Selamlar, sıkıntımı buraya yazıyor olmamın sebebini bende bilmiyorum gerçekten.. çare olunamayacağını biliyorum sanırım içimi dökmek istedim.Evliyim,bir erkek evladım var ve çalışan bir bayanım. eşimle evliliğimizden bu yana sıkıntılarımız var.. 7 yıllık bir evliliğim var..evliliğim ailemin isteği ile oldu. eşim sürekli olarak gözü dışarda olan bir insan ve buna bahane olarak afedersiniz ama benim kadınlığımı yetersiz ve eksik bulduğunu ifade edip bunuda her fırsatta dile getirir..ve beni "bak, gözüm dışarda ayağını denk al" şeklinde tehdit eder. ona dair çok yanlış yakaladım, yazışmalar, iğrenç açık seçik video izleme durumları, müstehcen bayan fotoları..tüm bunları gördüm ve hiç inkar etmez, beni defalarca kez böyle yıktı ve özür dilemeye dAhi tenezzül etmedi, çünkü buna sebep sensin der sürekli.. baktırtmasaydın o zaman der.. şu ifadeye bakın.. Allah korkusu olmayan bir bayan eşinin düşürdüğü bu boşluklarda pek çok hata yapabilirdi. Allaha sığınırım. anlamıyorum bir insan nasıl bu kadar adi ve rezil olabilir.. ben her anlamda kendime güvenirim, elimden geldiğince çalışıyor olmama rağmen eşime çocuğuma yetişmeye çalışırım, bir kadın olarak kendimede güvenirim, bakımlı olmaya özen gösteririm, temizimdir, titizimdir, ama erkek kendi zaafına bahane arayacağı zaman eşinin bir eksikliğini bulmaya çalışır. boşanmak mı? çok düşündüm ama çocuğum vardı ve cesaret edemedim. zaten bana hep diyor istersen bitirelim diye.. ben hala neyi beklediğimi bilmiyorum. gerçekten bilmiyorum. ona sevgi duymuyorum kesinlikle ondan nefret ediyorum. kadınlık gururumu o kadar ayaklar altına aldıki ona kadınlık dahi yapmak istemiyorum..ben hala ne bekliyorumki...