Kiralik Gelin Araba Fiyatlari ?

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173

Gelin arabalariniz kiralik miydi hanimlar ?
Cevap evetse fiyatlari ve arac modelini alalim,
Genel olarak araba kiralama maliyeti ne kadar ögrenmis olalim. ..

Son düzenleme:
Vardir mutalak kiralayacak yerler..
Genel olarak fiyatlar nasil onu merak ediyorum

üstü açık arabada saç duvak filan bozulmaz mı :26:

arabanın önünü kesip zarf almaya çalışan çocuklardan kaçmak için gaza basıolar çünkü

Konuyu cok beğendim yahu Gamzelim ellerine sağlık ilaç gibi konu
Ama daha sadece bi arkadas model ve fiyat yazmıs
Devamını bekliyoruzz

Google'dan arayınca istanbul için şu adresi buldum, fiyatlar da var, belki işe yarar :

xxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kaynım da hani şu yaprak dökümünde sedef in gelin arabası vardı eski bi amerikan arabası şeker pembesi
o arabayı kiraladı 300 tl ydi..süperdi ama
hem üstü açık kullandılar ,hem de kapalı..

üstü açık arabada saç duvak filan bozulmaz mı :26:

arabanın önünü kesip zarf almaya çalışan çocuklardan kaçmak için gaza basıolar çünkü

hiras okudum güldüm harika yorum biz kadınlar her zaman gerçekti tarafından bakabiliyoruz olaylara çok yaşa

canım nereden kiraladı kaynın birkaç yerden buldum çokkkkkkkkkkkkkkk pahalı yaaaaaaaaaaaaaaa ...

Chevrolet çooook güzel bende istiyorum o tarz bişey ama çok pahalıymış :) Bizim düğüne 8.5 ay var o zamana kadar daha çok araştırırım teşekkürler kızlar

konu görmüşken bende yorum yapmak istedim

BMW idi beyaz Kiralıktı ama 250*300 gibi bişey ödedik. üstü açık çok istedim ama iyiki kapalı olmuş saçım bozulurdu ve yolda çok arabaya saldıran oldu

Üstü acik araba istemisim ama cidden riskli, vazgectim öylesinden.

speedy cnm sizin gelin arabaniz cok karizma ya, olursa böylesi olsun spor ve karizmatik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…