Kırgınım ve çaresizim

Beni kıran bana inatla o kızı senin kadar sevmedim gereksizdi söyleydi böyleydi diyip şimdi gelip bana ben onu bile unuttum sen kimsin tarzı bir uslupla konuşması oldu

Niye konusturuyorsun ki suc sende. Ayrilmissiniz bitmis gitmis bu herifin kafa ziriltilarini niye hala cekiyorsun? Telefon mu etti, at mesgule gitsin. Hani yanildin da actin diyelim ne istiyorsun kardesim de, cevap veririse de ayrildik bitti gitti neyin derdindesin de gec. Sen niye ayrildigin herifin sana psikolojik siddet uygulamasina izin veriyorsun? Canin bu kadar mi kiymetsiz? Gercekten uzuluyoru sana, kendine hic saygi duymuyorsun.

Yahu bırak şu sümüklü bebeyi artık Brad Pitt mi ne bir türlü vazgeçemedin. Kimbilir neye benziyor bana göstersen kesin beğenmem .... bu bebe seni sevse ne sevmese ne Allah aşkına hayatından ne eksilir, başka sevecek adam mı yok?? Başka adam yok mu ciddi soruyorum. Bu adamın ne özelliği var ki seni sevip sevmemesi bu kadar dert? Bu da gerçek bir soru. Türk erkekleri aşağı yukarı aynı, eve geliyor sen yemekle uğraşıyorsun 1 tabak kaldırmıyor telefonla oynuyor sonra da kıç devirip uyuyor. 20 yıl sonra bu çocuk da diğer çocuklar da hepsi aynı kıvama gelecek zaten dert ettiğine değmez
2 senemi beni hiç sevmeyen birine harcamış olmak üzüyo :( :( :(

Evet ders çalışıyorum hem de baya iyi gidiyor.
Spor da yapıyorum çok daha mutluyum
Ama işte ayrılmış olsak bile kendimi söyle avutuyordum en azından güzel bir birliktelik yaşadım sevildim ve çokca sevdim. Şimdi elimde bu da kalmadı. Hiç sevilmemişim
Bence ona karşı hala hislerin olduğu için öyle söylemiş içinde hiç umut kalmasın diye. Bazen bitirmek için karşı taraf anlasın diye sert ve acımasız konuşulabilir son kalan Ümit zerrecikleri kalmasın diye. Hiç takılma sen iyisiyle kötüsüyle bir ilişki yaşadın sevdin sevildin ama bitti. Zaten narsistin, bencilin tekiydi, kadınları aşağılıyordu. Sen kurtuldun gerisine hiç takılıp modunu düşürme, çalışmaya devam

2 senemi beni hiç sevmeyen birine harcamış olmak üzüyo :KK43: :KK43: :KK43:

Yahu neyse ne olan olmus artik birak gitsin. gelecegine yogunlas

Arti, kimse hic mi hic sevmedigi biriyle olmaz o canini acitmak icin ya da pesinden gidesin diye soylemistir. Dogru soyle bak sen mi aradin cocugu yoksa? Sen aradiysan daha da arama sorma diye canini yakmak icin demistir.

Hiç sevilmediğinizi nerden çıkarttınız? Kendi kendinize dert arıyorsunuz. Herkesi farklı seversin, niye kendinizi illa kıyasa sokuyorsunuz? Size söylenen cümlede de bir şey yok bence. Daha 24 yaşındasınız bundan sonra kimse olmaz gibi büyük cümleler kurmak için fazla gençsiniz. Destek alın bence geciktirmeden. Hayatı kendinize zorlaştırmak için uğraşmayın bu kadar

Evet ders çalışıyorum hem de baya iyi gidiyor.
Spor da yapıyorum çok daha mutluyum
Ama işte ayrılmış olsak bile kendimi söyle avutuyordum en azından güzel bir birliktelik yaşadım sevildim ve çokca sevdim. Şimdi elimde bu da kalmadı. Hiç sevilmemişim
Aferin sana. Cok calis spor yap diyet te yap. Bosver ya cok sevse ne sevmese ne. Onunde cok guzel gunler var umursama adami. Kizim kac yillik kocamdan bosandim bu kadar dert etmedim. Sen beni dinle kendin icin savas. Ayni sehirde olsak gelip seni sarsip kendine gel diyesim var. Sana guveniyorum💕

Bir adam sizin canınızı acıtmak için başka kadını kullanıyorsa pek arkasından üzülecek bir erkek olmadığını gösterir ancak. Ha şunu da eklemek isterim: "Ben hatalarımı unutmam. Ders alırım ancak aynı b* tekrar basmayım diye" deyin ve geçin. Ucuz can yakma sözlerin gazına gelmeyin hemen

