• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiradan kurtulayım derken

Bence kv ile kp çok iyi niyetli davranmışlar.Sonuçta kendi evleri böyle bi öneri de bulunmayabilirlerdi de.Ben şunu önerebilirim şimdiki kiranız 1300 tlymiş ya sizde aranızda belirleyip belli bi miktar kira ödeyin.Mesela 500 tl falan gibi.O zaman hem yüksek kiradan kurtulmuş olursunuz hem de kira ödediğiniz için kendi eviniz gibi hissedersiniz.Bence onlarda çok uzun süre kalmazlar zaten yılda 1 2 ay da normal yani.Kpss ye hazırlanıyormuşsunuz zaten.İnşallah atanırsanız da istediğiniz eve çıkarsınız.

kabul etmezdım. o nedir öyle yaa. böyle bişi niye ıstıyorlar anlamııyorum
orası onları ıstanbuldakı evlerı olmus olacak. aynen sizin olmayacak.
eşine mantıklı geldıyse sorun yaşarsınız gıbıme gelıyor

O 1 2 ay olur 5 6 ay inanma böyle laflara asla kabul etme

Asla kabul etmeyin 1 2 ayda olsa ev üstüne ev olmuyor ve sizde söz hakkı olmucak bi kavga çıksa orası benim evim çıkın derler. En iyisi başka bi muhitte daha uygun kiraya çıkın nerde oturuyorsunuz ki uygun kira yok

Canimm.bak.ben kaynanamlarla ayni apartmanda oturfdugum icin bilee evimi kendi evim.bile goremiyorummm..huzursuzumm degil ki onlarla yasayimmm...yarin evde bir kusur bulurr aman ne etmissin ne yapmissin diye zoruna gider oraya sende tatil.amacli git ama sakin oturuyum deme..

canım kendinizi toparlayana kadar oturun.. 1 senede 15 milyar para biriktirceksiNiz bence gayet güzel bi teklif..
kabul et derim kendinİzi toparlayınca ev alırsınız...

ne yazık bakıyor canım ama oda ailesne cook bağlı değildir öyle aman beraber yaşayalım modunda değil gelmez onlar dıyor arada gelırler dıyor elbet gelecekler oğullarının evi ama biz yerleştikten sonra bizim ev olduğunun bilincine varırlarmı yoksa kendılerının gibi mi davranırlar kestıremıyorum
Niye sizin eviniz olsun ki dgik ve sen rahat edemicen o evde inan. Heleki ayri yasamaga alismisin. Ya düsünsene uzanip bir tv izliyemicen istedigini giyenwzsin kayinpederin yaninda. Lavoba banyo hersey sorun bence cookkkk iyi düsün kabul etme

Sonra rahat etmek istiyorsan bi iki sene dişini sıkabilirsın.. ama yıpranırsın belki verilen sözler tutulmaz bilemem...sabırlı olmak lazım...

Bence denemeye değer. Sonuçta maddi açıdan baktığınızda da elinizde para kalıyor. Baktınız kv kp ile aranız bozuluyor sonra uygun bir dille olmayacağını ve ayrı eve çıkacağınızı anlatırsınız. En azından denemiş olursunuz ve aklınızda acabalar kalmaz. Son karar elbette sizin.

Bence siz fedakarlik yapcaginiza kocaniz yapsin bir zahmet daha uygun bir semtten kiralasin evinizi. Ev üstpne ve olmaz hic bir acidan rahat degil. Düsünswne 3 4 ay kaldi ee ne diyebilirsin hic birsey.ev onlari evi.kocanda aliscak rahata oh kira derdi yok ömür boyu kalirsiniz bir veraber oturunca ayrilmasi cok zor oluyor.asla kabul etme

Kendin baskin cikacagini dusumuyorsan tabiki kabul et onlae yokken duzeni sen kurarsin geldiklerinde misafir gibi davranirsin saygi cercevesinde olurda bizim evimiz soyle boyle derlerse siz kendiniz teklif ettiniz tasinmamizi falan dersiniz herhalde sorun olacagini dusunmuyorum aksine daha iyi olur bence.

