- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.331
- 158
Doğumdan sonra ciddi bir depresyon yasıyor olabilir misin? Çünkü anne baban sağ ve o ev onların, ölüm olmadığı müddetçe kendi mal varlıkları. Kirasını alırlar almazlar onların bileceği iştir düşüncelerinizi böylesi net ve kırıcı şekilde dile getirmeseydiniz keşke. Sizi arayıp sormama konusunda da sizin de haksız yanlarınız var, derdi var-mış dediniz değil mi, arayacak gücü bulamadı belki kendinde dertleriyle uğraşmaktan aramayı unuttu, üç gün sonra siz arasaydınız abicim hic arayıp sormadın kırıldım açıkçası ama senin için de endişelendim iyi misin bir porblem mi var diye. Inanın iyi gününüzde bu denli aramaması battıysa onun kötü günününde sizin aramamanız ona koymuştur. Bu konularda insanoğlu çok bencil hep benim derdim benim sorunum benim olayım ben ben ben ben. Tamam zor doğum geçirmişsiniz ama abinizin de geçerli bir nedeni vardır emin olun.
Konularımdan bilir misiniz bilmiyorum evlilik olaylarım zamanında abim eteğindeki tüm taşları döküp kırıcı laflar söyledi güç bela evlendim ailenin olmadığı bir sehire geldim 7 ay oldu evleneli benim aramalarım hariç aramaz halimi hatrimı sormaz eşim de biliyor problemleri. Sizdeki gibi de ben ailede değer görmedim abim annemlere ait ayrı evde para vermeden yaşıyor. Ama şimdiye kadar ne abime bilendim ne de eşime karşı kendimi mahcup hissettim hayat bu her şey olabiliyor, kanın canın dediğin kişiyle aran açılıyor ama yüreğinden sevgisini söküp atamıyorsun. O senin abin yapma böyle. Kafanda kurup kurup strese girme
Konularımdan bilir misiniz bilmiyorum evlilik olaylarım zamanında abim eteğindeki tüm taşları döküp kırıcı laflar söyledi güç bela evlendim ailenin olmadığı bir sehire geldim 7 ay oldu evleneli benim aramalarım hariç aramaz halimi hatrimı sormaz eşim de biliyor problemleri. Sizdeki gibi de ben ailede değer görmedim abim annemlere ait ayrı evde para vermeden yaşıyor. Ama şimdiye kadar ne abime bilendim ne de eşime karşı kendimi mahcup hissettim hayat bu her şey olabiliyor, kanın canın dediğin kişiyle aran açılıyor ama yüreğinden sevgisini söküp atamıyorsun. O senin abin yapma böyle. Kafanda kurup kurup strese girme