- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.331
- 158
Bende cocuguysam evde benimde hakkim oldugu icin.sadece dile getirdim ilk defa
Anneniz babanız hayattayken ne abinizin ne de sizin evde hakkınız yok. Doğal olarak da kira alamazsınız. Abiniz ise hakkı olduğu için değil, aileniz izin verdiği için o evde. Yani ben yemedim sen ye gibi bir durum yok. Ne kadar oldu doğum yapalı bilmiyorum ama bunun lohusaliktan olduğunu düşünüyorum. Yok doğumdan önce de boyle bir düşünceniz vardıysa o zaman gerçekten aileniz haklı. Hiç size düşmeyen bir konu yani. Ailenizin parası, ailenizin malları.... Ne şekilde degerlendirecekleri onlara kalmış. Size borç bile vermeyebilirler. Yine de laf söylemeye hakkınız olmaz. Ha gidip evi abinizin üzerine yaparlarsa o zaman karışma hakkınız doğar.Bugun annemi babaminyeterince uzdum sanirim kizlar sizlere yazip icimi rahatlatmak istedim sadece.dogum yaptigimdan beri annem bende Allah razi olsun babamda gelip gidiyor.sorun su ki abimle aramda sorun yokken dogum yaptigimdan 3-5 gun sonra beni aradi dogal olarak acmadim.zor bir dogumum olmusti halbuki...
suan ailenim evinde oturuyor ve bende kira istiyorum o evden haksizim belki de ama ben yemedim sen ye olsun istemiyorum artik.bunu aileme soyledim parayi ben istemiyorum kendiniz alin ama abimden alin evin payindan benim hakkim olani diye sonuc ben fesat ben saygisiz,sevgisiz oldum.buyuk ihtimal anlattigimi suan anlamayacaksiniz okurken ,ben bile zor anladim.bir iç dokmeydi hakkinizi helal edin.annenin babani hakki odenmez ama kardesler arasi iletisim kotu olunca iste anne babaya butun sıkıntı yansıyor ben annemden isterken borc olarak veriliyor ama ona hibe edilmeside zoruma gidiyor acikcasi
Evde sizin hakkınız yok. Evde anne ve babanız haricinde kimsenin hakkı yok. Abiniz onların rızasıyla oturuyor. Size karışmak düşmez.Bende cocuguysam evde benimde hakkim oldugu icin.sadece dile getirdim ilk defa
Anne babanız hayatta olduktan sonra sizin ev üzerinde ne gibi hakkınız oluyor anlamadım doğrusu, evlattan kim olsa kira istemez.Bugun annemi babaminyeterince uzdum sanirim kizlar sizlere yazip icimi rahatlatmak istedim sadece.dogum yaptigimdan beri annem bende Allah razi olsun babamda gelip gidiyor.sorun su ki abimle aramda sorun yokken dogum yaptigimdan 3-5 gun sonra beni aradi dogal olarak acmadim.zor bir dogumum olmusti halbuki...
suan ailenim evinde oturuyor ve bende kira istiyorum o evden haksizim belki de ama ben yemedim sen ye olsun istemiyorum artik.bunu aileme soyledim parayi ben istemiyorum kendiniz alin ama abimden alin evin payindan benim hakkim olani diye sonuc ben fesat ben saygisiz,sevgisiz oldum.buyuk ihtimal anlattigimi suan anlamayacaksiniz okurken ,ben bile zor anladim.bir iç dokmeydi hakkinizi helal edin.annenin babani hakki odenmez ama kardesler arasi iletisim kotu olunca iste anne babaya butun sıkıntı yansıyor ben annemden isterken borc olarak veriliyor ama ona hibe edilmeside zoruma gidiyor acikcasi
Şimdiden mal mülk davasına düşmüşsğnğz, oysa hayatta daha önemli şeyler varBende cocuguysam evde benimde hakkim oldugu icin.sadece dile getirdim ilk defa
Ben zaten oblari uzdum diyorum bunun neresini anlamadiniz.abime olan ofkem onlardan ciktiİnsanlık hali,abin düşünememiş olabilir hemen aramayı.
Veya kendine göre haklı nedenleri vardır.Bu kadar büyütme.
Ayrıca,babanların evinde hak iddia ederek,kendini onların gözünde ne duruma düşürdüğünün farkında değilsin sanırım.
Burada asıl kırılması gereken kişiler, annen ve baban bence.
Gayet de iyi anladım,belli ki sen bazı şeyleri hala anlamamışsın.Ben zaten oblari uzdum diyorum bunun neresini anlamadiniz.abime olan ofkem onlardan cikti
Konuda yengemin lafi bile gecmiyor benim sorunum abimle...klasik gorumce klilifona sokmayin lutfenHerkes konu sahibine potansiyel görümce gözüyle bakmış ve gömmüş resmen.
Lafa gelince herkes süper modern ama hala erkeğe ev verilir sen evlendin gittin muhabbeti yapılıyor.
Erkeğe ev verilmişse kıza da en azından maddi yardım yapmalı aile, çünkü bu düpedüz ayrımcılığa girer. Erkeğe ya hiç hayattayken bir şey vermesinler ya da bir imkan sağlanıyorsa "kadın" erkek ayrımı olmaksızın tüm kardeşlere sağlasınlar. Erkek ailesinin evinde rahat otursun kıza hiçbir şey yok. Ne âlâ, ne âlâ.
Hukugu gayet iyi bilirim.evet size gore acgozlu ve fesatim.Anne baba daha hayattayken onlara ait mülklerden pay isteyemezsiniz Yada payımı devredeyim düşüncesine giremezsiniz. Baba o daireyi istese yarın satar, neden sattın diyemezsiniz. O dairede hukuki anlamda payınız söz hakkınız yok öncelikle bunu bilin.
Nedir bu mal mülk davası. Eğer evi abinizin üstüne yaparlarsa neden ayrım yaptıki diye düşünebilisiniz anlarım. aileniz kendi dairesinde istediği kişi oturtur istediğine satar ! size danışmak zorunda değil, pay vermek zorunda hiç değil. O dairede aileniz yaşadığı sürece payınız hakkınız yok, evlat olarak ailenize hesap soramazsınız
Bildiğinize hiç şüphe Yok ki, hakkınız olduğunda zaten avukat yoluyla evi boşalttırarak alırdınız siz.Hukugu gayet iyi bilirim.evet size gore acgozlu ve fesatim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?