Kırgınım ve çaresizim

sarscov2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
353
256
18
29
Eski sevgilimin bana 'Ben 5 sene platonik sevdiğim kızı bile sildim hayatımdan seni mi silemeyeceğim' dedi.
Bu cümlesi çok içime oturdu. Bu kız lise arkadaşıymış ve zamanında baya sevmiş. Biz erkek arkadaşımla tanışmadan 1 ay öncesi gibi konuşmayı kesmişler. Arkasından şiirler yazmış baya seviyormuş zamanında.
Bana hep unuttum, seni daha fazla seviyorum, onu hiç sevmemişim tarzı şeyler diyordu. Ben de inanmıştım doğrusu.
Şimdi düşünüyorum da o kızı bana ilk anlattığında bakışlarında öyle bir ifade vardı ki bana hiçbir zaman öyle aşkla bakmadı.
Çok üzüldüm arkadaşlar daha önce fiziksel, sözel çok kavga etmiştik onunla ama hiç bu kadar üzüldüğüm kadar üzülmemiştim. Başkasıyla kıyaslanmış olmak kendimi çok değersiz hissettirdi.
Zaten özgüvensiz birisiydim bu olaydan sonra kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum.

Bu kadar basit şeylere takılır mısınız hep? Evet insanlar zamanında hayatlarına girmiş insanları bir şekilde unuturlar. Sağlıklı ve normal olan bu zaten. Diğer kızı unutmuş, sizi de unutacak, siz de unutacaksınız. Kıyaslama falan yok ayrıca kurmayın kafanızda.

Ne kadar zamandır birlikteydiniz? Eski sevgili demişsin ama sanırım hala dönecek umudu tasiyorsun içinde. Bir kere daha senden öncekini unutmamış ki o. Unutsa bunu böyle ifade etmezdi emin ol. O yüzden umudu kes boşver. Seni yara bandı olarak kullanmak istemiş.

Eski sevgilimin bana 'Ben 5 sene platonik sevdiğim kızı bile sildim hayatımdan seni mi silemeyeceğim' dedi.
Bu cümlesi çok içime oturdu. Bu kız lise arkadaşıymış ve zamanında baya sevmiş. Biz erkek arkadaşımla tanışmadan 1 ay öncesi gibi konuşmayı kesmişler. Arkasından şiirler yazmış baya seviyormuş zamanında.
Bana hep unuttum, seni daha fazla seviyorum, onu hiç sevmemişim tarzı şeyler diyordu. Ben de inanmıştım doğrusu.
Şimdi düşünüyorum da o kızı bana ilk anlattığında bakışlarında öyle bir ifade vardı ki bana hiçbir zaman öyle aşkla bakmadı.
Çok üzüldüm arkadaşlar daha önce fiziksel, sözel çok kavga etmiştik onunla ama hiç bu kadar üzüldüğüm kadar üzülmemiştim. Başkasıyla kıyaslanmış olmak kendimi çok değersiz hissettirdi.
Zaten özgüvensiz birisiydim bu olaydan sonra kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum.
neye kırıldınız ve ne konuda çaresizsiniz anlamakta güçlük çekiyorum."eski" sevgiliniz şu an gay olsa bile sizi ilgilendiren bir şey yok artık geçmiş bitmiş hayatınıza bakın , siz onun da eskisini kafaya takmış dert etmişsiniz.

Ne kadar zamandır birlikteydiniz? Eski sevgili demişsin ama sanırım hala dönecek umudu tasiyorsun içinde. Bir kere daha senden öncekini unutmamış ki o. Unutsa bunu böyle ifade etmezdi emin ol. O yüzden umudu kes boşver. Seni yara bandı olarak kullanmak istemiş.
2 senedir birlikteydik.
Ve gerçekten çok şey yaşadık ben onun çok fazla şeyden vazgeçtim her seferinde de olsun ya en azından sevdim sevildim bu her şeye değer dedim. Ama şimdi anlıyorum ki hiç sevilmemişim. Kocaman 2 senem çöp daha kötüsü beni sevmeyen bir adam uğruna ailemi bile karşıma aldım.

