• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kırık beyaz mı bembeyaz mı

Eh her iki fikri savunanda olacak elbet. Zevk meselesi bu işler

Bende kırık beyaz diyorum.

Çünkü kırık beyaz makyaja, kapalı bir salondaysa ışığa herşeye herşeye çok güzel uyum sağlıyor. Kırık beyaz derken sarımsı bişeyden bahsetmiyoruz sonuçta çiğ beyazın bi ton kırık rengi. Bembeyaz saflığı simgeliyor da kırık beyaz başka bişeyimi simgeliyor yani :S

ama ben kırık beyazı moda diye filan istemiyorum gerçekten güzel durduğunu düşündüğüm için istiyorum.

Bembeyaz başka yerde giyilmez demiş arkadaşlar da niyeki diyorum bende?? Ben beyazı çok severim ve baştan aşşağı bembeyaz giyipte çok dikkat çektiğimde olmuştur. Bence gelinlik her yerde giyilmez ve düğününüz de herşeyle uyumlu bir gelin herşeyden başkadır bence :)

feci halde yanılıyormuyum yoksa kırık beyaz şöyle olmuyor mu??
6k8v1g7ug9.jpg

neyse dediğim gibi tamamen zevk meselesi
asıl seçim sana kalmış :)

bencede kırık beyaz daha asil duruyo.bembeyazda çok çiğ duruyo.benimki kırık beyaz olucak.aslında gerçekten zevk meselesi.kendini hangisinin içinde güzel ve iyi hissediceksen onu giymelisin.başkalarının ne düşündüğü yada nasıl sevdiği okadarda önemli diğil.ama şu bi gerçek öylede olsa bölede olsa güzel bi gelin olucaksın.

benim tercihim de kırık beyaz..sonuç ta o da beyaz ama diğeri kadar çiğ durmuyor...Tabi tercih meselesi..

kırık beyaz çok ağır vede hoş duruyo ama gelinlik değilde elbise gibi duruyo gelinlikde beyaz olmalı ki zaten beyaz saflığın simgesi olduğu için gelinliğin rengi beyaz olmuş... bence beyaz olmalı benimkide beyaz olcak:D

aslında renk modele göre değişiyor benim gelinliğim beyaza cok yakın bir kırık beyaz dı süperdi

zevk meselesi tabiki ama gelinlik denildiğinde beyaz aklıma geliyor...benim ki beyazdı ama heryeri sivoroski taşlı olunca o taşlarda renk değiştirince harika görünüyor

inşAllah hepimizin istediği gibi olur ben siparişimi verdim Bemmbeyaz olucak inşAllah herkese mutluluklar arkadaşlar :)

ben de kesinlikle bembeyaz diyodum ama
dün gelinlik almaya gittim kafamda bir sürü model olmasına rağmen
bir sürü gelinlik giydim
çok kararsız kaldım ve sonuç olarak kırık beyaz bi gelinlik aldım
arkadaşlar tavsiyem kesinlikle kırık beyaz
çünkü çok daha ağır duruyo ve kumaşı daha kaliteli gösteriyo

kırık beyaz daha hoş duruyo ben öyle diktirdim kar beyaz kalitesiz gibi duruyo tabi bu bana göre bir fikir kırık beyaz hem hıoş hemde daha zarif

ya benimde 3 ay sonra dugunmum var ben beyaz sevmiyorum hatta krem alıcaktımda o çok uç olur dediler bende kırık beyaza karar verdim bence daha agır ve zarif oluyor benim gelinliğim dikime başlandı inş. hayalimdeki gibi olucak ama saçıma karar veremedim bende

merhaba ben gul kesınlıkle kırık beyaz daha asıl duruyor.bende beyaz ıstıyordum ama ınsan uzerınde deneyınce kırık beyazın daha asıl durdugunu goruyoo:)

zevk meselesi tabiki ama gelinlik denildiğinde beyaz aklıma geliyor...benim ki beyazdı ama heryeri sivoroski taşlı olunca o taşlarda renk değiştirince harika görünüyor

benimde bu taşlardan olucak üstü . bu senenin modasıymış zaten bu taşlar .
değişik ve hoş.bembeyaz gelinliğim dikiliyoorrr..1 ay sonra giyeceğim inşallah
katılıyorum sana canım gelinlik diyince benimde aklıma (herkes gibi )beyaz gelinlik geliyor kırık beyaz falan hiç hoşş değil eski gibi :1no2:
gelin bembeyazzzzzzz olurrrrrrrrrrr:dilcikar: ( tabi zevk meselesi benim fikrim tatlicadiarzu )

kırık beyaz ole kırlı gıbı durmuyor kı gelınlıgımın resmını koydum o kırık beyaz mesela ama beyaz gıbı

Son düzenleme:
Back
X