Kırgınlığı geçer mi?

ilayda1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
15
0
36
İstanbul
Çok çok sevdiğim bir arkadaşım (kardeşim) var.Sınıfta beraber oturuyoruz.Her zaman yanında oldum onun.Yakını öldü morali bozuktu sunması gereken ödevi yaptım.Beraber güldük ağladık...Bu biriyle çıkmaya başladı.Kızı facebookda ekledim filan.Konuşmaya başladık biraz züppe gibi o değil desede ne bileyim...Onu üzecek diye çok korkuyorum.O arkadaşımın duvarına birşeyler yazıyorum kız kıskanıyor diye siliyor bunun için çok tartıştık.Kızda aslında benimle oturmasını istemiyor.Geçen gün fena kavga ettik.Yazma dediği şeyi inadına duvarına yazdığım için.Aranızda kalıyorum o ayrı sorun çıkartıyor sen ayrı sorun çıkartıyorsun.Biraz anlayış istiyorum ama kimse beni anlamıyor ve anlamıycak dedi...Okula gittim geçtim arkaya bana ters ters baktı önümüzde oturan bir arkadaş geldi geç yerine filan diye çok ısrar etti geçtim.Konuşuyoruz ama bir iyi bir kötü birşey dicem diyorum deme diyor.Konuştuk biraz küs değilim ama sana çok kırıldım dedi.Konuştuğumuzda çok üstüme geliyor.Mesajlaşırken olsun yüzyüze olsun.Dün yeter artık ama diye bağırıp çıktım.Diğer arkadaşım geldi üzülme filan diye.Ve ben o dalgınlıkla ayağımı burktum çok fena şuan o da ayrı bir konu.Sonra dün konuşuyorduk msnde yine ters...Birşeyimi anlattım kötü günler geçirdiğimi yeniden yanlız kalmak istemiyorum diye ve bu anlattıklarımı koz olarak kullandığımı ima etti.Kızla konuştuk seni daha yakından tanımak istiyorum diye kızda bende dedi. Akşam ödevi sormak için mesaj attım bileğin nasıl dedi bende acıyor sanırım bedduan tuttu dedim.O da salak salak konuşma ne saçmalıyorsun böylemi düşünüyorsun filan dedi.

Ne olucak geçermi kırgınlığı kaç gündür çok üzgünüm.Bu hafta sınav haftası...Kendimi veremiyorum derslere.Kızıda yakından tanımaya çalışıyorum onun için... Ama ne biliyim bu yaptıkları çok ağır geliyor nedense kinlenmeye başlıyorum.
Uzun oldu ama lütfen yardım edin Bu arada lise 1 öğrencisiyim...

Son düzenleme:
Bu biriyle çıkmaya başladı.Kızı facebookda ekledim filan.Konuşmaya başladık biraz züppe gibi o değil desede ne bileyim...Onu üzecek diye çok korkuyorum.O arkadaşımın duvarına birşeyler yazıyorum kız kıskanıyor diye siliyor bunun için çok tartıştık.Kızda aslında benimle oturmasını istemiyor.Geçen gün fena kavga ettik.Yazma dediği şeyi inadına duvarına yazdığım için.Aranızda kalıyorum o ayrı sorun çıkartıyor sen ayrı sorun çıkartıyorsun.Biraz anlayış istiyorum ama kimse beni anlamıyor ve anlamıycak dedi
neden bunu ısrarla aralarının bozulacağını bilerek yapıyorsunuz neden kıza züppe diyorsunuz
gerçi yaşın gereği kıskanıyor olabilirsin paylaşmak istemiyor olabilirsin gerçekten kardeş arkadaş gibi misiniz yoksa sadece o mu oyle düşünüyor
bence o kırgınlık geçsede siz boyle sorun çıkardıkça kendinizden uzaklaştırırsınız ben görmedim bi bayanı sevgiliye tercih edilsin... ya sevgiliyle iyi geçinin inat etmeyin yada kardeşliği bitirin

Kin tutmak falan doğru şeyler değil bunlar.
Bizden yardım istiyosun da yardım senin kendi içinde. Olayları inada bindirmezsen ortada sorun kalmazki. Ne diye o kişinin gıcığına gidecek şeyler yapıyosun ki.

Büyüceksin ... Büyüceksin...
:97:

Arkadaşının ilişkisine karışmayı bırak her zaman sen kötü olursun emin ol.

Derslerine yoğunlaş

kıskanıyorsun ve plotonik takılıyorsun diye düşünecektir kız arkadası.
ve bu konuda arkadasını ikna ederse o da senden şüphelenecek tamamen yanlış anlaşılacaksın.
arkadasının kararlarına saygı duyup özel hayatına müdahele etmemelisin.
onun artık bir flörtü var ise sen yanlı anlaşılmamak ve arkadasını zora sokmamak adına geri adım atmalısın.
sen derslerine yoğunlaş.

tatlım sen iyiliğine yapıyosun ama onlar yanlış anlıyorlar,bırak kız kötüyse arkadaşın görsün,benden sana tavsiye bak hiç oralı olma bir süre,olayın üzerine gitme,görüceksin herşey düzelicek,ayrıca ne olursa olsun sosyal ilişkilerinle derslerini dengede tut:13:başarılar

Bence sen önce kendi duygularını bir tart bakalım sen o arkadaşından hoşlanıyo olabilirmisin? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…