Kirada oturmak bir ayip mi ?

Bizede böle diyen çok oluyo üç çocukla nasıl olacaksa eşimle benim herkese dediğimiz tek laf istediğim her ev benim bi ev alsak şimdi hiç birikimsiz evin ederinden bi kat fazla para vermemiz lazım denene kulak tıkayın

Cherrycim en iyi siz bilirsiniz yurt dışında yaşıyorsunuz.
Ekşi'de bir başlık okumuştum. Suser ın biri 1400 Euro ile 1400 Tlyi baz alarak gıda ve ihtiyaç maddeleri üzerinden bir değerlendirme yapmıştı. Her kalemde biz Almanların bilmem kaç katı fazla para ödüyorduk hesaba göre
Şimdi böyle bir durumda en aşağı 500 binden başlayan ev almak bizim neyimize
Bizde paranın değeri yok ki! Vergi ödemekten imanımız gevriyor.
Güya kalifiye bir mesleğim var, maaşım nerdeyse yoksulluk sınırında

Aa olur mu öyle şey ? Sen sana öyle diyenleri tamam canım alım evin parasını da siz vericekmisiniz diye bir sor ... bu ne pişkinlik yahu

Özellikle ailenize diyin madem gözümüze batıyor kirada oturmamız sizde el atın hep birlikte bişey yapıp ev alalım bize diyin

Diğer konuşanlara kulak tıka canım sizin mutluluğunuz yerindeyse kira problem olmasın zamanı gelir ev alırsınız <3

Kiracı olmak elbet suç değil, biz daha önce kp evinde oturuyorduk yeni ev alıp çıktık.

Şimdilik bu evdeyim ama ilerisi için kiraya verip çıkıcaz inşallah, hani ev alınca oraya bağlı kalmak gibi birşeyde yok.

Burdan kira alıp, diğer eve üzerine 3 fazla koyup daha iyi bi evde de oturabiliriz

Aslında biraz araştırınca her bütçeye uygun ev var belki fazla merkezi olmaz veya küçük olur .

Siz bence birikimlere devam edin, ev sahibi olmakta güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…