- Konu Sahibi ilayda1996
Çok çok sevdiğim bir arkadaşım (kardeşim) var.Sınıfta beraber oturuyoruz.Her zaman yanında oldum onun.Yakını öldü morali bozuktu sunması gereken ödevi yaptım.Beraber güldük ağladık...Bu biriyle çıkmaya başladı.Kızı facebookda ekledim filan.Konuşmaya başladık biraz züppe gibi o değil desede ne bileyim...Onu üzecek diye çok korkuyorum.O arkadaşımın duvarına birşeyler yazıyorum kız kıskanıyor diye siliyor bunun için çok tartıştık.Kızda aslında benimle oturmasını istemiyor.Geçen gün fena kavga ettik.Yazma dediği şeyi inadına duvarına yazdığım için.Aranızda kalıyorum o ayrı sorun çıkartıyor sen ayrı sorun çıkartıyorsun.Biraz anlayış istiyorum ama kimse beni anlamıyor ve anlamıycak dedi...Okula gittim geçtim arkaya bana ters ters baktı önümüzde oturan bir arkadaş geldi geç yerine filan diye çok ısrar etti geçtim.Konuşuyoruz ama bir iyi bir kötü birşey dicem diyorum deme diyor.Konuştuk biraz küs değilim ama sana çok kırıldım dedi.Konuştuğumuzda çok üstüme geliyor.Mesajlaşırken olsun yüzyüze olsun.Dün yeter artık ama diye bağırıp çıktım.Diğer arkadaşım geldi üzülme filan diye.Ve ben o dalgınlıkla ayağımı burktum çok fena şuan o da ayrı bir konu.Sonra dün konuşuyorduk msnde yine ters...Birşeyimi anlattım kötü günler geçirdiğimi yeniden yanlız kalmak istemiyorum diye ve bu anlattıklarımı koz olarak kullandığımı ima etti.Kızla konuştuk seni daha yakından tanımak istiyorum diye kızda bende dedi. Akşam ödevi sormak için mesaj attım bileğin nasıl dedi bende acıyor sanırım bedduan tuttu dedim.O da salak salak konuşma ne saçmalıyorsun böylemi düşünüyorsun filan dedi.
Ne olucak geçermi kırgınlığı
kaç gündür çok üzgünüm.Bu hafta sınav haftası...Kendimi veremiyorum derslere.Kızıda yakından tanımaya çalışıyorum onun için... Ama ne biliyim bu yaptıkları çok ağır geliyor nedense kinlenmeye başlıyorum.
Uzun oldu ama lütfen yardım edin
Bu arada lise 1 öğrencisiyim...
Ne olucak geçermi kırgınlığı

Uzun oldu ama lütfen yardım edin

Son düzenleme: