• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kırık beyaz mı bembeyaz mı

benım de 7hazıranda dugunum kırık beyaz derim;çünkü kusurları beyaz kadar gostermiyor yandan fazlalıklarım var üst kısmı transparan oldugu halde o kadar goze batmadı

bence bembeyaz ama şunu itiraf etmeliyim ki kırık beyaz da hoş durmuyo değil ama ne biliyim gönlüm bembeyazdan yana.Ben nişan bohçamdaki geceliği kırık beyaz seçmiştim.

ben henüz almadim ama alirsam beyaz olsun isterim
herkesin hayalidir ya beyazlar icinde evden cikmayi
gelinligini bencede beyaz al
mutluluklar diliyorum sana

bence bu gelinliğin modeline göre değişir örn beyaz renkte bir gelinlik görürsün bunu kırık beyaza
uyarlamak istersin yakışmaya bilir
ama gelin dediğin beyazlar içinde olmalı

tabi kırık beyazında tonları var beyaza en yakın kırık beyazı tercih edebilirsin
diğerleri gelinlik rengini aşıyor bana göre

bence kırık beyaz cok tatlı olur bırde upuzun duvak cok gusel olur yınede karar senın canım ıyısını sen bılırsın sımdıden mutluluklar allah bır yastıkta kocatsın...

Bence Bembeyaz olmali...
Benim Gelinlik denildiginde ilk aklima gelen Bembeyaz sahane bir gelinlik...

ben de hep bembeyaz olsun isterdim taki son ana kadar. kırık beyaz ve inci beyazını bir dene dediler giydim ve çok hoşuma gitti. Ben beyaz düşünüyordum dediğimde düğünde gelinlik giyen sadece sen olacaksın o nedenle beyazın tonu dikkat çekmez bile dediler. doğruluk payı var tabi. benim aldığım gelinlik inci beyazı imiş. ışıl ışıl tavsiye ederim:)a.s

ben beyaz olsun istemiştim
saf temiz kırıkta olsa olmasın istemişt,im
ama gelinlikçi kız dalga geçti resmen :)
beyaz kıro işi diye
kırık beyazla yanyana getirince cidden kırık olan daha hoştu
ve kırık tercih ettim

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle şunu söyliyim zevk meselesi tabiiki.

bende hep bem beyaz derdim:oklava:
gelinlik tene göre seçilirmiş kızlar..modaevleri öyle söylüyor..esmer tene beyaz..açıktenlilere kemik ve kırıkbeyaz..ve ayrıca bem beyaz biraz kıro duruyor sanki...inatçıyımdır diretirim istedigim şeylerde ama bende denedimki kemik beyaz alıcam..bana o gidiyormuş..ve daha asil durdugunu söylediler..
kesinlikle tene göre alın..

bende kırık beyaz diye gittim ama dahada kreme çalan bir renk aldım , esmer tenliyim ve tenimde beyaz gelnliklerden daha iyi durdu bu renk .

Back
X