Kırıcılığım...

Evet kira.manevi destek vermiyor demedim ki ztn benim hakkim olani almasin dedim.kirayi kendim alip yemicem yanlis anladiniz anneme versin istiyorum

Biraz kıskancsınız gibi geldi. Hatta fazlasıyla kira istemesi hoş bir durummu sizce sen eşinin ailesinin evinde otursa ailesi kira istese ne düşünürsün öyle düsün tek taraflı degil. Bence abinizle aranız bozuk diye yapiyorsunuz.hic hos degil bu davranışınız.

Biraz kıskancsınız gibi geldi. Hatta fazlasıyla kira istemesi hoş bir durummu sizce sen eşinin ailesinin evinde otursa ailesi kira istese ne düşünürsün öyle düsün tek taraflı degil. Bence abinizle aranız bozuk diye yapiyorsunuz.hic hos degil bu davranışınız.
Bende zaten onu soyluyorum bana karsi tavrindan dolayi ona yapilan gozume batiyor diye aksini iddia etmedim ki acik ve net soyledim okursaniz

Birsey icin lazimdi eline gecince verirsin dedi kisacasi.borç yani oyle ahim sahim zengin degiller yanlis anlasilmasin
Ne olursa olsun ,anne - kız arasındaki borcu anlayamıyorum . Evlendin diye mi borç yoksa evlenmeden önce de böyle miydi ?

Abinden kira istemen çok saçma .ben de olsam kirilirdim. Ayrıca annen baban hayatta ,neden mal derdine düştünüz ki ?

Ne olursa olsun ,anne - kız arasındaki borcu anlayamıyorum . Evlendin diye mi borç yoksa evlenmeden önce de böyle miydi ?

Abinden kira istemen çok saçma .ben de olsam kirilirdim. Ayrıca annen baban hayatta ,neden mal derdine düştünüz ki ?
Mal lafi ettigi icin bende artik ediyorum.surekli alttan alan ben oldum ama artik bende doldum.en son dogumda aramamasi beni çileden cikardi esime karsida beni mahcup dusurdu.her turlu lafi duydum.insani en yakini abisi aramazsa kim arar ki ?küs degiliz yanlis anlasilmasin 5 sn sini ayirip.arayamadi iste

Yaşayan ailenizin mirasından pay mı istiyorsunuz? Ev onların evi ister abinize verirler ister bir başkasına.

Parayı onlara bırakmanız önemli değil ki bunu yüzlerine söylemiş olmanız ne kadar acı verici.Abinize olan öfkenizi çıkarmak için fena bir yola başvurmuşsunuz.
Abiniz daha büyük bir hata yapsa evden atın der misiniz?
Kotu olsun istemem tabi ki.ofkem annemle babamdan cikti iste.emin olun ben daha cok uzgunum ama surekli soyleyip soyleyip duyulmamani sonucu bunlar.

Ben tam olarak hak vermesemde sizi anladım. Anladığım kadarıyla abiniz ailenizin diğer evinde oturuyor. Yani evet anne baba hayatta mal derdine maddiyat derdine düşülmez ama ailenin yaptığı da hakkaniyetli değil. Oğlum bedava evimde otursun kızıma verdiğim borç olsun.
Bence biraz kız erkek evlat ayrımı var sanki.
Bellide bunca yapılanlar üst üste geldi.
Zaten bizim toplumumuzda böyle oluyor alenin ikinci evi varsa o oğlana gidiyor sürekli
Neyse üzmeyin canınızı

Mal lafi ettigi icin bende artik ediyorum.surekli alttan alan ben oldum ama artik bende doldum.en son dogumda aramamasi beni çileden cikardi esime karsida beni mahcup dusurdu.her turlu lafi duydum.insani en yakini abisi aramazsa kim arar ki ?küs degiliz yanlis anlasilmasin 5 sn sini ayirip.arayamadi iste
Demek ki çok kırılmış sana .

Konuma denk geldin mi bilmiyorum .babamı kaybettim ve hatırı sayılır bir mirasım var . Aylarca uğraştılar üzerime alayım diye ,oralı olmadım .babam gittikten sonra napayım malını mülkünü ..daha sonra güç bela ikna oldum ve malları üzerime aldım .ama unuttum gitti ,yoklarmis gibi davranıyorum .elimi sürmedim ,süresim de yok ..kardeşler ve anne arasında eşit paylaşıldı miras .kimse hakkına itiraz etmedi .hatta biz çok utandık ,babamız gitmiş nasıl alalım ,kullanalım diye ..içimiz çok acıdı ..kardeşlerime verdim hakkımı ,almadılar .anneme verdim ,napayım mali mülkü yeterince var zaten ,allah tez zamanda alsın canımı da babana bir an önce kavusayim dedi ..

