• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırgınım

hatırlamadıklarını cidden belli ediyorlar ama
Ne yapsınlar aa senin şu gun doğum gunun hadi kutlayalım falan mı desinler?
Benim doğum günümde arkadaşlarım işleri olduğunu öne surup beni tek başıma eve gönderdiler, yolda yaptılar ne yaptılarsa.
Yani daha olmamış bitmemiş birşey insanların gunahını almayın.
Ha oldu kutlamadılar o zaman tavrınızı koyun..
Ama eğer kutlarlarsa vicdan azabı çekersiniz..

Arkadaşlar bole yapabilir arkadaş doğru solemiss

pek sanmıyorum

Değer veriyorsun ama....

evet öyle ne yazıkki

Ne yapsınlar aa senin şu gun doğum gunun hadi kutlayalım falan mı desinler?
Benim doğum günümde arkadaşlarım işleri olduğunu öne surup beni tek başıma eve gönderdiler, yolda yaptılar ne yaptılarsa.
Yani daha olmamış bitmemiş birşey insanların gunahını almayın.
Ha oldu kutlamadılar o zaman tavrınızı koyun..
Ama eğer kutlarlarsa vicdan azabı çekersiniz..

vicdan azabı çekmem eminim

Allahtan senin gibi bir arkadaşım yok. Kutlarlarsa da vicdan azabı çekmezsen senin gibi birini hiç hakketmemişler demek ki yazık kızlara..
Öyle demeyin o şimdi kendine üzülme modunda. Az çok biliyorum kendisinin konularını, devamlı kendine üzülme, bütün dünya bana karşı modu, acıların kadınıyım halleri. O yüzden normal bu yani, biz de ah vah edelim kendisiyle birlikte onu istiyor.

unutacaklar büyük ihtimal

iyiki benmde sizin gibi bir arkadaşım yok kutlamayacaklarına eminim ki konuşuyorum
Nerden eminsiniz ya geleceği mi görüyorsunuz, madem kutlamayacaklarını biliyordunuz neden çok samimisiniz.
Aşın bence bu konuları kendinizi üzmeye yer aramayın.
Boşu boşuna üzmeyin kutlamasınlar o zaman tavrınızı koyun, ama daha ortada birşey yokken nereden biliyorsunuz ki.

Gercekten cok neqativ ve sıkıcısınız..iyi bir arkadaş olmadğınız burdan belli.demekki bu yüzden hatırlamıyorlar.
Bütün dünyanın yükü hanfendinin boynunda .

Öyle demeyin o şimdi kendine üzülme modunda. Az çok biliyorum kendisinin konularını, devamlı kendine üzülme, bütün dünya bana karşı modu, acıların kadınıyım halleri. O yüzden normal bu yani, biz de ah vah edelim kendisiyle birlikte onu istiyor.
Neden ah vah edelim ki, yani daha ortada bir şey yok neyin üzülmesi bu? Çok buyuk bir saçmalık.
Hadi dese ki doğum gunumu kutlamadılar tamam. Ama kutlamayacaklar hissediyorum demek saçmalık.
Kutlarlarsa ne olacak o kızlara da yazık olmayacak mı? Neler düşünüyor onların arkasından.
Üzülmesin demiyorum, netleşsin sonra uzulsun istiyorsa.
Aman ne garip insanlar var.

4 kız arkadaşız sınıfta ve dördümüz de samimiyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez cinsinden. benden önceki 3 arkadaşın doğum gününü ufak suprizlerle kutladık . hatta bir tanesinin ki sınavlara geliyordu bir kaç gün önceden kutladık . Yine sınavlar var şimdi bir kaç gün sonra benim doğum günüm ve hiç birisi hatırlamıyor bile ne zaman doğduğumu. diğerlerine süprizler yapılırken benimkinin unutulmuş olmasına kırıldım açıkcası kendimi değersiz hissediyorum onların gözünde. :KK43:
Daha birkaç gün varmış bekleyin derim.. Olurda yine kutlamazlarsa yapacağınız şey belli

şuandan başladım zaten ben mesafemi koymaya
Şuan neden başlıyorsun ki mesafe koymaya? Daha hiç birşey belli değil sen kendi kendine kuruntu yapıyorsun..Valla kusura bakma ama bence sen çok kaprisli bir insansın..Arkadaşlarınada bu şekilde davranıyorsan gerçekten etrafında kimse kalmaz..Kimse senin annen baban değil triplerini,negatif enerjini çekmez..O yüzden biraz olumlu ol,hayattan zevk almayı öğren..Kutlamazlarsada dünyanın sonu değil bu..Görüşmezsin olur biter...

Bakın size çok işinize yarayacak bir tavsiye vereceğim ve çekileceğim.

İnsanların üstüne gitmekten vazgeçin.

Bütün konularınızı okudum. O kadar ısrarcı ve talepkarsınız ki insanlar normalde isteyecekleri şeyleri bile yapmak istemiyorlar. Aslında sempatik olduğunuzu düşünecek insanlar sizden bıkmış artık.

İnsanları rahat bırakın. Beklentilerinizi kendinize saklayın. Hayır'ı cevap olarak kabul edin.

ya bi insan actigi her konuda, kendi soylediginin tersi yorum yapanlari tersler/kisilere atarlanir mi ya?
millet uzulme diye 'kutlarlar, unutmalari numaradir' diyor, cevaba bak' kutlamayacaklarina eminim tamam mi?!'
suraya bi iki guzel sey yazayim diye girdim, yine sinirlendim haline tavrina.. pes..

Çok antipatiksin sen ya. Yeni uye oldguma bakmayin yillardir takipteyim siteyi senle arkadas olmalari sana en guzel hediye bence. Bu arada maksadim hakaret degil ama hemen mesafe koycam modlarina girmeler falan nedir ya insanlik hali unutulur cok sacma seyler bunlar buyuyunce anlarsin

Ya ben kimse hatirlamasin diye tum sosyal agglardan dogum gunumu kapattim gectigimiz yaz dogum gunumde telefonu evde sarja takip gezmeye gittim geldim oyle de bi insanim :D sonra baktim birsuru mesaj birsuru arama en ummadigim insanlar bile hatirlamisti valla. Yaani seninkiler numara yapiyo tek derdin bu olsun valla

Bu kadar arabesk yaşamak seni baymıyor mu? Sürekli bir mıy mıy mıy moddasın. Daha doğum günü gelmemiş, bir şey belli değil. Kafanda kurduğun bir şey için günler öncesinden üzülmeye ve hatta tepki koyup mesafe koymaya başlıyorsun. Normal mi bunlar? Sen bir doktora görün, bu ne yahu?
Diğer arkadaşların da dediği gibi insanları rahat bırak biraz. Herkesin çok üstüne gidiyorsun. Bu halinle insanlara mesafe koyarsan kaybeden sen olursun. Kimse senin tribini, negatifliğini çekmez böyle zira.

Doğum günün gelsin, geçsin. Ondan sonra konuş bunları. Böyle kafada kurup üzülmek cidden bozuk bir davranış ya.

Back
X