• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiradan kurtulayım derken

3katli yazlik alcaklarina ogullarina ev alsalarmis keske. neyse doldurmayim sizi :) zor bi karar cnku cocuk buyutmekte cok masrafli ve insan cocugun ihtiyaclarini karsilamazsam diye hep bi korku icinde oluyo. dogru karari vermek icin dua edin. en hayrlisini Allah gonlunuze koysun

Hayatınızın hatasını yapmış olursunuz ev üstüne ev olmaz kiradan kurtulalım derken huzurunuzdan olmayın size maddi destek çıkabiliyolarsa öyle yapsınlar onların tatilden dönmesine yakın gireceğiniz stresi bi düşünün gitsinler artık diye gözlerine bakcaksınız çekilmez ya.

3katli yazlik alcaklarina ogullarina ev alsalarmis keske. neyse doldurmayim sizi :) zor bi karar cnku cocuk buyutmekte cok masrafli ve insan cocugun ihtiyaclarini karsilamazsam diye hep bi korku icinde oluyo. dogru karari vermek icin dua edin. en hayrlisini Allah gonlunuze koysun
hahah :) insanın aklına gelıyo ılla ki dimi canım teşekkürler:)

Hayatınızın hatasını yapmış olursunuz ev üstüne ev olmaz kiradan kurtulalım derken huzurunuzdan olmayın size maddi destek çıkabiliyolarsa öyle yapsınlar onların tatilden dönmesine yakın gireceğiniz stresi bi düşünün gitsinler artık diye gözlerine bakcaksınız çekilmez ya.
çok haklısın normalde geçimli insanlar iyiler Ama işte beraber yaşayınca ak koyun kara koyun misali olmasından korkuyorum

Bence denemeye değer. Sonuçta maddi açıdan baktığınızda da elinizde para kalıyor. Baktınız kv kp ile aranız bozuluyor sonra uygun bir dille olmayacağını ve ayrı eve çıkacağınızı anlatırsınız. En azından denemiş olursunuz ve aklınızda acabalar kalmaz. Son karar elbette sizin.
eşimde öyle söyluyor eşyaları dağıtmıcaz sonuçta diyor yapamazsak çıkarız kiraya

Aslaaaa....
Benzer bir durumu ben yaşadım, 3 ay dayanabildim. Psikolojim bozuldu, eşim durumu mu farkedince kibarca ailesine durumu izah etti. Başta bende yok canım problem olmaz dedim ama yeri geliyor anne oglunu sizden kıskanıyor, siz o gün tavuk yemek istiyorsunuz o balık yapıcam diyor, siz gezmeye gideceğiniz gün o eve misafir kabul edecek.... uzayıp gider ve siz burada bize kv problemlerinizi anlatırken bulursunuz kendinizi.
çok haklısınız :( zaten kv saolsun mutfakta bana hiç önvermez kp de seçiçidir herseyı yemez eşimle bızım yemek kulturumuz cok uyuyor ama onlarla uymuyor sıkıntılar cok olacak öyle bir durumda

Ya nesen bu kadar katısınız neden ya bu iş 6 ay olsa nolur ben 2 yıllık evliym ve aynı evde yaşıyorum gerçekten çok rahat ve mutluyum sevgi olduktan sonra niye sorun olsun niye bu işin yaşlılıgı var diye dusunuyosnuz onlarda anne baba ya yapmayın bunlar sizin ailenizde olabilirdi onlar yaslaninca bakmayacak misiniz yada esiniz sizin ailenize dese böyle ?? Ne büyük nimet ki bi anne babaya hizmet ediyosnz bundan büyük sevap var mı çok bencilce yorumlar yani çok üzüldüm şu an..

Hmm size danismayi unutmuslar.adamlar yazlik almak istemis almis..kendi evlerini veriyorlar iste.ne aileler var duyarsiz gamsiz olan.

çok haklısınız :KK43: zaten kv saolsun mutfakta bana hiç önvermez kp de seçiçidir herseyı yemez eşimle bızım yemek kulturumuz cok uyuyor ama onlarla uymuyor sıkıntılar cok olacak öyle bir durumda
Ben biseyi anlamadim.kendi evinizin esyalarini alip tasinacaksiniz eger gitseniz degil mi?
Benimsemeyecegim falan yazmissinizda?

Ya nesen bu kadar katısınız neden ya bu iş 6 ay olsa nolur ben 2 yıllık evliym ve aynı evde yaşıyorum gerçekten çok rahat ve mutluyum sevgi olduktan sonra niye sorun olsun niye bu işin yaşlılıgı var diye dusunuyosnuz onlarda anne baba ya yapmayın bunlar sizin ailenizde olabilirdi onlar yaslaninca bakmayacak misiniz yada esiniz sizin ailenize dese böyle ?? Ne büyük nimet ki bi anne babaya hizmet ediyosnz bundan büyük sevap var mı çok bencilce yorumlar yani çok üzüldüm şu an..
ne kdr guzel dusunceleriniz var tebrik ederim

Muhim olan belli birikmisiniz var mi yani ne kadar surede ev alabileceksiniz? Kira yuksek olduguna gore iyi semtte oturuyosun esin de baska yerde yasamam diyo, orada evler pahaliysa, siz kac senede ev alacaksiniz onu dusun. Cunku adamlar ev bizim diye kisin canlari sıkılır gelir, yazin sicaktan bunalir gelir, dugun dernek olur gelir, esi dostu ozler gelir, gelir de gelir yani ne diyeceksin kendi evinize gelmeyin diyemezsin ki. Kontrol sende olmayacak hic bi sekilde. Bu tedirgin hayata kac sene katlanabilirsen onu dusun, o kadar senede ev alabilir misiniz onunla mukayese et sureci o sekilde bi denklem kur kafada yani

Olmuyo kv falan.
Denedim yapamadım ben.
Bizim k.v de ben zaten hep koydeyim gelmem bile diyodu
eylulden gelip mayisa kadar ist.da kaliyodu
Diger ogluma,kizimada gidim diiyodu ama.onlarda az kaliyodu hep bendeydi.
Ben karismadigimdan evde yabanci gibi oldugumdan benden rahatti tabi.
Hic benimseyemedim o evi
Benim evim diyememistim.

Nacizane fikrim iyiyken kotu olursunuz.
1.300az buz bi para degil neden ucuz bir ev taksidine girmeyi dusunmuyosunuz
Uzun vadeli bu meblayla kira oder gibi ev sahibi olanlar var.

Back
X