Kırgınım, kabullenemiyorum

Eşiniz laf atmış madem gel sakin sakin konuşalım deseniz boşanacaksak bili konuşmamız lazım deyin son bir adım daha ne kaybedersiniz
Malesef cesaretimi gururumu kırdı yalvardım bile sayılır zamanında.
Ama hep itti kendinden.
Hiçbir şey söylemeye cesaretim yok.
Zaten ben ona ne zaman iyi gitsem ters tepti.
Eğer duzelecekse de ben yüz vermediğim için düzelir. Tersleyecegine eminim ya da dalga geçeceğine. Ne konusacaksin dün tamam ben de boşanmak istiyorum diyodun der.

Ev
Paceful16 barıştı umarım sizde barışırsınız ikinizin konusunuda başindan beri takip ediyorum
Evet ona ben de çok sevindim. Galiba es zamanlarda konu açmıştık .
Onun eşi yapıcı davranmış inş öyle de giderler.
Ama benimki çok yikici ve inat.
Alışmaya çalışıyorum boşanma fikrine.

Yok burdakileri okuyamaz. Telefonumdan giriyorum.
Ben terazi o yengeç.
Şu anda bana laf attı takıldı :)))
Malesef seviyorum hala
26-27 yaşlar da.
Bekliyorum yorumunu :)

Ne dedi belmiyum çok merak ettim :)
Bu arada bosanacaksiniz abinin düğününden sonra bosanin lütfen. O hengamede kimseye bişey anlatmak zorunda kalma.

Ne dedi belmiyum çok merak ettim :)
Bu arada bosanacaksiniz abinin düğününden sonra bosanin lütfen. O hengamede kimseye bişey anlatmak zorunda kalma.
Canim sonrasında boşansak bile ki öyle olur heralde.
Düğünde yanımda olmayacağı için herkes anlayıp soracak zaten.
Ne demeliyim soranlara?
Bir insanın abisinin düğünü varsa kocası hangi mazeretle yanında olmaz ki ölüm kalım yoksa?

Bi yerden geliyordu kapıyı acamadi sandım açmak için kalktım. O sırada açtı kapıyı hemen ayağa kalktın çok mu bayılıyosun bana diye bişeyler söyledi. Ben de acamadin sandım dedim:63:

Canim sonrasında boşanmak bile ki öyle olur heralde.
Düğünde yanımda olmayacağı için herkes anlayıp soracak zaten.
Ne demeliyim soranlara?
Bir insanın abisinin düğünü varsa kocası hangi mazeret yanında olmaz ki ölüm kalım yoksa?

Bi yerden geliyordu kapıyı acamadim sandım açmak için kalktım. O sırada açtı kapıyı hemen ayağa kalktın çok mu bayılıyosun bana diye bişeyler söyledi. Ben de acamadin sandım dedim:63:

Gülerek mi söyledi? Acikcasi bence buram buram ego kokan bir laf. Sen de deseydin yok artık öyle bir şey diye

Evet gülerek.
Takılıyor aklı sıra.
Sogudugumun farkında. Öylesine söyledi.

Bu tavırla devam et canım . Sakın yumusayan sen olma ama diklenme de. Hiç laf atma. Bişey sorarsa yumuşak bir tonla cevap ver falan.

Boşanma sürecini nasıl atlattınız?
Sonrasında ne gibi zorluklarlâ karşılaştıniz? Ya da karşılaştıniz mi?
Aslında benimki de nerden tutsan elinde kalan bi evlilik. Tek sürdürme isteğim sevgim . Ama onunla da tekrar tekrar aynı şeyleri yaşayacagimiz endişesi doğuyor.
O adamdan bana eş, aileme evlat, evladima baba olmayacagina ve ilerde daha beter olacagina kesin kanaat getirdigimde actim davayi.. Cok zor elbet.. En zoru karar asamasi ama sanki.. Sonrasinda Allah'in izniyle rahatlıyorsun, netlestiginden sanirim..
Ailemi Rabbim eksik etmesin, hep destek oldular arkamda durdular.. Cok üzüldüğüm, hazmedemedigim durumlar da oldu mutlaka.. Gecmisi dusundukce delirdigim de.. Ama simdi cok cok sukur cok iyiyim.. Eski lavanta oldum diyebilirim Allah' a bin sukur..
Ben de o zamanlar cok seviyordum.. Ama guvenim ve saygimi tuketmisti.. Onlar bitince sevgi de bitmeye basliyo yavas yavas zaten..

