• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiradan kurtulayım derken

Simdi de araniz bozulacak neden eve gecmediler diye. Sikinti yasiyorsaniz birkac yil orda para biriktirip ufak bi pesinat arti krediyle ev sahibi olup kira yerine kredi odersiniz.

Ay onu bilmem de vallahi istanbulda yasanmaz. Ankarada 1300e ultra lüx evde oturursunuz bazı semtler hariç.

Simdi de araniz bozulacak neden eve gecmediler diye. Sikinti yasiyorsaniz birkac yil orda para biriktirip ufak bi pesinat arti krediyle ev sahibi olup kira yerine kredi odersiniz.
aslında son karar sizin dediler... ama diyebılırler ki hem durumları yok hem seçicı oluyorlar böyle dusunebılırler... henuz acmadık konuyu yarın gidip konusacagız

kesinlikle katılıyorum acıyorum bu eve verilen bu paraya inanın
Senin niyetin ztn evet demek ama inan burda yüzde 90 dedikleri olacak.o yazlik yerde dikilide bizimde yazlimiz var ekimden sonra in cin yok orda en az 5 6 ay kalirlar istanbulda bunu göze aliyorsan ve sen rahatsoz olmicaksan kabul et. En gec 3 a sonra burda ben ne yaptim diye konu acarsin. Iyi anlasmak önemli degil evin icinde 4 kisin ve gikini bile cikaramazsin ev onlarin evi.

Back
X