• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırgınlığımı dile getirdiğim sevgilim bana "mal mısın" dedi ve ayrıldım..

vedaperonu

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
12
2
1
31
Sizce haklı mıyım, abartıyor muyum? Bunu diyen ilerde daha kötülerini de demez mi.. içim acıdı ama böyle düşünüyorum

Her ilişkinin dinamiği farklı. Ben hiçbir erkek arkadaşımdan "Mal mısın, salak mısın" gibi cümleler duymadım, söyleseler bozulurdum ama kimi ilişkide de sevgililer birbirine takılma maksatlı bu lafları edebiliyor. Sizin için ağır geldiyse, rahatsız olduysanız ve bunu tekrarlayacağını, kırgınlığınızı önemsemediğini düşünüyorsanız abartmamışsınızdır, ilişkiyi bitirip bitirmemek size kalmış böyle bir durumda. Ben ilk başta rahatsızlığımı, bundan hoşlanmadığımı belirtip devam ediyorsa ayrılmayı düşünürdüm. Rahatsız oluyorsanız kimse size abartıyorsun diyemez.

bence komik kızgınlık anında söyler insan öyle şeyler takılma seviyorsan

ben de hiç hoşlanmıyorum şu mal lafından. iyi yapmışsın

Sevgilisine kahvedeki okey arkadaşı muamelesi yaptığı için asıl mal kendisi olsa gerek.
Sakın dönme .İleride edeceği hakaretlerin sadece provası bu.
Özür dilerse de kırıldım falan gibi kelimeler kullanma,daha sert daha dik kelimeler bul şok olsun kıro.
Harbi kıroymuş ama .

İyi de neye karşılık olarak söyledi bunu?
Özledim dedi, geldim konuşalım dedim saatlerce yazmadı bende alay mi ediyorsun dedim mal mısın dedi zaten ne olursa olsun bu kelimeyi hak etmezdim heralde ben hiç bi zaman ona karşı söylemedim çünkü

"Mal mısın?" la bitecek bi ilişkiniz varsa zaten iyi olmuş ayrıldığınız:süslü:

Özledim dedi, geldim konuşalım dedim saatlerce yazmadı bende alay mi ediyorsun dedim mal mısın dedi zaten ne olursa olsun bu kelimeyi hak etmezdim heralde ben hiç bi zaman ona karşı söylemedim çünkü
kötü anlamda söylemiş iyi yapmışsın :kahve:

ben şu yönden bakıyorum; kırılmış olmana eğer önem verseydi ve senin üzülmen onu gerçekten üzmüş olsaydı 'mal mısın' diye sana çıkışacağına kendine dönüp 'mal mıydım acaba' derdi.

Herkesin algısına göre değişebilecek bir durum. Ben mesela salak gerizekalı vs çok kullanırım ama direk mal demem kimseye. Bana çok kaba ve ciddi geliyor. Aynı şekilde birisi bana dese de alınırım.

Back
X