Eh daha güzel ya, yüklü yüklü vergisini ödeyen sorumluluk sahibi bir vatandaş olur sayende, ev sahibi abinin kapıyı çalarsın, evle ilgili sorunları bir bir anlatırsın, baktın kaale almıyor hatta zeytinyağ gibi üste çıkmaya kalkıyor, dersin bey abi sen bu evleri yaz sezonunda kiraya veriyorsun ama günlük pansiyon ruhsatın var mı? Vergilerini veriyor musun? Kontratı yaptık ama kirayı elden vermek olmaz, ver bakalım sen şu banka hesap numaranı, evinin ayıplarını gider, gidermezsen bir dilekçeye bakar:))) yaz sezonunda da beni çıkarmaya kalkarsan da vergi dairesi şurası iki dakika gider maruzatımı bildiririm
Ben kendi rızamla çıkmaya kalkarsam sana yasal süre içerisinde haber veririm
İyi günler, haydi selametle der evine girersin:)))
Çok fena gaza geldim varya sayende :)) Bi de rüzgar çıksa o an saçlarımı sallaya sallaya dönsem arkamı gitsem film yıldızları gibi :) Evet tüm bunlar çok mantıklı geldi, bu suça ortak olamam sanırım. Aynısını benim annem babam yapsa kimse gözünün yaşına bakmazdı eminim. Ama öyle ki benim babam evini mağdur olan öğrencilere vermiş olan insan, babamla benden daha yakınlar :) Babama havaların soğuduğunu falan söylemişler babam da doğalgaz faturanızın yarısını ben üstleniyorum istediğiniz kadar yakının yeter ki adam gibi üniversitenizi okuyun demiş beylere :) Ah babam gibi ev sahibim olsaa..