Kırgınım ve çaresizim

Hiç kafanı takmaya değecek bir şey değil bence. Böyle bir cümle kurarak ne kadar karakter sahibi olmuş olduğunu da göstermiş size.

Eski sevgilimin bana 'Ben 5 sene platonik sevdiğim kızı bile sildim hayatımdan seni mi silemeyeceğim' dedi.
Bu cümlesi çok içime oturdu. Bu kız lise arkadaşıymış ve zamanında baya sevmiş. Biz erkek arkadaşımla tanışmadan 1 ay öncesi gibi konuşmayı kesmişler. Arkasından şiirler yazmış baya seviyormuş zamanında.
Bana hep unuttum, seni daha fazla seviyorum, onu hiç sevmemişim tarzı şeyler diyordu. Ben de inanmıştım doğrusu.
Şimdi düşünüyorum da o kızı bana ilk anlattığında bakışlarında öyle bir ifade vardı ki bana hiçbir zaman öyle aşkla bakmadı.
Çok üzüldüm arkadaşlar daha önce fiziksel, sözel çok kavga etmiştik onunla ama hiç bu kadar üzüldüğüm kadar üzülmemiştim. Başkasıyla kıyaslanmış olmak kendimi çok değersiz hissettirdi.
Zaten özgüvensiz birisiydim bu olaydan sonra kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum.

bence de ağır bir laf. ilişki içinde de sürekli eski sevgiliyi hatırlatan cümle geçmesinden ben rahatsız olurudm. 'onu hiç sevmemişim seni daha çok seviyorum.' ne demek bu bir yarış mı yani? sizinle ayrılık aşamasına gelmiş aklı hala eski kişiyle karşılaştırmada. yakışıksız ama sizin özgüveninizle ilgili bir durum yok. adamın kendi saplantısı. ben hayata giren çıkan eski insanların hiç paylaşılmaması taraftarıyım. daha ilişkinin huzur ve refah seviyesini arttırdığını hiç görmedim.

[
bence de ağır bir laf. ilişki içinde de sürekli eski sevgiliyi hatırlatan cümle geçmesinden ben rahatsız olurudm. 'onu hiç sevmemişim seni daha çok seviyorum.' ne demek bu bir yarış mı yani? sizinle ayrılık aşamasına gelmiş aklı hala eski kişiyle karşılaştırmada. yakışıksız ama sizin özgüveninizle ilgili bir durum yok. adamın kendi saplantısı. ben hayata giren çıkan eski insanların hiç paylaşılmaması taraftarıyım. daha ilişkinin huzur ve refah seviyesini arttırdığını hiç görmedim.

Ben onun beni sürekli birileri ile kıyaslamasına ve aşağılamasına alışmıştım da bana olan sevgisini diğer kızla kıyaslaması ağır oldu

Dinler dinler. Gönül zamanla "amaaaa o kadar da kötü değildi kız. Hatırlasana sana bir kere parkta çekirdek almıştı" saçmalamaya başlıyor. O anda akıl aslında devreye girmesi lazım "Dur gönül sende. Adam çekirdek aldı ama parasını sonra çayda geri istedi" diye. Şu anda en büyük şansınız tüm bunları duygu karmaşası olmadan analiz etmeniz. Karşı tarafın ayrılırken size "seni kolayca unuturum" demesi, onu sizi degersizlestirme çabası. Başka birşey degil. Cok cok aciz bir hareket.
Gözümdeki değerini sıfırladı söylediği cümleyle
Harcadığım zamana acıyorum sadece

Kendi kendinize çok kuruyorsunuz kafanızda. Yıllar sonra kendime neden bu kadar eziyet ettim diye üzüleceksiniz. Kendinizi toplamanın yollarını araştırıp destek alın kendi iyiliğiniz için

Gözümdeki değerini sıfırladı söylediği cümleyle
Harcadığım zamana acıyorum sadece

Anladığım kadarıyla baştan sona sağlıksız bir ilişkiydi. Bence bundan sonra tek önemli olan soru: Ben bu sağlıksız ilişkiye nasıl başladım ve neden sürdürdüm? Sağlıksiz ilişkilere gönlünüz hep kayıyorsa ortada daha derin bir sorun var. Onu bulmanız lazım.

Yahu bırak şu sümüklü bebeyi artık Brad Pitt mi ne bir türlü vazgeçemedin. Kimbilir neye benziyor bana göstersen kesin beğenmem .... bu bebe seni sevse ne sevmese ne Allah aşkına hayatından ne eksilir, başka sevecek adam mı yok?? Başka adam yok mu ciddi soruyorum. Bu adamın ne özelliği var ki seni sevip sevmemesi bu kadar dert? Bu da gerçek bir soru. Türk erkekleri aşağı yukarı aynı, eve geliyor sen yemekle uğraşıyorsun 1 tabak kaldırmıyor telefonla oynuyor sonra da kıç devirip uyuyor. 20 yıl sonra bu çocuk da diğer çocuklar da hepsi aynı kıvama gelecek zaten dert ettiğine değmez
Aynen ben de oyle dusunuyorum.Bu lafi ben de duymustum zamaninda.Ama evlendim süper mi oldu hayir.Basta yeterli sevmeyen hic birzaman yeterli sevmiyor.Birlikte olsaniz gun gelir o lafların daha agirini söyleyebilirdi sana.Cunku bir söyleyen herzaman daha fazlasini soyler.Bunu diyen insanda acimasizlik seziyorim ben.Oyle biriyle de omur gecmez.Gercekten degmez yasiniz gencken etraf genc erkek doluyken uzulmeyin bile bunlara.Ileri yasta olsaniz hadi alternatifler az ki ozaman bile tenezzul etmemeli insan.Insanin onuru cok onemli.Ne icin yasarizki ..Onur kirici bir laf..Bu ozguvenini zedelemesin kim ki o sen deger verdin diye var oldu zihninde.

