Kırgınım, kabullenemiyorum

Bende okudum simdi konularinizi. Ask evliligi yapmissiniz ve henuz evliliginiz duzene girmemis gibi. Zaten ilk 5 yil evlilikler duzene girmez derler neden bilmiyorum ama dogru gibi. Kisilik catismalari bitmiyor bi turlu. Her evlilikde var bunlar.
Size gelecek olursam, esiniz herseyi inadindan yapiyor gibi. Asiri inatci birisi belli. Siz uzulup yakinlasmaya calistikca da, o inadini surdurur. Tavsiyem, artik ona yaklasmayin. Konusmayin, ozur felan dilemeyin. Bittiyse bitti tavrinda olun yani. Bu arada adli tatil agustosta. Bosanma kararini da ona birakmayin bence. Bu karari siz alin, onun kararina boyun egmek yerine.

Ailece tavır ve müdahaleci aile mevcut.
Bunlar birikimi işin aslında.
Ama Son tartışma kavga sudan nedenlerle.
Zahmet olmazsa iki konum var zaten göz gezdirir misin
Goz attim, ilk konunuzu okumusum zaten actiginizda.. Samimiyetsiz bi evlilik en kötüsü.. Kopuş olmus epey aranızda.. Ama en iyi analizi siz yaparsiniz yine; duzelir mi boyle mi gider..
Gereksiz aileci tutum ve hos olmayan aile mudahalesi evlilikleri en cok yipratan seylerin basinda geliyor ne yazik ki.. Ayri bi aile olamiyorsun, boylece samimiyet ve guven ya hic olusmuyor ya da kayboluyor.. Sudan sebep gibi gorunur ama arka planda muthis bi birikim vardir..
Eger duzelecegine inanmiyorsaniz, guven ve saygi bittiyse, iyice bidaha dusunun derim.. Bosanma lafini da gercekten istiyosaniz alin ağzınıza; restlesmek veya blöf yapmak icin degil..

Benim eski eş de inandından bitirmişti

Küserdi aylarca

Aylarca yalvardım konusalım halledelim diye bana miisn demedi hep bi inat bi tavır yatak ayırma vsvsvsvvsvsvssc

Ne zaman ki dava actım buna da söledim
Sen ne kadar bosanma meraklısı imişssin dedi bana:)))
Hiç onu bırakabileceğime ihtimal vermedi ama ben de insandım 6 ay küs kalınır mı ya aynı evde bu ne sacmalık

Çıkıp gidicek yerin var mı ?
Zaten bu saatten sonra pek sanmıyorum bir şey olupta duzelcegini.
Illa kurtarmak istiyorsan varsa imkan sessiz sakin bir yerlere ufak tatile cikicaksiniz orda her seyi konusup kafanizdan aticaksiniz.
Ama yook olmaz dersen çıkıp gideceksin davayida acicaksin.
Böyle beklersen isine gelince adam acar davayi daha cok üzülürsun.

Eşinize içinizden geçen herşeyi yazmayı deneseniz.en son adımı atıp ondan sonra boşanma davası açın bence

İstenmiyorsam diretemem.
Gururum var.
İlk etapta tamam hadi bitirelim soguklugu duzeltelim diye adım attım çok kez ama artık atmıyorum atamam zaten.
O boşanmaya getirdi lafı dün.
Giderayak kötü olma bu kadar filan dedi. Nereye giderayak dedim.
Boşanmayi kastetti.
Ben de keşke gitseydin böyle aynı evde yaşamak daha zor dedim.
Konuşma göster dedim artık.
Ben dava açmak istemiyodum bu zamana kadar. Çünkü vicdan azabı duyarım diye düşünüyordum. Ailem de bozan taraf benim olmamı istemez herhalde. Bu da bi etken.

Ama ne gösterir zaman bilemiyorum.
Temmuzda abimin düğünü var bide.
Buna rağmen bunları yapıyor.
Düğün zamanı kime ne anlaticam acaba?
Bunları düşünmüyor bencil.
Zaten orada da yalnız kalırsam açarım davayı. Telafisi olmaz hem beni hem ailemi uzmesi nin, herkesin ağzına laf vermesinin.

Anlayamadım hikayem derken ne demek istediginizi?
Eski konularıma bakar mısınız ,
Buraya tekrar yazman daki neden de dün gece yine boşanma lafı geçti ve restlestik.
Konuşacağina davanı açarsin ben de görürüm dedim. (Çünkü gerçekten bu belirsizlik çok canımı yakıyor kızlar. )
O da çevreyi bahane sunarak yazın tatilde zaten açacağını söyledi.
Ben de aç zaten artık ben de istemiyorum dedim.
Tatsız konuşmalar işte.
Ben rest çekerken gözlerinden anlık korkuyu,cesaret kırılmasını gördüm. Tam olarak istemediğini biliyorum. Ama dönemiyor da lafından.
Zaten çok yıpratti evliliği.
Sonumuz hayır olsun.
Canım yanıyor bu sözler karşısında.
Bu bekleyisten...

