- 20 Ocak 2021
- 1.972
- -135
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Doğalgaz yaptırsa haklılık payı vardı, ama çivi bile çakmadığı eve durduk yere yüzde yüz zam isteyemez. Yok artık. Yüzde 25 yap geç Manoş. Çok zorda kalırsan yüzde 50 olsun. Yüzde yüz yapma.Geçen aralıkta kiram 1000 liraydı.ev sobalı.iki odası karanlık.arka tarafa bakıyor.7 ay önce bir üst katı 2100 e kiraya verdi.sobali orası daadam duramadı çıktı.nisan ayından beri ev sahibi arıyor.eve doğalgaz yaptıracagim.3500 yapacam diye.eve girerken d.gaz istemiyorum diye konusmustuk yeni sözleşme yapmak istiyo.en son iki ay önce aradı.once 2500 istedi ve zar zor 2000 liraya indi.
Apartman içinde araştırdım.karsim doğalgazlı öne bakıyor.ona 2000 lira yapmış.1600lira idi.yuzde 25 yani.annesi kiracı nin arkadaşı imiş.onun bir altı yine2500 lira 1600 den çıkarmış.orasi doğalgazlı öne bakıyor.yuzde 56 eder zam oranı.gel gelelim benden sobalı ev için yüzde yüz zam istiyo.sizce bu hak mi.2000 lira yapmalimiyim
Tamiratları da bana yaptırıyor.rahatsiz eder diye korkuyorumDoğalgaz yaptırsa haklılık payı vardı, ama çivi bile çakmadığı eve durduk yere yüzde yüz zam isteyemez. Yüzde 25 yap geç Manoş. Çok zorda kalırsan yüzde 50 olsun. Yüzde yüz yapma.
Napacak adam seni yiyecek mi? Korkanın çocuğu olmazmış, bu kadarcık hakkını koruyabilmen lazım, sen bi başına değilsin, çocuğun da var.Tamiratları da bana yaptırıyor.rahatsiz eder diye korkuyorum
Ama siz 2 ay önce ev sahibinizin kiraya zam talebiyle ilgili açtığınız konuya 2000 liraya anlaştık yazmadınız mı?Geçen aralıkta kiram 1000 liraydı.ev sobalı.iki odası karanlık.arka tarafa bakıyor.7 ay önce bir üst katı 2100 e kiraya verdi.sobali orası daadam duramadı çıktı.nisan ayından beri ev sahibi arıyor.eve doğalgaz yaptıracagim.3500 yapacam diye.eve girerken d.gaz istemiyorum diye konusmustuk yeni sözleşme yapmak istiyo.en son iki ay önce aradı.once 2500 istedi ve zar zor 2000 liraya indi.
Apartman içinde araştırdım.karsim doğalgazlı öne bakıyor.ona 2000 lira yapmış.1600lira idi.yuzde 25 yani.annesi kiracı nin arkadaşı imiş.onun bir altı yine2500 lira 1600 den çıkarmış.orasi doğalgazlı öne bakıyor.yuzde 56 eder zam oranı.gel gelelim benden sobalı ev için yüzde yüz zam istiyo.sizce bu hak mi.2000 lira yapmalimiyim
Adama düşünecem dedim.o an aklima yattı. Apartmanda araştırdım karşın yüzde 25 altım yüzde 56 zama.e bana neden yüzde 100.bu aklıma yatmiyorAma siz 2 önce ev sahibinizin kiraya zam talebiyle ilgili açtığınız konuya 2000 liraya anlaştık yazmadınız mı?
Doğalgaz döşenmesini de istemiyordunuz, zaten anlaştığınız kira bedeli için şimdi niye ikileme düştünüz?
Bir de seneye de 3000 isterse ne olacak.adam para manyagiAma siz 2 ay önce ev sahibinizin kiraya zam talebiyle ilgili açtığınız konuya 2000 liraya anlaştık yazmadınız mı?
Doğalgaz döşenmesini de istemiyordunuz, zaten anlaştığınız kira bedeli için şimdi niye ikileme düştünüz?
Tamam %100 kira artışı da bu zamanda cidden çok yüksek ama baştan niye anlaştınız ki?Adama düşünecem dedim.o an aklima yattı. Apartmanda araştırdım karşın yüzde 25 altım yüzde 56 zama.e bana neden yüzde 100.bu aklıma yatmiyor
Tamam %100 kira artışı da bu zamanda cidden çok yüksek ama baştan niye anlaştınız ki?
Diğer konunuzda sizinki gibi sobalı bir dairesini 2100 liraya kiraya verdiğini yazmıştınız, o yüzden 2000 lira size de makul gelmişti anlaştık yazmıştınız.
%100 zam çok fazla orta yol bulalım deseydiniz keşke, şimdi adam sizinle anlaştı sanıyordur, 2000 lira vermem derseniz ortalık bir karışacak gibi görünüyor.
Öpüp başıma koyardım. Bu devirde hem de seneye 3 bin lira kira. MüthişBir de seneye de 3000 isterse ne olacak.adam para manyagi
Kış geliyor ne doğalgaz yaptırmadı? Yazın yaptırmalıydı. Tonla pisliği çıkıyor ev badana istiyor bazı fayanslar hasar görüyor değiştirmek gerekiyor. Cam lar açılacak bu işlemler yapılırken. Evsahibiniz hiç inandırıcı gelmedi bana. Kirayı 1000 TL den en fazla 2000 e çıkart tmm.Tamiratları da bana yaptırıyor.rahatsiz eder diye korkuyorum
Tamiratları da bana yaptırıyor.rahatsiz eder diye korkuyorum
Sözleşme bitmeden içinde ki kiracıya kimse bu kadar zam yapamaz bence hakkınızı savunun zam oranı ne kadar yapma hakkı varsa o kadar yaptırınGeçen aralıkta kiram 1000 liraydı.ev sobalı.iki odası karanlık.arka tarafa bakıyor.7 ay önce bir üst katı 2100 e kiraya verdi.sobali orası daadam duramadı çıktı.nisan ayından beri ev sahibi arıyor.eve doğalgaz yaptıracagim.3500 yapacam diye.eve girerken d.gaz istemiyorum diye konusmustuk yeni sözleşme yapmak istiyo.en son iki ay önce aradı.once 2500 istedi ve zar zor 2000 liraya indi.
Olmaz der çünkü istediği kira bedeli size fazla gelince Aralık’ta 2000 lira olsun diye adama teklif eden sizsiniz, 2000 lira verecek diye şartladı kendini, şimdi 2000 olmaz 1750 olsun diyorsunuz.Ben ona düşünecegim dedim.ben kendi için de olur diye düşündüm.adama 1750 yapalım dedim.olma Dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?