• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırgınım

Kendi kendini gerçekleştiren kehanet diye bir şey duydun mu?

Doğum günümü kesin kutlamayacaklar, pff :KK42:-> şimdiden mesafemi koyayım :63:-> surat asmacacılık, manasız trip :KK43:
= ne diye bu suratsızın doğum gününü kutlayalım ki? Elif derdin ne yine? :KK12:

Doğum günüm yaklaşıyor :KK58:-> Heyoo bugün benim günüm :KK6:-> Elif bugün pek bir neşelisin? Çünkü doğum günüm!!:KK73:
= aaaa!! hadi çıkışta birşeyler yapalım. :KK19:

:KK57::KK57: Bir doğum günü kutlaması unutuldu diye arkadaşlara mesafe koyma, arkadaşlığı bitirme mi? Şoktayım şu an. Arkadaşlık kavramı o kadar basit mi?

Allah başka dert vermesin.
Hayır unutmuş olsalar da efkarlansan tamam da daha doğum günü gelmeden unuttular diye karalar bağlamışsın
Garip.

sanmıyorum geçen gün konusu açıldı aynı hafta da 2 kez ve ikisinde de senin doğum gnün ne zamandı ya diye sormuşlardı hatırlamadıkları için
Canım çok büyük ihtimal numara yapıyorlardı.. üniversitede hazırlık okurken bana da benzer bişe olmuştu, doğumgünümdü kimse bilmiyordu sadece bi tane çok yakın olduğum bir erkek arkadaşım vardı o da biliyor mu bilmiyor mu emin değildim neyse ders sırasında hoca ingilizce oyun oynatıyordu onunla ilgili bu arkadaşımı dışarı çıkardı sonra o arkadaş güya oyun gereği geri içeri girdi ki elinde doğumgünü pastası bütün sınıf (13-14 kişiydik) doğumgünü şarkısı söylemeye başladı. meğerse hocayı ve bütün sınıfı ayarlamış o arkadaşım doğumgünü sürprizi hazırlamışlar bana.. madem senin de bu kadar iyi arkadaşların muhtemelen bilmiyormuş gibi yapıp sana sürpriz yapacaklar bak gör.. :D

şuandan başladım zaten ben mesafemi koymaya
bence yanlış yapıyorsun, daha doğumgününe var bi bekle bi gör doğumgününü kutlamazlarsa o zaman ne istersen yap ki bence o bile gereksiz.. eğer böyle davranır onlara soğuk durursan yapacakları varsa bile bişe yapmazlar bilesin.

Noldu bu konu merak ettim, geçti sanırım doğumgününüz?

Dogum gününü sorduklarina göre tarihi unuttuysalarda artık hatirliyorlardir.ayrica sorduklarina göre seni unutmamislar.anlayamadigim doğumgünün daha geçmemiş zamanı var böyle bir kanıya varmak şimdiden niye?çocuksu bi davranış.gecsin de öyle konu açın bence hergün senin doğumgününden mi bahsetsinler yani:rolleyes:

Bir animi anlatayım bende. Üniversite yillarimdi.aksam Şenlikler zamaniydi çok güzel eğleniyorduk bahar aksami.sonra birden bütün ev arkadaşlarım ortamı bozup eve gidelim diye, sıkıldık diye tutturdular.bense gitmeyelim eğlenelim istiyordum inatlasiyor ve hafiften tartışır gibi oluyorduk.ev uzak diye birlikte gitmek istiyorlardı bide.neyse bir karış surat ve birazda Kızgınlıkla gittik eve. Meğer benim arkadasciklarim bana süpriz parti hazırlamış bense doğum günümü unutmuşum.degdimi degmedi bu tartışmaya. Bilemezsin yani.bu arada ondan bir ay önce ben arkadaşımın doğumgünü unutmuşum tüm hatirlatma çabalarına rağmen ama kusmedik yani.cocuksu şeyler bunlar

yazarhanim35 yazarhanim35 diğer başlığınızda aktif olduğunuz halde buraya cevap yazmadığınıza göre arkadaşlarınız hatırladı diye düşünüyorum?

faceden yazılan 2 kelime ile kutladılar sadece yani özel birşey göremedim oda face hatırlattı diye akıllarına geldiğini düşünüyorum

Valla ben facebookumu kapattıktan sonra dogum günümü kutlayanların sayısı 10u geçmiyor. Kim gercek arkadas kim degil öğrenmiş oldum :)

Back
X