Ben sana daha öncede yazmıştım.konuya hakim değilsiniz demiştin.bende hepsini okudum. Çok hatalısın. Zorla eşini yataktan soğutmuşsun.seviyorsan hatanı düzeltmek zorundasın. Kimle evlenirsen evlen yine boşanırdın.barışırsın inşallah.bir kere iki kere üç kere adım attım hesabına girme.suçluyum ve düzeltecem de. Çok kırmışsın.kusura bakma ama yuvan yıkılırsa sen yapmışsın.

Ben sana daha öncede yazmıştım.konuya hakim değilsiniz demiştin.bende hepsini okudum. Çok hatalısın. Zorla eşini yataktan soğutmuşsun.seviyorsan hatanı düzeltmek zorundasın. Kimle evlenirsen evlen yine boşanırdın.barışırsın inşallah.bir kere iki kere üç kere adım attım hesabına girme.suçluyum ve düzeltecem de. Çok kırmışsın.kusura bakma ama yuvan yıkılırsa sen yapmışsın.
O sizin fikriniz.
Benim patlamam oldu . O duruma ben keyiften gelmedim. Ne yaşadığımı, nasıl bunalttigini tahmin edemediginizden böyle bi yorum yapıyosunuz. Çünkü benim yaptıklarım somut şeyler. Ama hiçbir yola gelmemesi, psikolojik şiddeti bunları göremediniz mi tekrar dondugunuzde?
Düzeltmek için 3-5 adımın lafını yapmıyorum, fark ettiyseniz düzeltmek için ne yapmalıyım diye de sormadım.
Ben attığım her adımın sonunda hüsrana uğradım onun tarafından. Adım atmak zaten istemiyorum. Biraz tarafsız bakabilmenizi isterdim. Tek isteğim geç olmadan hatasını anlaması.

O adamdan bana eş, aileme evlat, evladima baba olmayacagina ve ilerde daha beter olacagina kesin kanaat getirdigimde actim davayi.. Cok zor elbet.. En zoru karar asamasi ama sanki.. Sonrasinda Allah'in izniyle rahatlıyorsun, netlestiginden sanirim..
Ailemi Rabbim eksik etmesin, hep destek oldular arkamda durdular.. Cok üzüldüğüm, hazmedemedigim durumlar da oldu mutlaka.. Gecmisi dusundukce delirdigim de.. Ama simdi cok cok sukur cok iyiyim.. Eski lavanta oldum diyebilirim Allah' a bin sukur..
Ben de o zamanlar cok seviyordum.. Ama guvenim ve saygimi tuketmisti.. Onlar bitince sevgi de bitmeye basliyo yavas yavas zaten..
Hayirlisi boyleymis diyelim, umarım mutlu olursun çok.
Çocuğunuz var mıydı?
Ben bir de küçük bir yerde yaşıyorum. Bir köyde çalışıyorum vs.
Yani dedikoduya musait ortamlar.
Bu çevre konusunda sıkıntılar yaşıyor musunuz?
Neler yapıyosunuz bunlarla ilgili?

Hayirlisi boyleymis diyelim, umarım mutlu olursun çok.
Çocuğunuz var mıydı?
Ben bir de küçük bir yerde yaşıyorum. Bir köyde çalışıyorum vs.
Yani dedikoduya musait ortamlar.
Bu çevre konusunda sıkıntılar yaşıyor musunuz?
Neler yapıyosunuz bunlarla ilgili?
Cocugum yok, 1sene evli kaldim.. Cevrem cok sukur oyle orumcek beyinli insanlarla dolu degil.. Hatta hep 'altin yere dusmekle pul olmaz, yine aynisin yine başımızın tacisin' dediler amcalarim vs.. Cahil insanlar olmadi mi oldu, yarama tuz basan.. Onemli olan en yakinlarin.. Ve senin kendine bakışın..

