Sanırım ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Benim arkadaşım da önce başka bir şehirde yaşamaya başladı şimdi de orda canım sıkılıyor diye yine şehir değiştirecek. Her düşündüğünüzü yapıp ani kararlar almayın.Merhaba ,daha önce de konu açmıştım kendi evimi kiraya verip kiraya çıktım .evim küçük geliyordu eskiydi konumu iyiydi ancak karanlık odası vardı,asansör yoktu vs...sebeplerden.şimdi yine aynı muhitte kiraya çıktım yine eski ev ama daha gemiş, asansörü var ,karanlık odası yok vs.Ama ben kiraya alışamadım yaptıramıcam bu evi eksikleri çok ,kapıları eski mesela ,dolapları az.temizlerken bile başkasının evini temizler gibi hissediyorum tamam daha 3 gün oldu ama hep böyle olursa ya yabancı gibiyim bu eve.O zaman neden tuttun derseniz çocuğun okuluna yakındı ve emlakçının da sıkıştırmasıyla kaçırırız diye acele ettik.Burdan çocuk yürüyerek gidecek okula.Bu ev derdim ne zaman bitecek bilmiyorum hayırlısı olsun artık.Benim gibi yaşayan hisseden varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba ,daha önce de konu açmıştım kendi evimi kiraya verip kiraya çıktım .evim küçük geliyordu eskiydi konumu iyiydi ancak karanlık odası vardı,asansör yoktu vs...sebeplerden.şimdi yine aynı muhitte kiraya çıktım yine eski ev ama daha gemiş, asansörü var ,karanlık odası yok vs.Ama ben kiraya alışamadım yaptıramıcam bu evi eksikleri çok ,kapıları eski mesela ,dolapları az.temizlerken bile başkasının evini temizler gibi hissediyorum tamam daha 3 gün oldu ama hep böyle olursa ya yabancı gibiyim bu eve.O zaman neden tuttun derseniz çocuğun okuluna yakındı ve emlakçının da sıkıştırmasıyla kaçırırız diye acele ettik.Burdan çocuk yürüyerek gidecek okula.Bu ev derdim ne zaman bitecek bilmiyorum hayırlısı olsun artık.Benim gibi yaşayan hisseden varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Acele mi ettiniz diyecektim ben de. Aceleyle içinize sinmeyen bir eve taşınmışsınız. Zamanla alışırsınız demek isterim ama bu sizin elinizde. Ya eşyalarınızı ve yaşam alanınızı eve göre düzenleyeceksiniz, ya da bir süre daha bu şekilde idare edip tam olarak içinize sinecek bir eve çıkacaksınız.Merhaba ,daha önce de konu açmıştım kendi evimi kiraya verip kiraya çıktım .evim küçük geliyordu eskiydi konumu iyiydi ancak karanlık odası vardı,asansör yoktu vs...sebeplerden.şimdi yine aynı muhitte kiraya çıktım yine eski ev ama daha gemiş, asansörü var ,karanlık odası yok vs.Ama ben kiraya alışamadım yaptıramıcam bu evi eksikleri çok ,kapıları eski mesela ,dolapları az.temizlerken bile başkasının evini temizler gibi hissediyorum tamam daha 3 gün oldu ama hep böyle olursa ya yabancı gibiyim bu eve.O zaman neden tuttun derseniz çocuğun okuluna yakındı ve emlakçının da sıkıştırmasıyla kaçırırız diye acele ettik.Burdan çocuk yürüyerek gidecek okula.Bu ev derdim ne zaman bitecek bilmiyorum hayırlısı olsun artık.Benim gibi yaşayan hisseden varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba ,daha önce de konu açmıştım kendi evimi kiraya verip kiraya çıktım .evim küçük geliyordu eskiydi konumu iyiydi ancak karanlık odası vardı,asansör yoktu vs...sebeplerden.