• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırgınlıkla devam etmeye çalışmak

Sonita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
7
0
36
Diğer
Herkese merhaba

Kıskanç sevgili ,daha doğrusu gereksiz yere hiç olmayacak durumda kıskançlık yapan sevgiliyle karşı karşıyayım.

eskiden bu kadar çok belli etmediği kıskançlığı son zamanlarda çok abartmaya başladı, sanırım öncesinde erkek arkadaşımla aynı okulda,aynı şehirde olduğumuzdan bu kadar değildi,o geçen yıl liseden mezun oldu gitti ben de hala devam ediyorum.

Ödevlermiz için bize ödev yapmaya gelen sınıftan erkek arkadaşlarımı bile kıskanmaya başladı.O da bilir ki arkadaşlarım benim için çok değerlidir.
Dışarda görüşmelerimize okulda samimi davranmamıza bile kızıyor kiminle konuşsam birilerinden duyuyor.

bu yüzden defalarca kavga ettik.Bunu arkadaşlarıma yansıtmamaya çalıştım.Onlarla aramızda arkadaşlık boyutunu aşan bir tek söz bir tek konuşma bile olmadığını bilmesi gerekiyor artık.

Sevgilimin konuyu bu kadar büyütmesi beni üzüyor,onu da kırıyorum istemeden,arkadaşlarıma saygı duyar sanıyordum ama bu kez gerçekten abarttı .
Bu durumda oldukça kararsızım,

Ben arkadaşlarımdan böyle bi sebeple vazgeçemem o da değişemez sevdiğim bütün özelliklerinin karşısında sinir olduğum bi özelliği bu kıskanclık.

Böyle kırgınlıkla yola devam mı etmeliyim

başka bi yol bilen var mı?

Son düzenleme:
ben şahsen kıskançlıktan hiç hazetmem
insanın o arkadaşınla görüşme demesi için bişey olması lazım bişey görmeli ozaman anlarım ama sırf sevgilim kıskanıyor diye de arkadaşıma sırt çevirmem
sevgilimden de böyle bişey istemem sadece eğer davranışlarından rahatsızlık duyduğum biri varsa söylerim ben hoşlanmıyorum diye...
oyüzden böyle insanlarla yapamıyorum benim karakterim bunu kaldırmıyor eğer sen de böyle biriysen ne yapacağın belli....:34:

Sende onu kıskanmasn da kıskanmış gibi yap olduk olmadık yere kavga hır gür çıkarmadan belki anlayblr halini

ben şahsen kıskançlıktan hiç hazetmem
insanın o arkadaşınla görüşme demesi için bişey olması lazım bişey görmeli ozaman anlarım ama sırf sevgilim kıskanıyor diye de arkadaşıma sırt çevirmem
sevgilimden de böyle bişey istemem sadece eğer davranışlarından rahatsızlık duyduğum biri varsa söylerim ben hoşlanmıyorum diye...
oyüzden böyle insanlarla yapamıyorum benim karakterim bunu kaldırmıyor eğer sen de böyle biriysen ne yapacağın belli....:34:

evet ben de arkadaşlarımdan vazgeçmem :Dama o da bu kıskançlıktan vazgeçmiyor.

Sende onu kıskanmasn da kıskanmış gibi yap olduk olmadık yere kavga hır gür çıkarmadan belki anlayblr halini

Ya ben de gereksiz yere öyle şeyler yapsam anlar belki evet

bi de tam tersi bi etki yapmasın,daha çok kıskançlık krizi falan.

Biraz dişini göster derim o zaman canım eğer üniv.düşünüyosan senin için daha zor olur.Alttan aldıkça daha çok abartanlarda var fırsat verme derim.Bende olsam arkaşlarıma sırt çevirmem dediğiniz gibi

Biraz dişini göster derim o zaman canım eğer üniv.düşünüyosan senin için daha zor olur.Alttan aldıkça daha çok abartanlarda var fırsat verme derim.Bende olsam arkaşlarıma sırt çevirmem dediğiniz gibi

evet üni.ye başlıycam daha zor olacak haklısın.Teşekkür ederim önerin için.

Herkese merhaba

Kıskanç sevgili ,daha doğrusu gereksiz yere hiç olmayacak durumda kıskançlık yapan sevgiliyle karşı karşıyayım.

eskiden bu kadar çok belli etmediği kıskançlığı son zamanlarda çok abartmaya başladı, sanırım öncesinde erkek arkadaşımla aynı okulda,aynı şehirde olduğumuzdan bu kadar değildi,o geçen yıl liseden mezun oldu gitti ben de hala devam ediyorum.

Ödevlermiz için bize ödev yapmaya gelen sınıftan erkek arkadaşlarımı bile kıskanmaya başladı.O da bilir ki arkadaşlarım benim için çok değerlidir.
Dışarda görüşmelerimize okulda samimi davranmamıza bile kızıyor kiminle konuşsam birilerinden duyuyor.

bu yüzden defalarca kavga ettik.Bunu arkadaşlarıma yansıtmamaya çalıştım.Onlarla aramızda arkadaşlık boyutunu aşan bir tek söz bir tek konuşma bile olmadığını bilmesi gerekiyor artık.