Benim hikayem derken bende ayni dertten muzdaribim demek istedim

Susan taraf sen ol dava falan acma anladigim kadariyla esinde korkak cesareti var ayni benimki gibi yigitlige pislik surdurmek istemiyorlar bak gorursun yaz tatilinde falan dava acamicak ve bi sure sonra pismanlik ve ilimlilasma alametleri baslicak ama sen sakinligini koru ki bu arada seni suclayabilecek bi davranista bulunma

seni hayattan bu kadr sogutmus umursanmiyosun bile bosa gitsin.elalem ne derse desin dunyaya bidahami gelecen.bosanincada yasam var hemde cok guzel bi yasam

Anlayamadım hikayem derken ne demek istediginizi?
Eski konularıma bakar mısınız ,
Buraya tekrar yazman daki neden de dün gece yine boşanma lafı geçti ve restlestik.
Konuşacağina davanı açarsin ben de görürüm dedim. (Çünkü gerçekten bu belirsizlik çok canımı yakıyor kızlar. )
O da çevreyi bahane sunarak yazın tatilde zaten açacağını söyledi.
Ben de aç zaten artık ben de istemiyorum dedim.
Tatsız konuşmalar işte.
Ben rest çekerken gözlerinden anlık korkuyu,cesaret kırılmasını gördüm. Tam olarak istemediğini biliyorum. Ama dönemiyor da lafından.
Zaten çok yıpratti evliliği.
Sonumuz hayır olsun.
Canım yanıyor bu sözler karşısında.
Bu bekleyisten...

Eski konularına baktım da eşin arkadaşınla konuşmanı okuyan biri, burada yazdıklarını okumadığına emin misin? Eyyyy belmiyumun kocası burdaysan iki kez masaya tıkla...

Bence ikinizde birbirinize delice aşıksınız ama saçma bir inadın içine düşmüşsünüz. Çoluk çocuk muhabbeti abi, yani o esnada yanınızda olsam kahkaha basarım. Yatakta gece uyurken bile bana dokunma, yanında dikilcem, şuranda bunu yapçam...

Anlamadığım sen adama adım atmışsın ama adam red etmiş, köpek gibi yalvarmanı mı istiyor? Ya da senden istediği bir şey var da onu yapmanı mı bekliyor?

Burçlar ve yaşlar nedir? Yükselen burç haritanızı çıkarıcam. Şaka şaka meraktan sordum :KK53:

Belmiyum elalem senden çok mu önemli. Bırak git o evden lütfen. Boşan demiyorum lütfen bi çık bi tatil yap. Okulu kapat git hatta. Müdürüne anlat durumu. Yazık günah sana. Kalpsiz adam:sinirli: ailene de kafa dinlemeye geldim çok yoruldum de. Boşanma konusunu da sonra değerlendirirsin ama bu şekilde eceezgi nin söylediği gibi yaşanmaz hakkaten

bana da birbirinize hala aşıkmışsınız gibi geldi açıkçası.
ama eşiniz inat.
ben olsam bi süre üstüne düşmezdim.
sen sessizleşirsen o bir şeyleri düzeltmek için uğraşacaktır.
kafamı dinlemek için denizin olduğu bir yere giderdim bir kaç haftalığına sizin yerinizde olsam. ailemin yanına gitmeyi tercih etmezdim. hem olayları tarafsız bir gözle kendi başıma kalıp değerlendirmek için hem de daha net olmayan bir durum için ailemi üzmek istemezdim.

Bende son ucu var desem ne onerirsiniz
Bende 3u de vardi ve bosandim.. Yaklaşık 2 sene once.. Ama benim duzelecegine hic inancim kalmamisti.. Bir de nerden tutsan elinde kalıyordu hem o evlilik hem de eski es ve ailesi..
Herkesin kosullari farklidir.. Bosanmak son secenek olmalidir.. Elden gelen her sey yapilmali once..
Biraz daha ayrinti verseniz..