Aynen ben de oyle dusunuyorum.Bu lafi ben de duymustum zamaninda.Ama evlendim süper mi oldu hayir.Basta yeterli sevmeyen hic birzaman yeterli sevmiyor.Birlikte olsaniz gun gelir o lafların daha agirini söyleyebilirdi sana.Cunku bir söyleyen herzaman daha fazlasini soyler.Bunu diyen insanda acimasizlik seziyorim ben.Oyle biriyle de omur gecmez.Gercekten degmez yasiniz gencken etraf genc erkek doluyken uzulmeyin bile bunlara.Ileri yasta olsaniz hadi alternatifler az ki ozaman bile tenezzul etmemeli insan.Insanin onuru cok onemli.Ne icin yasarizki ..Onur kirici bir laf..Bu ozguvenini zedelemesin kim ki o sen deger verdin diye var oldu zihninde.
aman zaten böyle bir adamla evlenilmezdi
şuan arkasından küfrediyorum sadece

Eski sevgilimin bana 'Ben 5 sene platonik sevdiğim kızı bile sildim hayatımdan seni mi silemeyeceğim' dedi.
Bu cümlesi çok içime oturdu. Bu kız lise arkadaşıymış ve zamanında baya sevmiş. Biz erkek arkadaşımla tanışmadan 1 ay öncesi gibi konuşmayı kesmişler. Arkasından şiirler yazmış baya seviyormuş zamanında.
Bana hep unuttum, seni daha fazla seviyorum, onu hiç sevmemişim tarzı şeyler diyordu. Ben de inanmıştım doğrusu.
Şimdi düşünüyorum da o kızı bana ilk anlattığında bakışlarında öyle bir ifade vardı ki bana hiçbir zaman öyle aşkla bakmadı.
Çok üzüldüm arkadaşlar daha önce fiziksel, sözel çok kavga etmiştik onunla ama hiç bu kadar üzüldüğüm kadar üzülmemiştim. Başkasıyla kıyaslanmış olmak kendimi çok değersiz hissettirdi.
Zaten özgüvensiz birisiydim bu olaydan sonra kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum.
Bu mudur üzüntün?
Platonik askinisilmiş ne demek? Platonik ne demek? Size söylediği şeyi boşverin. Milyarlarca adam a rasindan bunu nasıl.sectiniz bence oturun buna gülün ve hiç birseyi kafaya yakmayın:)

Bir insan 5 yil sevdiği birini bir ayda unutmaz orda hata yapmışsınız zaten
Daha önce fiziksel çok kavga ettik demişsiniz. Şiddet mi var yani ? Varsa taka taka ettiği lafa mi taktiniz

Şimdi gomuculer gelir hala o çocuğu mu düşünüyorsun bırak boşver diye ..
Bazı kirginliklarini veya hassasiyetini asla paylaşmak gerek .. annene anlat yada güvendiğin birine ... Aaaaaa naptın sen burada saçma sapan konularda sıra vermiyorsun onlara akıl vereceklerdi sen nerden ciktin

Şimdi gomuculer gelir hala o çocuğu mu düşünüyorsun bırak boşver diye ..
Bazı kirginliklarini veya hassasiyetini asla paylaşmak gerek .. annene anlat yada güvendiğin birine ... Aaaaaa naptın sen burada saçma sapan konularda sıra vermiyorsun onlara akıl vereceklerdi sen nerden ciktin
anneme anlatmaya yüzüm yok çünkü bana hep bu cocuktan uzak dur çok pişman olacaksın dedi dinlemedim
hiç arkadaşım yok çünkü bu şahıs tüm arkadaşlarımla ilişkimi kopardı
o yüzden buraya yazdım maalesef
kırgınım üzgünüm yaptığım hataları düşünüp ağlıyorum ve paylaşabileceğim kimsem yok

anneme anlatmaya yüzüm yok çünkü bana hep bu cocuktan uzak dur çok pişman olacaksın dedi dinlemedim
hiç arkadaşım yok çünkü bu şahıs tüm arkadaşlarımla ilişkimi kopardı
o yüzden buraya yazdım maalesef
kırgınım üzgünüm yaptığım hataları düşünüp ağlıyorum ve paylaşabileceğim kimsem yok
Gerçekten anlamayan yorum yapmak için yapan başından sonundan birer cümle okuyup anlamadan yaşadıklarını bilmeden yapılan kırıcı fütursuz yorumlar insanı üzüyor. ..
O yüzden dedim...

2 senedir birlikteydik.
Ve gerçekten çok şey yaşadık ben onun çok fazla şeyden vazgeçtim her seferinde de olsun ya en azından sevdim sevildim bu her şeye değer dedim. Ama şimdi anlıyorum ki hiç sevilmemişim. Kocaman 2 senem çöp daha kötüsü beni sevmeyen bir adam uğruna ailemi bile karşıma aldım.
“ Ben onun için çok fazla şeyden vazgeçtim.”Cümlesi düşündürücü...Birileri bizi daha fazla sevsin diye, inandığımız, sevdiğimiz,yapmaktan hoşlandığımız şeylerlerden, ideallerimizden , hedeflerimizden vazgeçmemeyi öğrenmeliyiz.
Sevilmemiş olsaydınız ilişkiniz iki sene sürmezdi.İlişkinizi yıpratmışsınız.Ayrıca Yaşadığınız/yaşayacağınız ilişkiler de sonsuza kadar aynı duygularla devam etmeyebilir.Kendinizi bir an önce toparlamanız ve yeni aşlara yelken açmanız dileğiyle...

Back
X