Daha önce iki konu açmıştım ve uzun uzun anlatmıştım. O nedenle tekrar yazmak istemedim. Haklısınız isterseniz o konulara bakabilirsinizNedenlerini söylemezseniz biz de burada pek yorum yapamayız
Anlayamadım hikayem derken ne demek istediginizi?Tatlim benim hikayemi nerden biliyorsun :)
Buraya yazmana sebeo olan son olayi ve onu tetikleyen olaylari yazar misin ozel dgilse
Fiziksel şiddet?Beklemek yıpratıyor artık.
Aynı evde iki yabancı olmak.
Ve bunun sürmesi, sürmesi...
Çok uzun oldu ve zor oldu.
Ailece tavır ve müdahaleci aile mevcut.Fiziksel şiddet?
Kumar icki kadin meselesi?
Aşırı aileci tavır?
Mudahaleci eş ailesi?
Psikolojik baski?
Hangisi var? Ona gore konuşacağım..
Ne zaman giriyor adlı tatil? O sürede dava açılmıyor dimi..Canım bence bir karar vermek ksrarsizliktan iyidir geçenlerde soğudu falan diyordun okullarin kapanmasını bekliyorsun sanırım zaten sınavlar bitti bu hafta tüm işleri bitirip müdürünle konuşup oradan uzaklasmalisin ben olsam adlı tatil girmeden davası açardım baksana yoksa hastalık sahibi olucaksin sana yansıyor yanastirmiyor sen o evde mutsuz olunca acayip keyifleniyor bu durumdan daha kötü ne olabilir şu son 2 aydır ettikleri yetmedi mi bilmiyorum canım onun bu keyifli hallerini bitirme gerek kendi yoluna bakman ayrica
Hayır. Geri dönüş olmaz gibi ama bi tarafim da olsun istiyor. Olursa inşallah gitmek istiyorum.Çift Terapisi denedinjz mi?
Okudum şimdi konularınızıDaha önce iki konu açmıştım ve uzun uzun anlatmıştım. O nedenle tekrar yazmak istemedim. Haklısınız isterseniz o konulara bakabilirsiniz
Hayır. Geri dönüş olmaz gibi ama bi tarafim da olsun istiyor. Olursa inşallah gitmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?