TEŞEKKÜR EDERİM bu renk çok kafamı karıştırıyor ışıga göre farklı görünüyor hep sanırım bu resmilerin daha koyusunu istiyorum 1 2 ton çok hoş renkler acaba sizin önerdiginizle bakır karameli karıştırsam:)
buda
buda çilek sarısı
valla kızıl hiç yapmadım. ama belki bilen yazar size. bende çok beğeniyorum bu rengi.TEŞEKKÜR EDERİM bu renk çok kafamı karıştırıyor ışıga göre farklı görünüyor hep sanırım bu resmilerin daha koyusunu istiyorum 1 2 ton çok hoş renkler acaba sizin önerdiginizle bakır karameli karıştırsam:)
valla kızıl hiç yapmadım. ama belki bilen yazar size. bende çok beğeniyorum bu rengi.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bella-thorne.801884/
bella thone nın saç renginden sonra adeta hasta olduğum renk.
hatta bir ara sarı saçtan vazgeçip buna dönsemmi demişliğim var.[/QUOTE
CANIM BAKTIM RENKLERE ÇOK HOŞSAÇIN SARIYSA HEMEN YAP DERİM BU RENK BAKIR ÇOK RAHATLIKLA TUTTURABİLİRSİN ZEMİNİN MÜSAİT.
hakikaten baktım da şimdi konuya çok hoş bir renk sarıdan vazgeçirtir insanı.. ama gel gör ki bunu bizdeki kuaförlere göstersen seni bakır sarı karışımı saçma bir renkle gönderirler salondan..valla kızıl hiç yapmadım. ama belki bilen yazar size. bende çok beğeniyorum bu rengi.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bella-thorne.801884/
bella thone nın saç renginden sonra adeta hasta olduğum renk.
hatta bir ara sarı saçtan vazgeçip buna dönsemmi demişliğim var.
bizim kuaförlere çilek sarısı desek artık bizi ne hale döndürürler çok merak ediyorumhakikaten baktım da şimdi konuya çok hoş bir renk sarıdan vazgeçirtir insanı.. ama gel gör ki bunu bizdeki kuaförlere göstersen seni bakır sarı karışımı saçma bir renkle gönderirler salondan..
Röfleden sonrada zaten bu rengi istesende tutturamazsın, ah o oryel yok mu oryel sürekli akıp sarı oluyoryakışacağını bilsem bir dakika durmamda,işte sarı gidiyor bana. yeni röfle yaptırdım tekrar. belki kışa doğru.
hahahaha kırıldım gülmektenbizim kuaförlere çilek sarısı desek artık bizi ne hale döndürürler çok merak ediyorum
Çok saçma sanki bu kıyafetleri ilk defa elçin sangu giydi :) zaten bizlere özel tarzlar bunlar degişik bşey göremedim ben malesefKızlaar Kiralık Aşk Defne kombini videosuna denk geleniniz oldu mu? Baya iyiymiş bu
Şuan ki gayet güzel gözüküyor canımşu anki saç rengim bu her an değiştirebilirim en kısa zamanda paylaşırım sizinle de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?