Kırgınım, kabullenemiyorum

Ben de 26 yaşındayım, 24te bosandim.. Calistigim kuruma bosandiktan sonra basladim ve kimseye bi aciklama yapmadim, soylemedim bile.. Iki yakin arkadasima anlattim sadece o ortamdaki..
Ayni yerde devam edecekseniz bile ogrencilere bsy anlatmak zorunda dglsiniz.. Cocuklar nerden bilecek hem, iki soyadi da kullaniyo olabilirsiniz.. Tayin isteme durumu yok mu?
İki soyadı kullanmıyordum değişecek bildikleri ad. Zaten köylüler arasında da yayılır. Ama yapcak bişey yok. Bi şekilde dik durucam savusturucam bişeyleri.
Tayin isteme durumu il dışına var. Ama çok yüksek puanlar. Zor yani. Hatta imkansız gibi. Yerim de rahat güzel . Kalırım düzenimi bozmam gibi geliyor. Biraz konuşulur unutulur. İnsanlar konuşacak yeni şeyler bulurlar.

Bu durumu söylemeyince sonradan öğrenince insanlar neden sakladı vs diye tepki de verebiliyorlar arkadan. Yaşadın mi böyle bişey.
Bi arkadaş vardı resmen niye söylemiyor niye saklıyor diye konuşuyorlardı arkadan.
Ben de o duruma geldim hayat...

İki soyadı kullanmıyordum değişecek bildikleri ad. Zaten köylüler arasında da yayılır. Ama yapcak bişey yok. Bi şekilde dik durucam savusturucam bişeyleri.
Tayin isteme durumu il dışına var. Ama çok yüksek puanlar. Zor yani. Hatta imkansız gibi. Yerim de rahat güzel . Kalırım düzenimi bozmam gibi geliyor. Biraz konuşulur unutulur. İnsanlar konuşacak yeni şeyler bulurlar.
Sen kendini bildikten ve dimdik durduktan sonra kimin ne dediginin onemi yok.. Aciklama yapmak zorunda da değilsin.. Hem Allah var gam yok; O'na sığın..

Bi gelisme var mi evde? Yada yeni bi durum?

Bu durumu söylemeyince sonradan öğrenince insanlar neden sakladı vs diye tepki de verebiliyorlar arkadan. Yaşadın mi böyle bişey.
Bi arkadaş vardı resmen niye söylemiyor niye saklıyor diye konuşuyorlardı arkadan.
Ben de o duruma geldim hayat...
Insanlarin bazisi neden haddini bilmez ki?kadin soylemek istemiyordur, dedikodu malzemesi olmak istemiyordur, paylasacak kadar yakin gormuyordur, turkiye de bu bosanma olayina verilen tepkiler yuzunden cekiniyordur, vs vs.. Kadinin yasadiklarina uzulmek yerine baska lafin pesine dusuyorlar ya hayret! Allah hayirli akil fikir versin..

Sen kendini bildikten ve dimdik durduktan sonra kimin ne dediginin onemi yok.. Aciklama yapmak zorunda da değilsin.. Hem Allah var gam yok; O'na sığın..

Bi gelisme var mi evde? Yada yeni bi durum?
Yanı yok gibi.
Annesi annemi aramış havadan sudan konusmuslar. Haberi yok gibı davranmış ya da yok bilmiyorum.
Ben alıştıriyorum kendimi boşanma fikrine.

Yanı yok gibi.
Annesi annemi aramış havadan sudan konusmuslar. Haberi yok gibı davranmış ya da yok bilmiyorum.
Ben alıştıriyorum kendimi boşanma fikrine.
Kararini net olarak vermeden dillendirip kimseye yayma zaten..
Kendi icinde emin olmalisin oncelikle..

Insanlarin bazisi neden haddini bilmez ki?kadin soylemek istemiyordur, dedikodu malzemesi olmak istemiyordur, paylasacak kadar yakin gormuyordur, turkiye de bu bosanma olayina verilen tepkiler yuzunden cekiniyordur, vs vs.. Kadinin yasadiklarina uzulmek yerine baska lafin pesine dusuyorlar ya hayret! Allah hayirli akil fikir versin..
Aynen öyle.
Sanki kız kendini hiç evlenmemis gibi göstermek istiyormuş imaları oluyor.
Belki tekrar anlatıp yaşamak istemiyordur diye de düşünüyorum.
Bilsem de sormam kimseye.
Ama haddini bilmeyen insan çok malesef.

boşanmak çok kolay evet bir mahkemeye bakar her şey fakat olay sadece boşanmakla bitmiyor?

