Kiramı sabretmek mi

Ben raziyim bozdurmaya ev almak icin ama esya almak icin bozdurmam kaynanamlar alsin o kadar yapsinlar bari kaç sene kandirdilar ev alicaz diye
Kaynananlardan beklersen O zaman ömür boyu çıkamazsın bozdur altınları çık kiraya gerçi eşin istese anında çıkardın demek ki onunda pek gönlü yok.

Ama zaten ilgilenen yoktu belki kacirmasaydi belki daha kotu yerlerde olacaktim annem yokbaşimda babam alkolik şiddet gorerek buyuduk hep aciyan olmadi
İşte bu yüzden söyledim canım kardeşim o sözü, evden kocaya kaçmak da bir fayda sağlamıyor işte pek...Aile çok çok önemli..

ev olayi yas size alininca digerine de alinmali en iyisi kendiniz ne yapabilirseniz

İşte bu yüzden söyledim canım kardeşim o sözü, evden kocaya kaçmak da bir fayda sağlamıyor işte pek...Aile çok çok önemli..
Çok haklisin aile çok onemli bizde aile hayati gormedik anne şevkati gormedik evlendim kaynanami annem yerine koydum oda beni hep kiskandi yariştirdi kendini benimle arkamdan konustu hep yuzume guluyo arkamdan kuyumu kaziyo hic yuzumuz gulmedi şansimiz yokmuş

Kucuk yasta evleneni hep eziyorlar, kandiriyorlar. siz yine de esinizle konusmaya ikna etmeye calisin.

Senidemi oyalayip kandirdilar
Aynen sürekli bir tarla satıp ev alma mevzusu vardı tek farkla onlar kendilerine alacaklardı. Oturduğumuz ev bize kalacaktı. Şimdi kiradayım huzurluyum. Kesinlikle daha fazla onların yanında zaman öldürmeyin. Şimdi eşimle yeni evli gibiyiz. Ayrılın hayatınızı yaşayın

Geliriniz ne kadar kira ne kadar nasil geciniyorsunuz

Geliriniz ne kadar kira ne kadar nasil geciniyorsunuz
Tabi o da önemli kira 1100 bizim. Ay bitiyor para da bitiyor yani idare ediyoruz. Ama inanın maddi durumumuz sıkıntılı da olsa gerekirse bende çalışırdım onlara muhtaç yine yaşamazdım. Onlarla yaşamıyormuşum meğer bunu anladım. Evliliğimin şimdi farkına varıyorum. Ev kira ama benim evim diyebiliyorum. Öbürü zaten bizimdi ama benim diyemiyordum. Bu arada eşimin olan evi bıraktık onlara sırf huzur için :) iyi de oldu

Mutfak eşyasi var başka biseyim yok
O zaman işe girince gördükçe beğendikçe alırsınız ufak tefek şeyleri bir taraftan da mobilya, beyaz eşya, halı ve perdeler için kenara para atarsınız. Zaten ikinizde çalışırsanız ve sizden maddi beklentileri yoksa 1 sene içinde herşeyinizi rahat rahat alırsınız. Bu kadar sene beklemişsiniz 1 sene de birikim yapmak için bekleyin. Hiç kendi ayaklarınızın üstünde durmamışsınız. O kadar az maaşla hem borç hem kira öderseniz afallarsınız diye düşünüyorum.

Hiç mi eşyanız yok ? Mutfak eşyası, yastık, yorgan nevresim vs ? Eğer yoksa onlardan başlayabilirsiniz ama beyaz eşya mobilya önceden alınmaz parası biriktirilir.
Yok hiçbirşeyimiz bi yayat odasindan baska zaten ben cok esya istemjyorum aliriz uygun birşeyler

Kira çok fazla istanbul galiba

Evet o yuzden ya burda durup yavas yavas esya alip kredi cekip kendi evimizi alip cikmak. Yada hemen kiraya cikip hem kira odemek hem esya taksidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…