merhaba arkadaşlar burada konu açmayı düşünmemiştim ama sizlere de fikir sormak geldi aklıma... geçen yıl kayınvalidem ve kayınpederim izmirde 3 katlı tripleks bir daire aldılar yazlık niyetine aldılar denize sıfır falan kışın fazla insanı olmayan ama yazın ragbet edilen bir yer... bu yaz bizde gttik eşimle ev son derece güzel muhitte öyle evi anlatıyorum cunku kv kp evi cok severek aldılar ve orada yasamayı cok sevıyorlar geldıler ıstanbula mutsuzlar keske gelmeseydık falan dedıler...gelelim konumuza. eşimle maddi sıkıntılarımz var evet evimiz 1300 tl kira bizi haliyle zorluyor kayınvalidem ve kayınpederim bizimle konusmak istediklerini söylediler gittik onların isntanbuldaki evlerine yerlesmemiz konusunda fikir verdiler onlarda izmire taşınacak ve arada özellikle kışın yoğun zamanları bize geleceklerını soylediler. eşime mantıklı geldi yazın 6 ay kapalı kalan istanbuldaki ev hem değerlenmiş olacak hem kiradan kurtulacağız diye...ama ben karamsarım hiçbrzaman benım evım diyemeyeceğim geldiklerinde belki rahat edemeyeceğim 1-2 ay gelırız denıyor ama süresi uzayabılır tabi sorunlar çıkarmı çünkü eşimin ailesiyle hiç sorun yaşamadm mesafeden mesefeler kalkınca iş kötüye mi gider...ama bir yandan da maddiyatı dusunuyorum bebeğim olsun istıyorum maddi sıkntılar yuzunden karar bıle veremıyorum... siz olsanız ne yapardınız kızlar?

Çok cazip teklif ama kayınvalidenler geldiğinde sen misafir olacaksın o evde. Düzenin değişecek filan. Eşiniz tek çocuksa siz o oturulmayan evi sattırıp peşinat yapın. Üzerine sizi yormayacak bir kredi çekin. Kışın 1-2 ay geldiklerinde onlar sizin misafiriniz olsun. Düzeninize filan karışamazlar böylece. Hem de çok daha güzel bir evde yaşarsınız.

Aslaaaa....
Benzer bir durumu ben yaşadım, 3 ay dayanabildim. Psikolojim bozuldu, eşim durumu mu farkedince kibarca ailesine durumu izah etti. Başta bende yok canım problem olmaz dedim ama yeri geliyor anne oglunu sizden kıskanıyor, siz o gün tavuk yemek istiyorsunuz o balık yapıcam diyor, siz gezmeye gideceğiniz gün o eve misafir kabul edecek.... uzayıp gider ve siz burada bize kv problemlerinizi anlatırken bulursunuz kendinizi.

para kolay birikmiyor,hele ki ayda 1300 lira cepten cikan kira az para degil.
ben olsam kabul ederdim,bastanda kv ile konusur onlar geldiginde nasil bi yol izlemem gerektigini acik acik sorardim.anne siz eve geldiginizde evin hanimi gibi mi davranayim yoksa misafir moduna mi geceyim,sirf bu aklimi karistiriyor der onun bu konudaki fikrini sorardim.
insan degil miyiz konusarak anlasacagiz.
bence teklif cok cazip.

Evde tadilat yapmak isteyeceksiniz kV niz bunu nasıl karşılar?

Esyalariniz tamamen sizin esyalariniz mi olacak degisiklik yapsanız ne der?

Inanin ben tatile giden kV nin komsulardan gelin oğul ilişkisine dair istihbarat toplayan kV ler gördüm Eşinizi ikna edin kışın taşınma işine girmeyin gerekirse çocuğunuz varsa okulu falan bahane edin ve uygun zamanda daha ucuz bir eve taşının. Bu kulüp nice kV gelin bir arada oturup huzuru olmayan insanlara dolu. Amerikayi yeniden keşfetmeye gerek yok!

Back
X