kırgınım

zehir79

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
193
31
37
eşimle iki yılı devirdik evliliğimizin ...kavgalı gürültülü inşli çıkşlı bir evliliğimz var...eşim çok değişken ruhlu bir insan...bazen çok iyi bazen çekilmez biri.hiç tanımadığımı düşünüyorum.
zor günler geçirdim evliliğimz boyunca...anlayacağınız sorunlu sıkıntılı bi evlilik...
ama bu aralar yaşadığım inanılmaz değişik bir duygu tadıyorum henüz kesinleştiremesemde hayatımızda artık üç kişi olacağız inşaallah...banada süpriz oldu...
gelelim kırgın olduğum meseleyee bu belirsizlikten önce eşimle kavga ettik büyük çaplı bir kavga bu...beni çok kırdı sebep çok basit..şimdi de regl olmadığımı söyledim kaçgündür ve adamda hiçbi kıpırtı yok...

eşiniz ince düşünemez siz gibi..Eminim o da sevinir duyunca

şok olmuştur..kavgadan sonra böyle haber vermenden....
al karşına güzelce konuş..eminim sevinmiştir ama dışarı vuramıyordur..

kavgadan bikaç gün sonra söyledim regl olmadığımı...halada olmadığımı biliyor ama hiç bir hareket yok evet çok istiyorduk şimdi inadı ve hırsından ne gelip bişey diyor ne de seviniyor hiçbişey yapmıyor sevincim içimde kaldı

Bence siz önce gebeliğinizi kesinleştirin bir doktora gidin. Kesin olduğu zaman tepkisi daha farklı olacaktır bence. İhtimaller bazı erkekler için çok bir şey ifade etmiyor.

Bence siz önce gebeliğinizi kesinleştirin bir doktora gidin. Kesin olduğu zaman tepkisi daha farklı olacaktır bence. İhtimaller bazı erkekler için çok bir şey ifade etmiyor.
haklısınız kesinleştirmek için gidecem zaten ne yapmalıyım o zaman bilmiyorum doktora gitmem lazım diyorum hiç oralı değil

Belkı de sasırmıstır , Ama keske korunsaydınız tartışmalı bır evlılığe bır bebek dunyaya getırmek ne derece doğru olur bılemıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun bebegınızı de Allah kucagınıza sağlıklı almayı nasıp etsın ınsallah.

bacum onlarin kafasi bizim gibi calismiyor vallahi bak hic uzulme denedim test ettim ilk hamileligimde tepki vermeyen adam:mad: 3. hamileligimde sevincden kalpkrizi geciriyordu yeminle sanki ilkkez anne olcakmisim gibi bir ilgi bir ilgi sokkkklardaydim arabanin bile koltugunu geri alirdi rahat oturayim diye sanki ilk iki cocugu baska biri tasidi karninda heee:KK14:sonracigima ozel dra goturdu birtek odur ilk kizimda yaptigi sey bide yalan olmasin para vermis annesine hanimla gidin bebek alisverisi yapin diye ben gece gunduz bos yatagini severken beyefendi niye actin yahuuuuu yer kapladi diyordu :KK11:ne zaman ici doldu adam uyamaz pirrrrr donuyor kizinin basinda ya yat uyu diyorum yok ya kusarda bogulursa ya battaniyesini yuzune cekerse de gittt yat o henuz donemez cekemez desemde tirim tirim dru ariyor soruyor cildiriyorduuuu aksam arkadaslariyla takilan beyefendi saate bakarmis banada mesaj atardi ne yapiyor prensesim beni sordumu sanki cocuk konusuyor heee sordu gelsinde emecem dedi derdim kizim dalga gecme baba dedimi diye gunde 10 kez arardi degisir o degisir simdi anlamiyor hele kucagina alsin gor bak nasil sevecek yaaa sevilmezmi zaten cennet kokusu saracak evini misler gibiiii kucucuk elleri ayaklari olan tatlimsi birsey allahim dogar dogmaz verecek sevgisini zaten yureginize :emir_bebek:

X