- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi catherineblake
şimdilik idare edilse bile çocuk olunca kesin daha çok kalacaklar ve yalnız kalmak istiyorum diyemeyeceksin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende birlkteym zor ama ev için bi iki yıl çekilir sonuçta senede bi kaç ay..çok haklısın bu yola girilıyorsa hersey göze alınmalı dimi
Ayda 1300 lira yılda 130.000 lira demek..
2-3 ay kalırlar maksimum sanırım kayınvalideniz ve kayınpederiniz..
İdare edilebilir.
Verdiğiniz kira parasını kenara atsanız üç senede ev sahibi olursunuz..
Bence değer birkaç yıl senede bir iki ay ebeveynlerle birlikte olmaya..
Hesapta BÜYÜK bir yanlışlık var
Senede 15600 ediyor
130000 tl içinse 8 seneden fazla süre gerek
Bencede asla bayanin dedigi gibi senin canin balik isticek onunki tavul ev onun mutfak onun sana laf düsmez... misafir istenesin onun misafiri gelir odana gecsen ayip olacak. Ve sen ztn hic beraber oturmamisin her acidan zor. O 1 2 ay masalarina inanma 4 5 ay kaldilar düsün yemek sorun arkdasn gelemsi sorun gelmezler büyük var diye.sen kv esyalarini ne yapcan? Ev onun evi .... onu gec siz evli ciftsiniz kocanla bir tv bile rahat izmiyemesin. Üzerindeki kiyaft hep derli toplu olacak. Gece??? Cinsel iliski ne kadar rahat olabilirsin yan odada annesi babasi yatarken yok duyarlar vs insan tedirgin olur.onu gectim banyo? Gece yapsan anlasilcak sabah pes pese girsen anlasilcak bunlari cok iyi düşün hic bir özeliniz kalmaz esinle. Sen bukadar fedakarAslaaaa....
Benzer bir durumu ben yaşadım, 3 ay dayanabildim. Psikolojim bozuldu, eşim durumu mu farkedince kibarca ailesine durumu izah etti. Başta bende yok canım problem olmaz dedim ama yeri geliyor anne oglunu sizden kıskanıyor, siz o gün tavuk yemek istiyorsunuz o balık yapıcam diyor, siz gezmeye gideceğiniz gün o eve misafir kabul edecek.... uzayıp gider ve siz burada bize kv problemlerinizi anlatırken bulursunuz kendinizi.
Valla hicte cekilmez ben hic öLe dusunmuyorum beraber yasiyanlarin yasadiklari sey evlilik degil evcilik.bir kere rahat degil. Cocuk rölünden cikmiyorsunuz. 1odada oturum ama kafam rahat olurAynen bende birlkteym zor ama ev için bi iki yıl çekilir sonuçta senede bi kaç ay..
Ya 3 4 ay kaldi yada daha fazla o lafta 1 2 ay... bir senede üstekik o semtlerde ev parasi birikmiyor bence kocasi bir zahmet daha uygun bir semtte tasinsin ... istanbulda 60 ede ev var 1600 tlyede. Ilahi lüks semte oturmak farz degil. Bence o eve bir girince 3 4 yil cikamaz kolay kolay.heleki cocuk olursa daha hic gitmezler bence cok tehlikelieger sımdıye kadar bır sorun yasamadıysanız 1,2 ay ıdare edıverın sızı yemıcekler ya bende karsıyım bırlıkte oturmaya ama sonucta 1,300 tl her ayda kenara koysanız 1 seneye peşinatınız olur kendı evınızı almak ıcın.1,2 sene sıkın dişinizi alın kendı evinizi çıkın bence
o evdeki tüm kendı esyalarını yazlıga götürcekmiş bende benımkılerle gelıecemKayın validenizin evine taşınınca sizin eşyalarınız ne olacak? Ayrıca uzakken sıkıntı yaşanmıyor ama yakınlaştıkça mutlaka sıkıntı çıkıyor. Ben olsam daha ucuz eve çıkarım başka semte razı olurum uzak biyere razı olurum evin eski veya küçük olmasına razı olurum ama o eve taşınmam.
Haklısınız tabiki katılıyorum yılda iki ay geleceklermiş sonuçta zaten başta ayrılmıs baştan ele alamayan sonradan karısamaz.iki yılda ödeyeceği kirayla bi ev peşinatı öderler.Valla hicte cekilmez ben hic öLe dusunmuyorum beraber yasiyanlarin yasadiklari sey evlilik degil evcilik.bir kere rahat degil. Cocuk rölünden cikmiyorsunuz. 1odada oturum ama kafam rahat olur