Eski sevgilimin bana 'Ben 5 sene platonik sevdiğim kızı bile sildim hayatımdan seni mi silemeyeceğim' dedi.
Bu cümlesi çok içime oturdu. Bu kız lise arkadaşıymış ve zamanında baya sevmiş. Biz erkek arkadaşımla tanışmadan 1 ay öncesi gibi konuşmayı kesmişler. Arkasından şiirler yazmış baya seviyormuş zamanında.
Bana hep unuttum, seni daha fazla seviyorum, onu hiç sevmemişim tarzı şeyler diyordu. Ben de inanmıştım doğrusu.
Şimdi düşünüyorum da o kızı bana ilk anlattığında bakışlarında öyle bir ifade vardı ki bana hiçbir zaman öyle aşkla bakmadı.
Çok üzüldüm arkadaşlar daha önce fiziksel, sözel çok kavga etmiştik onunla ama hiç bu kadar üzüldüğüm kadar üzülmemiştim. Başkasıyla kıyaslanmış olmak kendimi çok değersiz hissettirdi.
Zaten özgüvensiz birisiydim bu olaydan sonra kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum.
5 sene birini ‘platonik’ olarak sevmiş insandan zaten kimseye hayır gelmez zira psikolojik olarak hiç normal değil. Daha çok takıntı gibi. Boşverin ve lütfen barışmayın. Yolunuza bakın. Canınız acımış olabilir normal lakin bir daha şans vermeyin.

yasiniz kac? yas olgunlastikca boyle seylerin onemi olmuyor. evlilige yaklastikca degisiyor onem verdiginiz veya vermediginiz seyler.

Bir adam sizin canınızı acıtmak için başka kadını kullanıyorsa pek arkasından üzülecek bir erkek olmadığını gösterir ancak. Ha şunu da eklemek isterim: "Ben hatalarımı unutmam. Ders alırım ancak aynı b* tekrar basmayım diye" deyin ve geçin. Ucuz can yakma sözlerin gazına gelmeyin hemen
arkasından üzülecek biri değil ona eminim zaten ama gönül laf dinlemiyor :D

arkasından üzülecek biri değil ona eminim zaten ama gönül laf dinlemiyor :KK70:

Dinler dinler. Gönül zamanla "amaaaa o kadar da kötü değildi kız. Hatırlasana sana bir kere parkta çekirdek almıştı" saçmalamaya başlıyor. O anda akıl aslında devreye girmesi lazım "Dur gönül sende. Adam çekirdek aldı ama parasını sonra çayda geri istedi" diye. Şu anda en büyük şansınız tüm bunları duygu karmaşası olmadan analiz etmeniz. Karşı tarafın ayrılırken size "seni kolayca unuturum" demesi, onu sizi degersizlestirme çabası. Başka birşey degil. Cok cok aciz bir hareket.

Söylediğinde birşey bulamadım.
Benim eski sevgilimde sen beni unutamazsın minvalinde birşey söylediğinde "ben çocukluk aşkımı unutmuşum, seni mi unutamayacağım hadi hadi" diyip engellemiştim. Söylemi abes değil. Öncesinde de mutlaka beni unutucakmısın/unutamazsın tarzı birşey söyledimiş olmalısınız ki adamda size böyle söylemiş.

Eski sevgilimin bana 'Ben 5 sene platonik sevdiğim kızı bile sildim hayatımdan seni mi silemeyeceğim' dedi.
Bu cümlesi çok içime oturdu. Bu kız lise arkadaşıymış ve zamanında baya sevmiş. Biz erkek arkadaşımla tanışmadan 1 ay öncesi gibi konuşmayı kesmişler. Arkasından şiirler yazmış baya seviyormuş zamanında.
Bana hep unuttum, seni daha fazla seviyorum, onu hiç sevmemişim tarzı şeyler diyordu. Ben de inanmıştım doğrusu.
Şimdi düşünüyorum da o kızı bana ilk anlattığında bakışlarında öyle bir ifade vardı ki bana hiçbir zaman öyle aşkla bakmadı.
Çok üzüldüm arkadaşlar daha önce fiziksel, sözel çok kavga etmiştik onunla ama hiç bu kadar üzüldüğüm kadar üzülmemiştim. Başkasıyla kıyaslanmış olmak kendimi çok değersiz hissettirdi.
Zaten özgüvensiz birisiydim bu olaydan sonra kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum.
Ayrıldım de lütfen 🙄

Back
X