Bence ya sen cok alingan birisin herseyi ciddiye aliyorsun, ya da cevrende cok degisik insanlar var sana uymayan. Madem bu kadar sikayetcisin cevrendekilerden, nicin onlari hala hayatinda tutuyorsun?
Bana denk gelmiyor kotu niyetliler nedense, ya da ben onlarin niyetini anlar anlamaz cikariyorum hayatimdan.
Sozum meclisten disari ama bana inandirici gelmiyor bir insanin melek gibi iyi olup da karsisindakilerin hep kotu olmasi, kotu davranislara maruz birakilmasi filan. Sen mutlaka birseyler yapmissindir onlara ki onlardan da istemedigin muameleyi goruyorsundur. (Seni sucladigimi filan sanma lutfen) Ha gercekten dedigin gibi cok iyi biriysen, bu insanlarin senin hayatinda isi ne? Niye dikkate aliyorsun ki onlari...
Bir de sunu soylemek istiyorum. Sen kirici degilsin, ben degilim, bu konuya yazan arkadaslar degil, e kim bu insanlar yahu? Herkesin agzinda vardir bu "kotu insanlar, kirici insanlar"... Bu insanlar sensin, biziz iste, dunyada kirici insan, iyi insan diye kumelenmis insan topluluklari yok ne yazik ki. Soyle ki, birimize kirici gelen davranis otekimize gelmeyebilir. Karsindaki insanin niyeti kotu degildir belki ama sana kotu gelmistir. Bu nedenle en basta alingan birisin galiba diye dusundum.
Biraz karisik oldu, umarim anlasilir.