kırgınlığım bir türlü geçmiyor

igz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
21
2
88
Edirne
eşim beni kırdığı halde hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. benim üzülmem yanıma kalıyor çok canım sıkılıyor.

Son düzenleme:
hiçbir şey olmamış gibi davranması belki sinir bozucu ama küsüp surat sallamasından iyidir herhalde...

aynen bende de aynı fıkırdeyım cunku surat asıp kusmek yerıne bır sey yokmus gıbı davranması daha ıyıdır..ılıskınız acısından daha az yıpratıcı olur..kın tutmak coook kotu bence ben etrafımda kusen, olayları unutmak yerıne surduren evlılıklerını cok gordum ınan onların durumunda asla olmak ıstemezdın..ha keske ne kırsalar ne de hıc bır sey yokmus gıbı yapsalar ama malesef oluyor oyle seyler o yuzden senden kusme kı onu da alıskanlık halıne getırmeyın:49:

kırgınlıklarınızı dile getirin. içinize atmayın.

erkeklerin düşünce anlayışları farklı bizler gibi hassas değiller bazen kırdıklarının bile farkında olmuyorlar. siz dile getirin.

bi de bunların küsen modelleri var...
evlerden uzak....

kırgınlıklarınızı dile getirin. içinize atmayın.

erkeklerin düşünce anlayışları farklı bizler gibi hassas değiller bazen kırdıklarının bile farkında olmuyorlar. siz dile getirin.

Katılıyorum , hiç bir şey olmamış gibi davranmaktansa kırıldığını dile getirmek en iyisi .

Benim eşimde senin dediğin gibi canım

Mutfaktaki olay oturma odasına taşınmasın istiyor
Ne kadarlık evlisinizi bilmiyorum biz 1 yılı doldurmak üzereyiz
bende tanıdım onu artık bende kırsam onu yokmuş gibi yapıyorum ama yeri gelincede bugün sana çok kırılmıştım diyorum.

Erkekler kesinlikle kadınların surat yapmalarına dayanamıyorlar.Sürgit etmemek lazım :D

Back
X