Anneniz size borç mu veriyor??Bugun annemi babaminyeterince uzdum sanirim kizlar sizlere yazip icimi rahatlatmak istedim sadece.dogum yaptigimdan beri annem bende Allah razi olsun babamda gelip gidiyor.sorun su ki abimle aramda sorun yokken dogum yaptigimdan 3-5 gun sonra beni aradi dogal olarak acmadim.zor bir dogumum olmusti halbuki...
suan ailenim evinde oturuyor ve bende kira istiyorum o evden haksizim belki de ama ben yemedim sen ye olsun istemiyorum artik.bunu aileme soyledim parayi ben istemiyorum kendiniz alin ama abimden alin evin payindan benim hakkim olani diye sonuc ben fesat ben saygisiz,sevgisiz oldum.buyuk ihtimal anlattigimi suan anlamayacaksiniz okurken ,ben bile zor anladim.bir iç dokmeydi hakkinizi helal edin.annenin babani hakki odenmez ama kardesler arasi iletisim kotu olunca iste anne babaya butun sıkıntı yansıyor ben annemden isterken borc olarak veriliyor ama ona hibe edilmeside zoruma gidiyor acikcasi
Birsey icin lazimdi eline gecince verirsin dedi kisacasi.borç yani oyle ahim sahim zengin degiller yanlis anlasilmasinAnneniz size borç mu veriyor??
Bende cocuguysam evde benimde hakkim oldugu icin.sadece dile getirdim ilk defaNeden kira istiyorsunuz aileniz talep etmiyorken siz neden istiyorsunuz?
Evet ikisi de sağ laf dusmez ama abime kirgin oldugum baska seylerde var hepsi birikince boyle buyuk bir patlama oluyor malesef.dogum yaptim beni aramamasi gibiAnne babaniz hayatta ise ev onlarındır size laf düşmez.
Borç meselesinde bi derece haklisiniz ama insanin kendi anne babasina kira vermesi yakışıksız bir durum.
Bende cocuguysam evde benimde hakkim oldugu icin.sadece dile getirdim ilk defa
E ne olacaktı başka?isterken borc olarak veriliyor
Abimin olandan haberi bile yok sadece anneme babama isyanim.kisacasi kendim calip kendim soylemem gibi bisi.diyorum ya iç doktum buraya kiriciligimi kabul ederek.ama dogumuda azimsama arkadasim en mutlu gununde el ararken en yakininin aramamasi insana koyiyor malesef ve bazi seyler puff yok oluyorKardesliğe yakışmamış bu yapılan.
Doğumdan bir kaç gün sonra sizi aramasıyla , bu yaptığınız arasında dağlar kadar fark var.
Evet kira.manevi destek vermiyor demedim ki ztn benim hakkim olani almasin dedim.kirayi kendim alip yemicem yanlis anladiniz anneme versin istiyorumSizin eviniz kira mı ?
Aileniz size yeterince manevi destekte bulunuyormuş zaten, maddi destekten çok daha önemli.
Abimin olandan haberi bile yok sadece anneme babama isyanim.kisacasi kendim calip kendim soylemem gibi bisi.diyorum ya iç doktum buraya kiriciligimi kabul ederek.ama dogumuda azimsama arkadasim en mutlu gununde el ararken en yakininin aramamasi insana koyiyor malesef ve bazi seyler puff yok oluyor
Asil olay aslinda maddiyat degil abimin bana karsi tutumu yuzunden ona yapilanin gozume batmasi.simariklik belki deEv sizin değilse neden kira versin aileniz kira istemiyorken üstelik. Ev anne ve babanızınsa size susmak düşer, yaşayan insanlar üzerinden miras düşünceleri pek hoş değil, onlar hayattayken edindikleri mal ile istediklerini yapabilsinler. Evlat ayrımı yapmaları hoş değil ama o da onların problemi, siz de ona göre belirlersiniz ilişkinizi.
Evet sıkıntısı varmis ama hicbir sıkıntı kardesini arayip 5 sn .gecmis olasindan oteye gecemez benim gozumdeBelki biraz toparlanmanızı bekledi , belki bir sıkıntısı vardı belkide kardeş hassasiyetini sizde görmediği için o da öyle davranıyor.
Karşılıklı olabilir bu şeyler.
Anne baba için en zor konulardan biri kardeşlerin anlaşamaması ve bunun için kendilerinin arada bırakılması.
Yapmayın bunu. Hayattalarken mal kavgasına girmeyin.
Manevi destekleri için koklayın onları.
Bir gün hiç olmayacaklar.
Evet kira.manevi destek vermiyor demedim ki ztn benim hakkim olani almasin dedim.kirayi kendim alip yemicem yanlis anladiniz anneme versin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?