Kiralık ev sorunu

Hangi binanın merdivenleri şirin ki zaten:KK53:
Merdiven yahu
Basamaklar yani
Beklentin nedir:KK53:

Normal şartlarda her anne için çocuğu önce gelir, manolya için para çocuğun rahatından daha önemli. Birikim aşkını siz düşünün.
Allah göstermesin ama olur ya parasının durduğu banka battı konuları düşünün.. Beterin beteri var. Bu evi tutmaz. Daha ucuzunu bulmaya çalışır.Daha su baglancak, elektrik,eşya, yol, yemek. Allah yardım etsin, akıl fikir ihsan etsin.

Allah göstermesin ama olur ya parasının durduğu banka battı konuları düşünün.. Beterin beteri var. Bu evi tutmaz. Daha ucuzunu bulmaya çalışır.Daha su baglancak, elektrik,eşya, yol, yemek. Allah yardım etsin, akıl fikir ihsan etsin.

Öyle bir durumda kadınlar kulübünü kapatıp çıkarız, başka türlü baş edilmez :KK48:

Ama çok eski bina.aaansor yok.deli gibi merdiven cikacaksin.merdivenler ürkütücü ışık yeteesiz.bina çok eski nasıl suyun insan dış kapıdan içeri girince koekuyo resmen.
şu kısmı okuyunca gözümde canlanan.
0AC879EB-297D-4272-B94E-898CD0373112.webp

Eksi dört mü? Hiç duymadım o nasıl oluyor arkadaşım mağara geliyor gözümün önüne? Yanlış anlama ne olur cidden yerin dört kat altında mısın ben hiç öyle bir yer görmedim❤.
Bir yamaca yapılmış apartman. Yol tarafından girip eksi dörde iniyorum ve arka tarafta yamaçtan aşağıya bir manzaram var. Ters dubleks bir de balkonum var mesela. Tepeli kentlerde yaygındır böyle eksi katlar

Bir yamaca yapılmış apartman. Yol tarafından girip eksi dörde iniyorum ve arka tarafta yamaçtan aşağıya bir manzaram var. Ters dubleks bir de balkonum var mesela. Tepeli kentlerde yaygındır böyle eksi katlar
Anladım. Bizim buralarda -1 var gördüğüm en fazla. O yüzden hayal edemedim hiç.👋🏻👋🏻

Sana gerçekten üzülüyorum ya inanılmaz bir para para para görende aç açıkta sanır. Ne üzüntün bitiyor ne kaygın... hayat sana çekilmez

Bir kiralık ev buldum.isyerime yürüyerek 15 dakka.yani yemeğe eve gelebilirim.merkezde.yol parası yok.yemek parası yok.fiyati 700.civarda 850 sen aşağı ev yok.
Ama çok eski bina.aaansor yok.deli gibi merdiven cikacaksin.merdivenler ürkütücü ışık yeteesiz.bina çok eski nasıl suyun insan dış kapıdan içeri girince koekuyo resmen.
Eve gelelim.ev temiz.dogalgazli.udak tefek eşyalar var.iki çekyat birbaza yatakbirkac halı.yukariya su malzeme taşımak çok Zor olucak.asansor yok.
Bu bina tutulur mu.bu evitutarsam para biriktirebilecem.beni sarsmicak.ne diyoruz kizlar
oo manolya hanım gelmiş :halay: sen orayı da tutumazsın daha da ucuzu ararsın gibime geliyor.yani ne kadar eski bina olabilir zaten yıkıp yapıp duruyorlar.gencecik yaşındasın çık 3 kat bacakların açılır spor olur.anneannem 5 kat çıkııyor benim 79 yaşında kadın.karpuz nasıl taşıycam demişsin merak etme en fazla 3 ay karpuz var zaten.küçük seçersin zaten biri çocuk 2 kişisiniz çok gelir.suyu zaten sırtında taşımıyorsun eve söylüyorsun.merdiven yahu alt tarafı merdivenden beklentisi ne olabilir insanın :halay: para para deme bu kadar hayatta daha önemli şeyler var.

Back
X