Kırdım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile4saol ablacım yarın grşzŞenizŞenizŞeniz

anaaaaaaaa nolmuş burda be kaydirigubbakcemile3 ilk mesajı okudum aman dedim bu kız da hem istemiyom diyo hem gönül alcam diyo kesin kovalanmaktan hoşlanıyo, yoksa niye gönül almayı düşünsün niye üzülsünki dediydimmmmmmmmmmm millet de onu yazmış :roflol::roflol: yyyyyyafrimmmmmm sen bu karıları kandırıciynimi sanıyon, ahan de hepücüğü cin gibi hatunlar, yazmışlar bileme bak aşıksın diye kaydirigubbakcemile3 vay beeee keşkem ben de bekar olsam da keşkem birileri de benim peşimde koştursa, canım çekti yav :utangac:kaydirigubbakcemile3

yapışkan tiplerden nefret ederim oda o kadar ısrarcı olmasın zorla güzellik olmaz boşver hiç konuşma konuşursan daha çok umutlanır

anaaaaamm konu nerden nereye gitmiş bende başını okudum yaorum yaptım kızımız aşıkmış meğerse
ee be güzelim maden istiyorsun neden kaçtın o kadar şimdide sen kovalıyorsun.neyse hadi hakkında hayırlı olur inşallah:teselli:

ne sekil konusursan konus ümitlenecektir,laflarindan pay cikaracak vede benim icin üzülüyo ,demekki oda istiyo ama nazlanio diyecektirdelikafadulden
dahada birakmaz pesini demedin deme sonra:delphin:
tecrübe konusuyo burda-tatlicadiarzu-

KesinLikLe aynı fikiRdeyim ! :mymeka:

Ee noldu kızzz gelişmeleri yazsana, merak ettim şimdik :)

gizemim bitti cikmak onla olmayacak bir kavram

Back
X