• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirada oturmuş olan bayanlar bir bakabilir misiniz lüften :(

Eh daha güzel ya, yüklü yüklü vergisini ödeyen sorumluluk sahibi bir vatandaş olur sayende, ev sahibi abinin kapıyı çalarsın, evle ilgili sorunları bir bir anlatırsın, baktın kaale almıyor hatta zeytinyağ gibi üste çıkmaya kalkıyor, dersin bey abi sen bu evleri yaz sezonunda kiraya veriyorsun ama günlük pansiyon ruhsatın var mı? Vergilerini veriyor musun? Kontratı yaptık ama kirayı elden vermek olmaz, ver bakalım sen şu banka hesap numaranı, evinin ayıplarını gider, gidermezsen bir dilekçeye bakar:))) yaz sezonunda da beni çıkarmaya kalkarsan da vergi dairesi şurası iki dakika gider maruzatımı bildiririm:9:
Ben kendi rızamla çıkmaya kalkarsam sana yasal süre içerisinde haber veririm:ssz:
İyi günler, haydi selametle der evine girersin:)))

Çok fena gaza geldim varya sayende :)) Bi de rüzgar çıksa o an saçlarımı sallaya sallaya dönsem arkamı gitsem film yıldızları gibi :) Evet tüm bunlar çok mantıklı geldi, bu suça ortak olamam sanırım. Aynısını benim annem babam yapsa kimse gözünün yaşına bakmazdı eminim. Ama öyle ki benim babam evini mağdur olan öğrencilere vermiş olan insan, babamla benden daha yakınlar :) Babama havaların soğuduğunu falan söylemişler babam da doğalgaz faturanızın yarısını ben üstleniyorum istediğiniz kadar yakının yeter ki adam gibi üniversitenizi okuyun demiş beylere :) Ah babam gibi ev sahibim olsaa..

Çok fena gaza geldim varya sayende :)) Bi de rüzgar çıksa o an saçlarımı sallaya sallaya dönsem arkamı gitsem film yıldızları gibi :) Evet tüm bunlar çok mantıklı geldi, bu suça ortak olamam sanırım. Aynısını benim annem babam yapsa kimse gözünün yaşına bakmazdı eminim. Ama öyle ki benim babam evini mağdur olan öğrencilere vermiş olan insan, babamla benden daha yakınlar :) Babama havaların soğuduğunu falan söylemişler babam da doğalgaz faturanızın yarısını ben üstleniyorum istediğiniz kadar yakının yeter ki adam gibi üniversitenizi okuyun demiş beylere :) Ah babam gibi ev sahibim olsaa..
Akdeniz de mi yaşıyorsun canım,Akdeniz'de öZelikle sahil kenarında evler sezon açılınca günlük olarak kiraya veriyorlar.

Akdeniz de mi yaşıyorsun canım,Akdeniz'de öZelikle sahil kenarında evler sezon açılınca günlük olarak kiraya veriyorlar.

Yok Ege'deyim ama sanırım burda da durumlar öyle daha önce hiç karşılaşmamıştım. Günlük olarak verilmesini normal de içinde ben varken günlük olarak verilmesi garip. Artık eşim ben ve günlük kiracılar takılırız evde :)

Çok kiracılık yaşadım, kimi çok iyiydi, kimi de çok uyanık, sanki evini hibe etmiş gibi kiracıyı ezmeye kalkanda oluyor, henüz gençsin, büyük ihtimalle ev sahibi de toyluğunuzu anlamıştır, uyanıklık yapmaya kalkabilir, o yüzden bildiğim herşeyi yazdım, gaza gelmene sevindim, karşısında hiç tekleme, gerekirse takviye kuvvet olarak ailenizi çağırırsınız, sizi gurbet elde, toy birşey bilmez zannetmesinler:34:

Çok kiracılık yaşadım, kimi çok iyiydi, kimi de çok uyanık, sanki evini hibe etmiş gibi kiracıyı ezmeye kalkanda oluyor, henüz gençsin, büyük ihtimalle ev sahibi de toyluğunuzu anlamıştır, uyanıklık yapmaya kalkabilir, o yüzden bildiğim herşeyi yazdım, gaza gelmene sevindim, karşısında hiç tekleme, gerekirse takviye kuvvet olarak ailenizi çağırırsınız, sizi gurbet elde, toy birşey bilmez zannetmesinler:34:

Takviye kuvvet olarak seni çağırasım geldi bu konuşmalardan sonra :)) Malesef ailem falan baya uzakta bi 22 saat var onlarla aramda :) Bende ondan korkuyorum cahil görmesinden, bi de eşim de bende biraz çekingeniz ama halletmeye çalışacağım illa ki sürmez bu böyle.

Takviye kuvvet olarak seni çağırasım geldi bu konuşmalardan sonra :)) Malesef ailem falan baya uzakta bi 22 saat var onlarla aramda :) Bende ondan korkuyorum cahil görmesinden, bi de eşim de bende biraz çekingeniz ama halletmeye çalışacağım illa ki sürmez bu böyle.

:)))))

Hayat sizleri zamanla pişirir, toy, cahil görüp uyanıklık yapmaya kalkan insanlara karşı hakkınızı savunmayı öğrenirsiniz :34:
Allah yardımcınız olsun, baktınız ev sahibi sizi zorluyor, dilekçe hazırlarsınız, onda da yardım ederim :))))
Dilekçeyi ev sahibine ucundan göstermeniz bile yeterli olur:))) emin olun bizzat tarafımdan denenmiş ve işe yaramıştır.

Yazık günah değil mi size? Sanırım öğrencisinizde Allah size kendi evinizi nasip etsin, iyi insanlara denk gelmeyince kiracılık gerçekten çok zordur, birde gurbet:((

:)))))

Hayat sizleri zamanla pişirir, toy, cahil görüp uyanıklık yapmaya kalkan insanlara karşı hakkınızı savunmayı öğrenirsiniz :34:
Allah yardımcınız olsun, baktınız ev sahibi sizi zorluyor, dilekçe hazırlarsınız, onda da yardım ederim :))))
Dilekçeyi ev sahibine ucundan göstermeniz bile yeterli olur:))) emin olun bizzat tarafımdan denenmiş ve işe yaramıştır.

Yazık günah değil mi size? Sanırım öğrencisinizde Allah size kendi evinizi nasip etsin, iyi insanlara denk gelmeyince kiracılık gerçekten çok zordur, birde gurbet:((

insanın eşi yanındayken pek etkilemiyor öğrencilik zamanımdaki gurbet kadar :) İnşallah kendi evimiz olana kadar çook fırın ekmek yememiz gerekir elbette. Ev sahibi olmak git gide zorlaşıyor sanki. Bi konuşayım gene yazarım artık buraya olmadı dilekcene başvururuz :))

Ne bileyim ilanı bugün vermiş olması pek garibime gitti, eğer önceden verilmiş olsa sizin dediğiniz gibi algılardım ama.. Havalandırıyorum uyanır uyanmaz açıyorum pencereleri gece yatana kadar açık kalıyor. Zaten o şekilde yapa yapa 300 tl elektrik faturası geldi ısıtamadım evi bi türlü havalandırmaktan.
v sahibi evin durumunu biliyordur kiracıları fazla kalmıyordur o da ilan koymuştur çok rahatsızsan öncelikle eşini ikna et konuşun ev sahibiyle

Back
X