neye kırıldınız ve ne konuda çaresizsiniz anlamakta güçlük çekiyorum."eski" sevgiliniz şu an gay olsa bile sizi ilgilendiren bir şey yok artık geçmiş bitmiş hayatınıza bakın , siz onun da eskisini kafaya takmış dert etmişsiniz.
2 sene bir şey yaşadığım adamın aslında beni sevdiği kıza ulaşamadığı için kullanmış olmasına kırıldım

Ben de seni merak ediyordum. Sen ders çalışıyor musun? Spora diyete başladın mi? Neler yapıyorsun?
O asalakta 5 az 25 sene platonik takilsin bosverrrrr.
Evet ders çalışıyorum hem de baya iyi gidiyor.
Spor da yapıyorum çok daha mutluyum
Ama işte ayrılmış olsak bile kendimi söyle avutuyordum en azından güzel bir birliktelik yaşadım sevildim ve çokca sevdim. Şimdi elimde bu da kalmadı. Hiç sevilmemişim

2 senedir birlikteydik.
Ve gerçekten çok şey yaşadık ben onun çok fazla şeyden vazgeçtim her seferinde de olsun ya en azından sevdim sevildim bu her şeye değer dedim. Ama şimdi anlıyorum ki hiç sevilmemişim. Kocaman 2 senem çöp daha kötüsü beni sevmeyen bir adam uğruna ailemi bile karşıma aldım.
Ama iyi tarafından bak olaya. Bu herifle evlenip bunları anlasaydin mesela? Şükür gerçek yüzünü göstermiş. Daha eskisini unutmadan senin iki yılını yemiş bir karaktersizden bahsediyoruz. Tecrübe olarak bak olaya.

Ama iyi tarafından bak olaya. Bu herifle evlenip bunları anlasaydin mesela? Şükür gerçek yüzünü göstermiş. Daha eskisini unutmadan senin iki yılını yemiş bir karaktersizden bahsediyoruz. Tecrübe olarak bak olaya.
Aynen öyle ders aldım artık kimseyle olmam tek hedefim mesleğimde başarılı olmak

Icerik olarak dedigi dogru. Bir sekilde hayatimizdan siliyoruz eski sevdigimiz insanlari, sevgililerimizi, eslerimizi.

Keske bu sekilde yuzunuze vurmasaydi o ayri.

Neyin ustune dedi, siz ayrilmistiniz sanirim, tekrar mi görüşmek istediniz de bunu dedi?

Aynen öyle ders aldım artık kimseyle olmam tek hedefim mesleğimde başarılı olmak
Yok canım ne alaka herkes aynı değil ki. Dur bakalım daha kimler çıkacak karşına. Ama evet önceliğin mesleğin olsun.

Fiziksel kavga derken dayak mi yani? Ona takilmadin da bu lafına mi takılsın?

Icerik olarak dedigi dogru. Bir sekilde hayatimizdan siliyoruz eski sevdigimiz insanlari, sevgililerimizi, eslerimizi.

Keske bu sekilde yuzunuze vurmasaydi o ayri.

Neyin ustune dedi, siz ayrilmistiniz sanirim, tekrar mi görüşmek istediniz de bunu dedi?
Beni kıran bana inatla o kızı senin kadar sevmedim gereksizdi söyleydi böyleydi diyip şimdi gelip bana ben onu bile unuttum sen kimsin tarzı bir uslupla konuşması oldu

Yahu bırak şu sümüklü bebeyi artık Brad Pitt mi ne bir türlü vazgeçemedin. Kimbilir neye benziyor bana göstersen kesin beğenmem .... bu bebe seni sevse ne sevmese ne Allah aşkına hayatından ne eksilir, başka sevecek adam mı yok?? Başka adam yok mu ciddi soruyorum. Bu adamın ne özelliği var ki seni sevip sevmemesi bu kadar dert? Bu da gerçek bir soru. Türk erkekleri aşağı yukarı aynı, eve geliyor sen yemekle uğraşıyorsun 1 tabak kaldırmıyor telefonla oynuyor sonra da kıç devirip uyuyor. 20 yıl sonra bu çocuk da diğer çocuklar da hepsi aynı kıvama gelecek zaten dert ettiğine değmez

Ayrılmakta iyi yapmışsınız sevgiliykenn değer vermeyen evliyken hiç değer vermez. Kıyaslamak nedir! Siz onun için değerli önemli değilseniz oda sizin içinin olmasın..🤷

Back
X