bana da birbirinize hala aşıkmışsınız gibi geldi açıkçası.
ama eşiniz inat.
ben olsam bi süre üstüne düşmezdim.
sen sessizleşirsen o bir şeyleri düzeltmek için uğraşacaktır.
kafamı dinlemek için denizin olduğu bir yere giderdim bir kaç haftalığına sizin yerinizde olsam. ailemin yanına gitmeyi tercih etmezdim. hem olayları tarafsız bir gözle kendi başıma kalıp değerlendirmek için hem de daha net olmayan bir durum için ailemi üzmek istemezdim.
Aşığım. Onun da duygularının bittiğine inanmıyorum. Ama artık umrunda değilmiş duygular. Sevgiyle olmuyormus.
Evet müthiş inatçı bi insan.
Başlarda hiç tepki vermedim. Geçer diye ama daha da çok büyüdü.
Sonra adım atayım dedim daha çok ters tepti.
Sonra sessizleştim 2-3 haftadır.
Biraz ufak ufak konuşmaya laf atmaya başladı. Yumuşama vardı ama kesinlikle adım atmıyor du. Benim de atmaya ne cesaretim kaldı ne isteğim.
dün bi konudan konuşurken boşanmayi kasteden bir şey söyledi. Ben de yeter artık dedim göster bana konuşma. Artık ben de istemiyorum bu saatten sonra bişeyin duzelcegini yok dedim.
Benim eski eş de inandından bitirmişti

Küserdi aylarca

Aylarca yalvardım konusalım halledelim diye bana miisn demedi hep bi inat bi tavır yatak ayırma vsvsvsvvsvsvssc

Ne zaman ki dava actım buna da söledim
Sen ne kadar bosanma meraklısı imişssin dedi bana:)))
Hiç onu bırakabileceğime ihtimal vermedi ama ben de insandım 6 ay küs kalınır mı ya aynı evde bu ne sacmalık
Ben de küstügünde böyle gitmez deyip boşanmaya getirdigimde aynısını söyler ne kadar meraklısın diye.
Niye o raddeye geldin diye düşünen yok tabi.
Sonra bi süre sonra o ister.

Bende 3u de vardi ve bosandim.. Yaklaşık 2 sene once.. Ama benim duzelecegine hic inancim kalmamisti.. Bir de nerden tutsan elinde kalıyordu hem o evlilik hem de eski es ve ailesi..
Herkesin kosullari farklidir.. Bosanmak son secenek olmalidir.. Elden gelen her sey yapilmali once..
Boşanma sürecini nasıl atlattınız?
Sonrasında ne gibi zorluklarlâ karşılaştıniz? Ya da karşılaştıniz mi?
Aslında benimki de nerden tutsan elinde kalan bi evlilik. Tek sürdürme isteğim sevgim . Ama onunla da tekrar tekrar aynı şeyleri yaşayacagimiz endişesi doğuyor.

Maddeleriniz aynen bende biktim artik az once yine tartistik su an kafami toplayip yazamicam eski konularim var bakabilrsiniz ama onlar artik hicbisey kaldi

Boşanma sürecini nasıl atlattınız?
Sonrasında ne gibi zorluklarlâ karşılaştıniz? Ya da karşılaştıniz mi?
Aslında benimki de nerden tutsan elinde kalan bi evlilik. Tek sürdürme isteğim sevgim . Ama onunla da tekrar tekrar aynı şeyleri yaşayacagimiz endişesi doğuyor.

Benim sevgim de kalmadi

Bir ilişkiye en büyük zararı onu haddinden fazla önemsediğimiz zaman veriyoruz. Bir süre farklı şeylerle ilgilenin, bırakın askıda kalsın. Düzelirse ne iyi, düzelmezse de hayatın sonu değil..
Hayatim da gordugum en okkali yorum.. Acikcasi cevabini aradigim sorunun tek yaniti...

Eski konularına baktım da eşin arkadaşınla konuşmanı okuyan biri, burada yazdıklarını okumadığına emin misin? Eyyyy belmiyumun kocası burdaysan iki kez masaya tıkla...

Bence ikinizde birbirinize delice aşıksınız ama saçma bir inadın içine düşmüşsünüz. Çoluk çocuk muhabbeti abi, yani o esnada yanınızda olsam kahkaha basarım. Yatakta gece uyurken bile bana dokunma, yanında dikilcem, şuranda bunu yapçam...

Anlamadığım sen adama adım atmışsın ama adam red etmiş, köpek gibi yalvarmanı mı istiyor? Ya da senden istediği bir şey var da onu yapmanı mı bekliyor?

Burçlar ve yaşlar nedir? Yükselen burç haritanızı çıkarıcam. Şaka şaka meraktan sordum :KK53:
Yok burdakileri okuyamaz. Telefonumdan giriyorum.
Ben terazi o yengeç.
Şu anda bana laf attı takıldı :)))
Malesef seviyorum hala
26-27 yaşlar da.
Bekliyorum yorumunu :)

Eşiniz laf atmış madem gel sakin sakin konuşalım deseniz boşanacaksak bili konuşmamız lazım deyin son bir adım daha ne kaybedersiniz

Back
X