Malesef cesaretimi gururumu kırdı yalvardım bile sayılır zamanında.
Ama hep itti kendinden.
Hiçbir şey söylemeye cesaretim yok.
Zaten ben ona ne zaman iyi gitsem ters tepti.
Eğer duzelecekse de ben yüz vermediğim için düzelir. Tersleyecegine eminim ya da dalga geçeceğine. Ne konusacaksin dün tamam ben de boşanmak istiyorum diyodun der.
Ben de yalvarırdım resmen eski kocama
Salonda uyurdu battaniye götürür üstüne örterdim alır fırkatırdı yere
Yataga gelirdi ilk küstüğümüz zManlar
Değme bana derdi , kolun bana değiyo derdi,iterdi ayaklarımı falan
Siz anlatınca benim eski eşim cNlandı hep gözümde

Ben de yalvarırdım resmen eski kocama
Salonda uyurdu battaniye götürür üstüne örterdim alır fırkatırdı yere
Yataga gelirdi ilk küstüğümüz zManlar
Değme bana derdi , kolun bana değiyo derdi,iterdi ayaklarımı falan
Siz anlatınca benim eski eşim cNlandı hep gözümde
Böyle insanın oluru yok mu diyorsunuz? Düzelmez dimi..
Evet aynilarini ve fazlasını yaşadım.
Bi yerden sonra sabır kalmıyor.
Siz kaç yıllık evliydiniz?

Cocugum yok, 1sene evli kaldim.. Cevrem cok sukur oyle orumcek beyinli insanlarla dolu degil.. Hatta hep 'altin yere dusmekle pul olmaz, yine aynisin yine başımızın tacisin' dediler amcalarim vs.. Cahil insanlar olmadi mi oldu, yarama tuz basan.. Onemli olan en yakinlarin.. Ve senin kendine bakışın..
Benim Ailem yanımda değil zaten. Ailem destek olur çünkü yaşadığım zorlukları biliyorlar. Ben öğretmenim bu nedenle küçük bi yerde görev yapıyorum herkesin birbirini tanıdığı filan. O yüzden biraz sorun ediyorum. Soyadım değiştiğinde öğrencilerine bunu nasıl açıklayacağımı filan..
Kafamda bir sürü soru var. Keşke evlenmeseydim diyorum. 26 yaşındayım ne acele vardiysa diyorum. ..

Böyle insanın oluru yok mu diyorsunuz? Düzelmez dimi..
Evet aynilarini ve fazlasını yaşadım.
Bi yerden sonra sabır kalmıyor.
Siz kaç yıllık evliydiniz?
Düzelmiyor canım
Ben 4 yıl evli kaldım
O kadar mücadele ettim ki anlatamam sana
Üzüntüden 10 kilo verdim
Adamın hep peşinde idim acı cekiyorum derdim
Bak ikimiz de seviyoruz birbirimizi derdim
Ama o hala küsmeye ters gtmeye devam ederdi
Aynı evde günlece suratını görmedim
Ve kendimi silkeledim bi an
Hep benden gidiyordu boşanma kararı aldım
Sizinki insallah düzelir değişir ama ben beceremedim

Düzelmiyor canım
Ben 4 yıl evli kaldım
O kadar mücadele ettim ki anlatamam sana
Üzüntüden 10 kilo verdim
Adamın hep peşinde idim acı cekiyorum derdim
Bak ikimiz de seviyoruz birbirimizi derdim
Ama o hala küsmeye ters gtmeye devam ederdi
Aynı evde günlece suratını görmedim
Ve kendimi silkeledim bi an
Hep benden gidiyordu boşanma kararı aldım
Sizinki insallah düzelir değişir ama ben beceremedim
Ben bi an inanır gibi olmuştum hatta inanmistim düzelmeye çalışıyordu. Ama başa sardık.
Hakkımızda hayırlısı.
Teşekkür ederim yorumun icin

Benim Ailem yanımda değil zaten. Ailem destek olur çünkü yaşadığım zorlukları biliyorlar. Ben öğretmenim bu nedenle küçük bi yerde görev yapıyorum herkesin birbirini tanıdığı filan. O yüzden biraz sorun ediyorum. Soyadım değiştiğinde öğrencilerine bunu nasıl açıklayacağımı filan..
Kafamda bir sürü soru var. Keşke evlenmeseydim diyorum. 26 yaşındayım ne acele vardiysa diyorum. ..
Ben de 26 yaşındayım, 24te bosandim.. Calistigim kuruma bosandiktan sonra basladim ve kimseye bi aciklama yapmadim, soylemedim bile.. Iki yakin arkadasima anlattim sadece o ortamdaki..
Ayni yerde devam edecekseniz bile ogrencilere bsy anlatmak zorunda dglsiniz.. Cocuklar nerden bilecek hem, iki soyadi da kullaniyo olabilirsiniz.. Tayin isteme durumu yok mu?

Back
X