Acaba sorun nerede bunu oturup konuştunuz mu? eşinizle severek mi evlendiniz görücü usulü mü yani 2 ay çok kısa bir süre iki farklı insan birbirlerini tanımıyor(görücü usulü) olduğunu varsayalım bence her şey zamanla yoluna girecek tir erkekler büyümez çocuk gibiler onu değiştirin demiyorum ama kendinizi kabul ettimeniz gerekiyor inşallah mutlu günler yakındır

Ben su aşamada yıkan taraf olmak istemiyorum. Sonradan kendimi suçlamak istemiyorum. O istiyordu yaparsa kabul ederim. Daha yapacak bişeyim olmaz.
O zaman ters ve sert davranislar sergileme.. Ama yalvarir pozisyona da düşme asla.. Sessiz kal ve konusmak isterse kirginliklarini dile getir sakince.. Bakalim napacak..

Aynen öyle.
Sanki kız kendini hiç evlenmemis gibi göstermek istiyormuş imaları oluyor.
Belki tekrar anlatıp yaşamak istemiyordur diye de düşünüyorum.
Bilsem de sormam kimseye.
Ama haddini bilmeyen insan çok malesef.
Ya ben de anlatmiyorum samimi degilsem.. Ne geregi var ki ozelimi dokmenin? Ayrintilariyla anlatamayacagima gore, kafasında kuracak bazi insanlar..
Kendimi bekar gosterme amacim da yok.. Sadece kalabalik bi ortamda herkesin niyeti farkli olacagindan, dedikodulara mahal vermemek ve kafamin rahat olmasi adina soylemiyorum.. Kime ne ayrica? Kendilerini nasil onemli gorup aciklama bekliyorlar; olaya gel..

boşanmak çok kolay evet bir mahkemeye bakar her şey fakat olay sadece boşanmakla bitmiyor?

Acaba sorun nerede bunu oturup konuştunuz mu? eşinizle severek mi evlendiniz görücü usulü mü yani 2 ay çok kısa bir süre iki farklı insan birbirlerini tanımıyor(görücü usulü) olduğunu varsayalım bence her şey zamanla yoluna girecek tir erkekler büyümez çocuk gibiler onu değiştirin demiyorum ama kendinizi kabul ettimeniz gerekiyor inşallah mutlu günler yakındır
Hayır aşk evliliği. Ayrıca 2 yıl .
Ben konuşmaya çalıştım ama bişeyi çözmek istemiyor bitirmek isteyen kendisi. Zorla güzellik olmaz

Hayır aşk evliliği. Ayrıca 2 yıl .
Ben konuşmaya çalıştım ama bişeyi çözmek istemiyor bitirmek isteyen kendisi. Zorla güzellik olmaz

kafada bitmişse zaten uzatmanın anlamı yok bu kısa evlilikte kadın her zaman madur olan taraf kim ne derse desin türkiyede boşanmış kadın olmak zor bir durum

bu noktaya gelmenize gerçekten çok üzüldüm kaç gündür aklımdasın dua da ettim senin için çok pişman olacak inşallah geç kalmaz...bişi sorucam 2. bi kişi ihtimali aklına geli o mu üzülerek soruyorum:cry::KK42:

artık boşanma konusu üzerine mi destek verelim bilemedim çok üzüldüm atlatılır sanıodum gerçekten sevde sen sırtını dönünce mutlaka yüzüne bakardı eşim öe yapıo en azından "Senin için çabalamayan biri senin gitmeni bekliyordur"bob marley in lafı ve bende katılıyorum

İnsan çok sinirlenince böyle kararlar alabiliyo eğer bi erkek vurdumduymazsa ve sinirli bi şekilde değil de laubali ve ciddiye almaz tavırla diyosa kafaya koymuştur
Ama ben sinir ve birikmişlikle demiştir diye düşünüyorum

Back
X