Sevgilimin konuyu bu kadar büyütmesi beni üzüyor,onu da kırıyorum istemeden,arkadaşlarıma saygı duyar sanıyordum ama bu kez gerçekten abarttı .
Bu durumda oldukça kararsızım,

Ben arkadaşlarımdan böyle bi sebeple vazgeçemem o da değişemez sevdiğim bütün özelliklerinin karşısında sinir olduğum bi özelliği bu kıskanclık.

Böyle kırgınlıkla yola devam mı etmeliyim

başka bi yol bilen var mı?

Benimki de öyle, başka erkeklerin gölgesine hatta telafuz etmeme bile acayip kızıyor, aşırı kıskanç ama sanırım gerçekte seven erkeklerin hepsinde bu özellik var... Eş olarak hayal edilen kadınlara yapılıyormuş bu tepkiler öyle söylüyor, sen yine iyisin biz yolda önümüzden geçen bir erkeğe gözüm kaysa soruyordu. Şİmdi alıştı biraz ama yine de bu konuda sert... Sen onun kızarkadaşları ile olan samimiyeti için ne düşünüyorsun, kendini onun yerine koy o zaman gerçekten onu anlarsın yada anlamaz kararını verirsin derim... Sevgiler.

Söyleyeceklerim acıtacak belki ama düşüncemi belirtmek istedim.

Erkek arkadaşınıza hak veriyorum.

Güvenip güvenmeme mevzuna bağlamayın illaki.Kaç tane arkadaşım vardı lisedeyken erkek,sonradan %99'u niyeti bozdu.

Erkeklerin kimyasını bildiği için bundan doğal davranması kadar bir şey yok.:27:

Kız arkadaşlarınızla neden çalışmıyorsunuz onu anlayamadım.

İlişki fedakarlık ister.

Eğer aynı şeyi o yapmıyorsa,sizden de bunu istemek en doğal hakkı.

Bizde mantık böyle.

Zamanında dost görünenlerden çok kazık yedim,sevdiğim de öyle.

Bu yüzden geçici olanı kalıcı olana tercih etmem.:31:

Nacizane fikirlerimdir.Umarım sorun çözülür.:29:

Ama şunu diyeyim : Bitirmek,terk etmek en kolay iş.:34:

Önemli olan mücadele etmek.

Sevmek yürek,sürdürmek emek ister.:17:

Son düzenleme:
Söyleyeceklerim acıtacak belki ama düşüncemi belirtmek istedim.

Erkek arkadaşınıza hak veriyorum.

Güvenip güvenmeme mevzuna bağlamayın illaki.Kaç tane arkadaşım vardı lisedeyken erkek,sonradan %99'u niyeti bozdu.

Erkeklerin kimyasını bildiği için bundan doğal davranması kadar bir şey yok.:27:

Kız arkadaşlarınızla neden çalışmıyorsunuz onu anlayamadım.

İlişki fedakarlık ister.

Eğer aynı şeyi o yapmıyorsa,sizden de bunu istemek en doğal hakkı.

Bizde mantık böyle.

Zamanında dost görünenlerden çok kazık yedim,sevdiğim de öyle.

Bu yüzden geçici olanı kalıcı olana tercih etmem.:31:

Nacizane fikirlerimdir.Umarım sorun çözülür.:29:

Ama şunu diyeyim : Bitirmek,terk etmek en kolay iş.:34:

Önemli olan mücadele etmek.

Sevmek yürek,sürdürmek emek ister.:17:

Arkadaşlarım çok yakınımda uzun yıllardır tanıdıklarım sevgilimden önce tanıdığım arkadaşlarım bile var.Onların farklı bir düşünceyle bana yakşatıklarını hiç düşünmedim.

Yaşadığınız şeyi anlıyorum,önce arkadaş görünüp sonra niyeti bozmak mevzusu,hak veriyorum oluyor sanırım bu yüzden erkek arkadaşım da pek güvenmiyor bu duruma.Ama arkadaşlarım öyle birileri olsa zaten tercihimi çoktan yapardım.Onların kalıcı olması da benim için önemli.

mücadele etmek:S şuan tek yapılması gereken evet. teşekkür ederim tavsiye ve düşünce için bugu_su.

seven erkek kıskanır bence bu çok doğal sevildiğini bil .. çok ta büyütülecek ilişkiyi bitirecek kadar da ciddi bi konu değil bu yine de sen bilirsin...

arkadaşım yaşını bilmiyorum ama ufak yaşlarda bu tarz kıskançlıklar hoşumuza bile giderken,zamanla bir işkenceye dönüşebliyor....bence bilmen gereken tek şey bu huyun değişmeyeceği...seni çok rahatsız edecek boyutlardaysa bu ilişkiyi bence noktalamanda fayda var

Back
X