Bilmiyorum hiç kaybın var mı ama ölüm çok zor ..kayıplar çok acıtıyor . Birgün abini kaybedersin ve bu yaptıklarına çok üzülürsün .

Demek ki çok kırılmış sana .

Konuma denk geldin mi bilmiyorum .babamı kaybettim ve hatırı sayılır bir mirasım var . Aylarca uğraştılar üzerime alayım diye ,oralı olmadım .babam gittikten sonra napayım malını mülkünü ..daha sonra güç bela ikna oldum ve malları üzerime aldım .ama unuttum gitti ,yoklarmis gibi davranıyorum .elimi sürmedim ,süresim de yok ..kardeşler ve anne arasında eşit paylaşıldı miras .kimse hakkına itiraz etmedi .hatta biz çok utandık ,babamız gitmiş nasıl alalım ,kullanalım diye ..içimiz çok acıdı ..kardeşlerime verdim hakkımı ,almadılar .anneme verdim ,napayım mali mülkü yeterince var zaten ,allah tez zamanda alsın canımı da babana bir an önce kavusayim dedi ..

Bilmiyorum hiç kaybın var mı ama ölüm çok zor ..kayıplar çok acıtıyor . Birgün abini kaybedersin ve bu yaptıklarına çok üzülürsün .
2.dogumum kolay olmadi kirginligim ondan bebekten 2 saat sonra ciktim sezeryandan spinal girdigim genel sezeryan oldu en sonunda.ölsem umrunda olmadigim bir abim var gibi hissediyorum artik malesef.

Ben tam olarak hak vermesemde sizi anladım. Anladığım kadarıyla abiniz ailenizin diğer evinde oturuyor. Yani evet anne baba hayatta mal derdine maddiyat derdine düşülmez ama ailenin yaptığı da hakkaniyetli değil. Oğlum bedava evimde otursun kızıma verdiğim borç olsun.
Bence biraz kız erkek evlat ayrımı var sanki.
Bellide bunca yapılanlar üst üste geldi.
Zaten bizim toplumumuzda böyle oluyor alenin ikinci evi varsa o oğlana gidiyor sürekli
Neyse üzmeyin canınızı
Evde yeni oturmuyor ki derdim mal olsun.aslinda aramizda baģ kalmamiş ona uzuluyorm etrafa sirip.sarmaliyorum

2.dogumum kolay olmadi kirginligim ondan bebekten 2 saat sonra ciktim sezeryandan spinal girdigim genel sezeryan oldu en sonunda.ölsem umrunda olmadigim bir abim var gibi hissediyorum artik malesef.
Bu konuda haklısın ,seni aramaliydi hatta görmeye gelmeliydi fakat diğer konularda çok haksizsin

Bu konuda haklısın ,seni aramaliydi hatta görmeye gelmeliydi fakat diğer konularda çok haksizsin
Zaten bundan sonra bende ipler koptu.asil derdim ne biliyormusun kardeslik bagimizin kalmamis oldugunu gormek.dayanagim yokmus onu anladim.oyle olunca da hersey gozume batmaya basladi

Zaten bundan sonra bende ipler koptu.asil derdim ne biliyormusun kardeslik bagimizin kalmamis oldugunu gormek.dayanagim yokmus onu anladim.oyle olunca da hersey gozume batmaya basladi
Ama bak başta sen koparmissin o ipleri ..kardeşler arasına böyle meseleler girmemeli . Giriyorsa zaten bağ yoktur .

Kinci misiniz
Abinize bir sitem yeterliydi arama konusunda... Herkesin hayatı, sıkıntıları var belki de biraz toparlanın diye düşündü
Bu kadar dünyanın merkezi olarak görmeyin kendinizi

Bulshit diye bir kelime var sizin durumu tam özetleyen. Ebeveynleriniz çok sabırlı insanlar muhtemelen. Ben babamın evinin arabasının yönetimi hakkinda konussam simdi, bana direk sen kim köpeksin der heral bana, ki demeside lazim yani. OOnlar vefat etmeden hukukende bi hakkın yokki hem. Kendini yıpratma bunlarla, zor zamanlardasin. Hiç olmazsa savaş baltanı gom bir süreliğine :KK14:

Anne baba dünyada çocuklarına en güzel şeyleri yaşatmak için mücadele ederler ki o ev ikinizin hakkı olabilir fakat şuan abin en azından hayatını geçirmek için o evde yaşıyordur bence kira alma fikri kötü ,sen fedakar ol ve bunu belirt inan bu daha iyi olur ailenin gözünde ..
Nice insanlar var köpük soğuk aileler annen ne kadar güzel yanında kalıyor çocuğu anne bunu bile yapmıyor . Bence yaptığın şey nefse uymak yada şeytana uymak ,kardeşler arasina fitne fesatliktan başka bişey değil sen sadece sakin ol

Lohusasin şimdilik bebeğini ve kendini düşün canım. Toparlaninca konuşursun.

Back
X