Seninkinden farksız olduğunu sanmiyorum ama tmbilemem yinede ama kaynanam o kadar fesat o kadar şeytan bi kadinki herşey beklenir ondan korkulur yani ayrica biz gidince rahat etcekmiş öyle diyomuş başkalarina .bizi düşündüğü yok yaniAh caniiiim sen 6 yildir oradasin ben 26 yildir buradayim.yine aynanan size ev alalim oyle cikin diyor.ne guzel moral veriyor.sen bizimkini gorsen
Eşim cikmadi simdiye kadar ayri eve bir seneye kiraya cikariz dedi 6 sene oldu zaten beni zorla kacirdi 16 yaşimdaydim sikayet edemedim korkudan nerden bilebilirdim böyle olacağiniValla bu devirde kim kaynanayla bir oturuyor diye düşünürdüm bu kadınlar kulübü sağolsun her şeyi görüyoruz
Valla kim size daha bir ev tutup eşya bile alamayacakken evlenin diyor anlamıyorum
Hayır bi de anormal bir durummuş gibi bu evden ayrılırsak kiraya çıkıp rezil olacağız eşyalarımızı kendimiz alacağız vs gibi laflar ediyorsunuz
Eşim cikmadi simdiye kadar ayri eve bir seneye kiraya cikariz dedi 6 sene oldu zaten beni zorla kacirdi 16 yaşimdaydim sikayet edemedim korkudan nerden bilebilirdim böyle olacağini
Kızlar kaynanam kıskaniyor beni çok acaba onu kiskandircak hareketlerde bulunmasamda bana surat yapmasami yoksa inadina mi yapsam o fesat kadina siz olsaydiniz hangini yapardiniz beni hic sevmiyor iyi davraniyorum hep herşeyi alttan aliyorum ama yinede sevmiyor
400 500 çok değil ki ya ben 1000e oturuyorum ölim o zaman hem ne alaka herkes çocuğunu düşünür ama mecbur kiradayız kiraya çık tabi 6 sene nedir ya gidin ayrı eve çıkın hemen en rahatıEşim çalışıyor bende işkurdan başvurup çalışicam birikim yok kayınpederim toplu para alıcak yarı yapıcak kardeşiyle bize 40 bin lira kadar bide bilezikleri bozdursak üstünede kredi çeksek anca öyle alırız ev ama kiraya çıkarsak alamayız eşim pek kalma taraftarı değil herşeye karışıyolar diye ama ben yavrumu düşünüyorum kirada nasıl geçiniriz bu arada burda kira 450-500 eşimde 160 maaş aliyor benide işkurdan gireceğim için 6 ay sonra işten çikarabilirler bilmiyorum başım ağriyor düşünmekten
26 senedir aynı evde mi oturuyosunuzAh caniiiim sen 6 yildir oradasin ben 26 yildir buradayim.yine aynanan size ev alalim oyle cikin diyor.ne guzel moral veriyor.sen bizimkini gorsen
Evet evliligimin ilk aylarinda simdilik burada oturucaz nasil olsa cikariz dedim.o gun bugundur buradayim.26 senedir aynı evde mi oturuyosunuz
Ailen yok arkamda annem bizi küçükken birakip gitti babamda alkolik kimsem yok benim Allah'tan başkaCanım seni zorla kaçıran adamdan şikayetçi olmasan bile bunun cezası var Ailen de mi şikayet etmedi bu yazdığın ne kadar vahim bir şey biliyor musun eğer doğruysa
Yorum yok artık benden
Kaç çocuğun var kayinpederde varmi yoksa sadece kaynanamiEvet evliligimin ilk aylarinda simdilik burada oturucaz nasil olsa cikariz dedim.o gun bugundur buradayim.
Ailen yok arkamda annem bizi küçükken birakip gitti babamda alkolik kimsem yok benim Allah'tan başka
Haklısınız bende nasıl sabrettim bilmiyorum mecburiyetten galiba eşim çalişamadi bir yil hiç maaşini vermediler bide iş kazasiydi yakit tankeri patladi onlarin eline baktik yani o yuzden birazda dediklerine boyun eğdikBizde ayni durumdaydik ev alicaz diye kandirdilar ama ben 8 ay zor dayandim.arkama bile bakmadan kiraya ciktim cok.sukrediyorum.suan kiradayim.huzurluyum ölume birgun daha yaklastik illa tapu mu lazim.huzur icin
İxin vermiyor çalişmama çocuk istiyor.bende bu durumdayken istemiyorumYa Allah'ım nasıl bi hayat bide kocan kaçırmış sizi. İnşallah hayatın bi anda yoluna girer.
Benimde annem 35 senedir babaannemle yaşıyor. Yeni evlendiklerinde kendi evini satmış artık burda kalcam demiş. Kadının kendi evi var düşün. Hatta babamında durumu iyidir bi kaç evi var ona rağmen beraber yaşadık hep. Gelen giden yatılı misafir, babaannemin tribi kıskançlığı, fesatlığı bitmez. Bildiğin sürahi hanım. Offf anlat anlat bitmez. Babam çok çok iyidir o kadar sevilir ki etrafında. Ama babaannem halalar amcalarfelaket. Dert sahibi oldu annecim. O kadar varlıkta annecim bi çorap alırken bile izin alırdı babaannemden. Babam parayı verirdi annem kaynana korkusundan harcamaya korkardı. Ne zaman kurtuldu biliyormusun? Parasını kazanmaya başladığı zaman. Eskiden iğne oyası, dantel örgü çok alınırdı çeyiz için falan kadın bunları yaptı sattı. Sonra işe girdi çalıştı. Emeklilik hakkı kazandı. Şimdi hala beraberler ama annem ne derse o. Hatta sinirlendi evi ayırdı bi kaç sene önce. Ama sonra evdeki kedi bile gidince boşluk oluyo dedi yazık yaşlı defi geri getirdi.
Sizde çalışın girin işe. Kocanız ne derse dedin emin olun siz para kazandıkça memnun olur.
Allah yardımcınız olsun
Sizin durumunuza çok üzüldüm.Ailen yok arkamda annem bizi küçükken birakip gitti babamda alkolik kimsem yok benim Allah'tan başka
Başa gelen çekiliyor maalesef .birakma gibi bir lüksüm olmadiğindan çünkü sahip çikan bir ailem yok.o yüzden mecburum.emek vermesek yada sevmesem ömür geçermi bir yastiktaSizin durumunuza çok üzüldüm.
Eşiniz ve ailesi gençliğinizi hayatınızı çalmış resmen.
Sizi zorla çocuk yaşta kaçıran birini sevebildiniz mi sonradan? Yani nasıl katlanıyorsunuz bu duruma?
2 cucugum var buyuduler..byyuttum guc bela ama birde bana sor nasil buyuttun diye...kayinbabayi ben tanimadim benden once olmus.keske yasasaymis da kaynana onunla ugrasir benle ugrasmazdi.cok zalimdir.ben seni anliyorum..burada kaynana bilmeyenler yorum yapiyor.sanirim boyle kaynanalari yok cekmeyen bilmez.insallah olurda anlarlarKaç çocuğun var kayinpederde varmi yoksa sadece kaynanami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?