şimdi yine aynı muhitte kiraya çıktım yine eski ev ama daha gemiş, asansörü var ,karanlık odası yok vs.Ama ben kiraya alışamadım yaptıramıcam bu evi eksikleri çok ,kapıları eski mesela ,dolapları az.temizlerken bile başkasının evini temizler gibi hissediyorum tamam daha 3 gün oldu ama hep böyle olursa ya yabancı gibiyim bu eve.O zaman neden tuttun derseniz çocuğun okuluna yakındı ve emlakçının da sıkıştırmasıyla kaçırırız diye acele ettik.Burdan çocuk yürüyerek gidecek okula.Bu ev derdim ne zaman bitecek bilmiyorum hayırlısı olsun artık.Benim gibi yaşayan hisseden varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Evinizi yaptırması için ev sahibine ara ara eksikleri hatırlatın, eve bişey yapmadan siz mesela dolap alın sonra çıkarken gittiğiniz yere götürürsünüz.. ayrıntılara takılmayın mutlu bir aileniz sıkı bağlarınız varsa evin şunun bunun hiç önemi yok :)Merhaba ,daha önce de konu açmıştım kendi evimi kiraya verip kiraya çıktım .evim küçük geliyordu eskiydi konumu iyiydi ancak karanlık odası vardı,asansör yoktu vs...sebeplerden.şimdi yine aynı muhitte kiraya çıktım yine eski ev ama daha gemiş, asansörü var ,karanlık odası yok vs.Ama ben kiraya alışamadım yaptıramıcam bu evi eksikleri çok ,kapıları eski mesela ,dolapları az.temizlerken bile başkasının evini temizler gibi hissediyorum tamam daha 3 gün oldu ama hep böyle olursa ya yabancı gibiyim bu eve.O zaman neden tuttun derseniz çocuğun okuluna yakındı ve emlakçının da sıkıştırmasıyla kaçırırız diye acele ettik.Burdan çocuk yürüyerek gidecek okula.Bu ev derdim ne zaman bitecek bilmiyorum hayırlısı olsun artık.Benim gibi yaşayan hisseden varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Anlaşılan para bol diye her istediğinizi ani uyguluyorsunuz. Ev değişimi ani kararla yapılacak bir şey değil. Çünkü oyuncak değişmeye benzemiyor.Merhaba ,daha önce de konu açmıştım kendi evimi kiraya verip kiraya çıktım .evim küçük geliyordu eskiydi konumu iyiydi ancak karanlık odası vardı,asansör yoktu vs...sebeplerden.şimdi yine aynı muhitte kiraya çıktım yine eski ev ama daha gemiş, asansörü var ,karanlık odası yok vs.Ama ben kiraya alışamadım yaptıramıcam bu evi eksikleri çok ,kapıları eski mesela ,dolapları az.temizlerken bile başkasının evini temizler gibi hissediyorum tamam daha 3 gün oldu ama hep böyle olursa ya yabancı gibiyim bu eve.O zaman neden tuttun derseniz çocuğun okuluna yakındı ve emlakçının da sıkıştırmasıyla kaçırırız diye acele ettik.Burdan çocuk yürüyerek gidecek okula.Bu ev derdim ne zaman bitecek bilmiyorum hayırlısı olsun artık.Benim gibi yaşayan hisseden varsa yorumlarınızı bekliyorum.
7 yıllık evliyim bu 7. Evim ben nerelere gideyimMerhaba ,daha önce de konu açmıştım kendi evimi kiraya verip kiraya çıktım .evim küçük geliyordu eskiydi konumu iyiydi ancak karanlık odası vardı,asansör yoktu vs...sebeplerden.şimdi yine aynı muhitte kiraya çıktım yine eski ev ama daha gemiş, asansörü var ,karanlık odası yok vs.Ama ben kiraya alışamadım yaptıramıcam bu evi eksikleri çok ,kapıları eski mesela ,dolapları az.temizlerken bile başkasının evini temizler gibi hissediyorum tamam daha 3 gün oldu ama hep böyle olursa ya yabancı gibiyim bu eve.O zaman neden tuttun derseniz çocuğun okuluna yakındı ve emlakçının da sıkıştırmasıyla kaçırırız diye acele ettik.Burdan çocuk yürüyerek gidecek okula.Bu ev derdim ne zaman bitecek bilmiyorum hayırlısı olsun artık.Benim gibi yaşayan hisseden varsa yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?