İşe yeni girdiğimde 10 bintl kredi çekemezmiyim verirlermi sizce galiba bu işlerden anliyosunuz ben pek bilmiyorumEşin eve para veriyor mu eğer vermiyorsa bir kaç ay birikim yapsın depozito vs parası biriktirsin sonra da kiraya çıkarsınız eşyalarınızı gerekirse ucuz yollu alırsınız pahalı olmasına gerek yok,siz işe girseniz de hemen kredi çekemezsiniz 6 ay sigortalı olacaksınız,kredi puanınız yüksek olacak maaşınızda düşük olursa çok yüksek bir kredi çekemezsiniz,gerekirse altınları bozdurun evinizi kurun.
İhtiyaç kredisi olur 10 bin ve evet çekemezsiniz ilk girdiğinde 6 ay düzenli olarak işveren tarafından sigortanızın ödenmesi gerek düzenli bir biçimde 6 aydan sonra başvuru yaparsın bankaya gerisi bankaya kalmış.İşe yeni girdiğimde 10 bintl kredi çekemezmiyim verirlermi sizce galiba bu işlerden anliyosunuz ben pek bilmiyorum
Biz o zaman nisana kadar esyalari tamamlamaya çalişsak alincada kredi cekip ev alsak kira oder gibi kredi odesek ama kredi verirlermiki bizeMarta nisana kadar esinin maasiyla ev esyalarinizi alin,kis vakti tasinmayin.Uygun fiyatli magazalar var.Sonrasinda da kiraya cikin. Hem kira hem kredi odeyememekten bahsetmissiniz onceki sayflarda onu anlamadim. Ikisini ayni anda odemeyeceksinizki, zaten ev alacaginiz icin kiradan kurtulmak icin kredi cekeceksiniz
Ortalama 85 falan ama yeni bir yap alacaksak 120 civari en ucuzuyaşadığın şehirde ev fiyatları ne civarda? bu önemli
6 aydan once olmaz diyosunuz yani ama işkurdan girdigim icin işten cikarirlarsa napicamİhtiyaç kredisi olur 10 bin ve evet çekemezsiniz ilk girdiğinde 6 ay düzenli olarak işveren tarafından sigortanızın ödenmesi gerek düzenli bir biçimde 6 aydan sonra başvuru yaparsın bankaya gerisi bankaya kalmış.
Çok ucuz muş evler hangi şehir acabaOrtalama 85 falan ama yeni bir yap alacaksak 120 civari en ucuzu
Ev fiyatlari NE kadar? Birikiminiz NE kadari karsiliyor? Maas dusuk olursa yuksek tutarli cikmaz ama bir arastirirsiniz,bankalarin subesine gidip almak istediginiz evin fiyatini ve cekmek istediginiz tutari gorusursunuz.Orada hesaplama filan yapiliyorBiz o zaman nisana kadar esyalari tamamlamaya çalişsak alincada kredi cekip ev alsak kira oder gibi kredi odesek ama kredi verirlermiki bize
İstanbul gibi bir yer olsa asla alamazdik zatenÇok ucuz muş evler hangi şehir acaba
Evet 6 aydan önce kredi çekilmez,eğer işten çıkarılırsan yapacak birşey yok .Eşin de çekebilir kredi aslında uzun yıllardır çalışıyor sanırım.6 aydan once olmaz diyosunuz yani ama işkurdan girdigim icin işten cikarirlarsa napicam
Eşim çalişiyor ama daha onceden ihtiyac kredisi falan cekti sıkişinca gec falan odedi bilmiyorum ne oldugunu şimdi kredi vermezler bana diyorEvet 6 aydan önce kredi çekilmez,eğer işten çıkarılırsan yapacak birşey yok .Eşin de çekebilir kredi aslında uzun yıllardır çalışıyor sanırım.
Ortalama 85 falan ama yeni bir yap alacaksak 120 civari en ucuzu
Evet yeterki bir evimiz olsun daha sonra beli kredi cekip yenisi alinirortalama bir yere bakarsınız bütçenize uygun. illa yeni olması gerekmez kendi eviniz olduktan sonra ileride yenilersiniz içini imkanınız olduğunda
İkisi ağır gelir diye düşünüyorum. Ailemle yaşıyorum ve eşinizden biraz daha fazla maaş alıyorum. 2 sene sonra evlilik düşündüğüm için birkaç parça eşya almaya başladım ( mutfak eşyası, nevresim ve havlu gibi ufak şeyler) ve bu para bana yetmiyor. Hiç bir lüx harcamam da yok. Sadece aylık 200 lira verip diyetisyene gidiyorum. Onun dışında çoğu zaman babamdan harçlık alıyorum.Evet o yuzden ya burda durup yavas yavas esya alip kredi cekip kendi evimizi alip cikmak. Yada hemen kiraya cikip hem kira odemek hem esya taksidi
Anladım eşine vermeyebilirler,geç ödeme,icralık olma,kara liste vs bunlar çok etkili kredi puanı düşmüştür eşinin o zaman.Eşim çalişiyor ama daha onceden ihtiyac kredisi falan cekti sıkişinca gec falan odedi bilmiyorum ne oldugunu şimdi kredi vermezler bana diyor
Normal bir evde oturmak 450 500 falan kiraAnladım eşine vermeyebilirler,geç ödeme,icralık olma,kara liste vs bunlar çok etkili kredi puanı düşmüştür eşinin o zaman.
Aslında bulunduğun ilde ev fiyatları uygunmuş kira fiyatlarıda düşüktür o zaman.
Kiralar uygunmuş aslında kiraya çıkın derim yaza kadar biraz birikim yapsın eşin temmuz gibi taşınırsınız,şu durumda ev alma işine girişmeyin sizin işe gireceğiniz belli değil,eşiniz kredi çekemiyor,işe girin bir bakalım başlıyabilirseniz düzene bakın sonra tekrar azar azar birikim yaparsınız 22 yaşında değilde 30-35 yaşında ev alırsınız paranız olunca.Normal bir evde oturmak 450 500 falan kira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?