Kırgınım, kabullenemiyorum

belmiyum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.335
1.663
133
Çok mutsuzum, kırgınım , güçsüzüm.
Karşılıklı hatalarimiz oldu. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Geri püskürttü.
Şimdi elim kolum bağlanmış durumda.
Uzun zamandır hiçbir şey yapmıyorum onun için. Çünkü yaptığım zamanlarda pişman etti.
Kabullenemiyorum. Daha 2 yıl dolmadı.
Bu kadar miydi ömrü.. ömrüm diyordu.

Ne yapmalıyım kızlar?
Nasıl kabullenilir boşanma fikri, nasıl atlatılır?
Çevreye ne denir? Böylesine meraklı insanlara.
Beni yanlış anlamayın bu söylediklerim için ama insanların kahkahaları beni rahatsız eder oldu. Mutlulukları dokunmaya başladı.
Bir tek ben mi umursuyorum bu evliliği?
Ne kadar kolaymış bitirmek. Nedeni ne deseler bilmiyorum tam olarak. Çünkü iki insan birbirini seviyorsa zorluklar aşılmaya çalışılır.
Geçmiş bir odada oyun oynuyor Son ses.
Tamamen bitirmiş mi her şeyi. ..

Kendimi harcanmış hissediyorum. Nasıl çıkıcam bu zavallı madur ruh halinden.
Lütfen yorumlarınızda kırıcı olmayın. Gerçekçi olun vurun yüzüme ama kırıcı olmayın. Çünkü yeterince kırgınım.

Ek. Daha önceki iki konumda uzun uzun anlatmıştım olanlari. O nedenle tekrar yazmadım. Okumak isterseniz telefondayım LİNK vermem zor olacak ama zaten bu 3. Konum.bulmanın kolay olur. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınızà.

Son düzenleme:
Beklemek yıpratıyor artık.
Aynı evde iki yabancı olmak.
Ve bunun sürmesi, sürmesi...
Çok uzun oldu ve zor oldu.

Nedenlerini söylemezseniz biz de burada pek yorum yapamayız

Tatlim benim hikayemi nerden biliyorsun :)

Buraya yazmana sebeo olan son olayi ve onu tetikleyen olaylari yazar misin ozel dgilse

Öncellikle hayırlısı diyerek başlıyım ama suan üzgünsünüz aslında sevgili olanlar bile bu kadar üzülürken ömrüm dediğiniz insanın hayatınızdan gidebilecegi gerceği daha kötü sanırım nedeni net bilmiyorum ama esinizle oturup konusun derim cözebilirieniz belkide

Tatlim benim hikayemi nerden biliyorsun :)

Buraya yazmana sebeo olan son olayi ve onu tetikleyen olaylari yazar misin ozel dgilse
Anlayamadım hikayem derken ne demek istediginizi?
Eski konularıma bakar mısınız ,
Buraya tekrar yazman daki neden de dün gece yine boşanma lafı geçti ve restlestik.
Konuşacağina davanı açarsin ben de görürüm dedim. (Çünkü gerçekten bu belirsizlik çok canımı yakıyor kızlar. )
O da çevreyi bahane sunarak yazın tatilde zaten açacağını söyledi.
Ben de aç zaten artık ben de istemiyorum dedim.
Tatsız konuşmalar işte.
Ben rest çekerken gözlerinden anlık korkuyu,cesaret kırılmasını gördüm. Tam olarak istemediğini biliyorum. Ama dönemiyor da lafından.
Zaten çok yıpratti evliliği.
Sonumuz hayır olsun.
Canım yanıyor bu sözler karşısında.
Bu bekleyisten...

Canım bence bir karar vermek ksrarsizliktan iyidir geçenlerde soğudu falan diyordun okullarin kapanmasını bekliyorsun sanırım zaten sınavlar bitti bu hafta tüm işleri bitirip müdürünle konuşup oradan uzaklasmalisin ben olsam adlı tatil girmeden davası açardım baksana yoksa hastalık sahibi olucaksin sana yansıyor yanastirmiyor sen o evde mutsuz olunca acayip keyifleniyor bu durumdan daha kötü ne olabilir şu son 2 aydır ettikleri yetmedi mi bilmiyorum canım onun bu keyifli hallerini bitirme gerek kendi yoluna bakman ayrica

Beklemek yıpratıyor artık.
Aynı evde iki yabancı olmak.
Ve bunun sürmesi, sürmesi...
Çok uzun oldu ve zor oldu.
Fiziksel şiddet?
Kumar icki kadin meselesi?
Aşırı aileci tavır?
Mudahaleci eş ailesi?
Psikolojik baski?
Hangisi var? Ona gore konuşacağım..

Fiziksel şiddet?
Kumar icki kadin meselesi?
Aşırı aileci tavır?
Mudahaleci eş ailesi?
Psikolojik baski?
Hangisi var? Ona gore konuşacağım..
Ailece tavır ve müdahaleci aile mevcut.
Bunlar birikimi işin aslında.
Ama Son tartışma kavga sudan nedenlerle.
Zahmet olmazsa iki konum var zaten göz gezdirir misin

Ne zaman giriyor adlı tatil? O sürede dava açılmıyor dimi..
İnsanın hiç işi düşmeyince mahkemelere böyle şeyleri de düşünemiyor.

konularına bi göz attım.
adam senle ilişkiyi çoktan kesmiş, nedenini anlamadım ama seni istemediği çok açık.
bence sen de daha fazla zorlama.
seni eşi olarak görememiş gibi duruyo, anlamaya çalışma artık bırak gitsin belli ki koymuş kafaya.

bu arada tabi eşine sen adam mısın sen erkek misin falan demişsin bu tür laflar bazı erkekler için son noktadır.

Daha önce iki konu açmıştım ve uzun uzun anlatmıştım. O nedenle tekrar yazmak istemedim. Haklısınız isterseniz o konulara bakabilirsiniz
Okudum şimdi konularınızı
Benim eski eşim canlandı nispeten gözümde
Bir cadı anne ve iki cadi görümce snrası aramıza giren soğukluk
Snrasında mahkemeye dava acmak
Evi ayırıp 7 ay ayrı kalmak
Davadan hemen evvel pişman olup yeniden barısmak
Ve o an iyi ki boşanmamısız diye aşık aşık gezmek
Snrasında yine anne abla kardes vs bs derken soğukluklar ve 6 ay aynı evde yabancı gbi
Yasamak
Benim çabalarımın karsılıksız kalması ve sonunda ben evi terk ettim
Boşandım

Eşiniz cocuk gbi davranıyor
Evlilik sorumlulunu aile olmayı bilmiyor
Belki sizi kaybedebileceğini de bilmiyor ama bu sekilde bir eşle hayat gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…