Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
anaaaaaaaa nolmuş burda be kaydirigubbakcemile3 ilk mesajı okudum aman dedim bu kız da hem istemiyom diyo hem gönül alcam diyo kesin kovalanmaktan hoşlanıyo, yoksa niye gönül almayı düşünsün niye üzülsünki dediydimmmmmmmmmmm millet de onu yazmış :roflol::roflol: yyyyyyafrimmmmmm sen bu karıları kandırıciynimi sanıyon, ahan de hepücüğü cin gibi hatunlar, yazmışlar bileme bak aşıksın diye kaydirigubbakcemile3 vay beeee keşkem ben de bekar olsam da keşkem birileri de benim peşimde koştursa, canım çekti yav kaydirigubbakcemile3
anaaaaamm konu nerden nereye gitmiş bende başını okudum yaorum yaptım kızımız aşıkmış meğerse ee be güzelim maden istiyorsun neden kaçtın o kadar şimdide sen kovalıyorsun.neyse hadi hakkında hayırlı olur inşallah:teselli:
ne sekil konusursan konus ümitlenecektir,laflarindan pay cikaracak vede benim icin üzülüyo ,demekki oda istiyo ama nazlanio diyecektirdelikafadulden
dahada birakmaz pesini demedin deme sonra
tecrübe konusuyo burda-tatlicadiarzu-