- 25 Temmuz 2012
- 1.335
- 1.663
- 133
Çok mutsuzum, kırgınım , güçsüzüm.
Karşılıklı hatalarimiz oldu. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Geri püskürttü.
Şimdi elim kolum bağlanmış durumda.
Uzun zamandır hiçbir şey yapmıyorum onun için. Çünkü yaptığım zamanlarda pişman etti.
Kabullenemiyorum. Daha 2 yıl dolmadı.
Bu kadar miydi ömrü.. ömrüm diyordu.
Ne yapmalıyım kızlar?
Nasıl kabullenilir boşanma fikri, nasıl atlatılır?
Çevreye ne denir? Böylesine meraklı insanlara.
Beni yanlış anlamayın bu söylediklerim için ama insanların kahkahaları beni rahatsız eder oldu. Mutlulukları dokunmaya başladı.
Bir tek ben mi umursuyorum bu evliliği?
Ne kadar kolaymış bitirmek. Nedeni ne deseler bilmiyorum tam olarak. Çünkü iki insan birbirini seviyorsa zorluklar aşılmaya çalışılır.
Geçmiş bir odada oyun oynuyor Son ses.
Tamamen bitirmiş mi her şeyi. ..
Kendimi harcanmış hissediyorum. Nasıl çıkıcam bu zavallı madur ruh halinden.
Lütfen yorumlarınızda kırıcı olmayın. Gerçekçi olun vurun yüzüme ama kırıcı olmayın. Çünkü yeterince kırgınım.
Ek. Daha önceki iki konumda uzun uzun anlatmıştım olanlari. O nedenle tekrar yazmadım. Okumak isterseniz telefondayım LİNK vermem zor olacak ama zaten bu 3. Konum.bulmanın kolay olur. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınızà.
Karşılıklı hatalarimiz oldu. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Geri püskürttü.
Şimdi elim kolum bağlanmış durumda.
Uzun zamandır hiçbir şey yapmıyorum onun için. Çünkü yaptığım zamanlarda pişman etti.
Kabullenemiyorum. Daha 2 yıl dolmadı.
Bu kadar miydi ömrü.. ömrüm diyordu.
Ne yapmalıyım kızlar?
Nasıl kabullenilir boşanma fikri, nasıl atlatılır?
Çevreye ne denir? Böylesine meraklı insanlara.
Beni yanlış anlamayın bu söylediklerim için ama insanların kahkahaları beni rahatsız eder oldu. Mutlulukları dokunmaya başladı.
Bir tek ben mi umursuyorum bu evliliği?
Ne kadar kolaymış bitirmek. Nedeni ne deseler bilmiyorum tam olarak. Çünkü iki insan birbirini seviyorsa zorluklar aşılmaya çalışılır.
Geçmiş bir odada oyun oynuyor Son ses.
Tamamen bitirmiş mi her şeyi. ..
Kendimi harcanmış hissediyorum. Nasıl çıkıcam bu zavallı madur ruh halinden.
Lütfen yorumlarınızda kırıcı olmayın. Gerçekçi olun vurun yüzüme ama kırıcı olmayın. Çünkü yeterince kırgınım.
Ek. Daha önceki iki konumda uzun uzun anlatmıştım olanlari. O nedenle tekrar yazmadım. Okumak isterseniz telefondayım LİNK vermem zor olacak ama zaten bu 3. Konum.bulmanın kolay olur. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınızà.
Son düzenleme: