kırık,dökük,darmadağın...

Allahtan başka kimse ama kimse gelecegi bilemez. ugraşanlarında kısmeti kesilirmiş unutma. boşuna kuruntu ediyorsun. devam edersen böyle eşini bu yüzden kaybedersin. Dikkat et

Delirmişsin kısa net

hayatta neler olur neler değişir kimse bilemez. şimdiki duygularımızla 5 sene sonrasının aynı olacağı garantisi yok, geçmiş yıllarla bugün gibi. Allah göstermesin adam sizi aldatsa gitse evlenemezsin suratına asit yağdırırım mı diyeceksiniz. kısmet...

kesinlikle hemen bir yıldızname ofisi açın ilk reklamınızı da ben yaparım buyuk zevkle....

Amanın korktum ben sizden. Aldatırsa aldatsın, asit döküp mapusa neden düşeyim?
Valla ben hastalık olarak görüyorum bu tarz sevgiyi, aşkı, her ne haltsa artık.
Kitap okuyorsunuz resimlerden canınız sıkılıyor, bilemedim ben şimdi.
Normal misiniz?
Hayır komşunun suçu ne? Gidin başka yerde çalın elektronik gitarınızı.

evim benım yasam alanım... istedıgım yerde açarım buna kımse mudehale edemez duvara vurduguyla kalır.... saatler suren bır rahatszlk olsa kapıma polis eslıgınde gelebılır bende hosgeldnız derim... ama 1 saat bile idare edemıyorsak bırbrmızı apartmandan tasınıp mustakıl bır yere gitmesını onerırım.evet gayet normalım bılgısayar basında oturup size laf yetıstercek kadar

Bence siz aşk-ı memnu olayını fazla abartmışsınız, baksanıza Behlül, Bihter derken olay nerelere gelmiş.
Eviniz yaşam alanınız ise tepinin ne diyelim.

Bence siz aşk-ı memnu olayını fazla abartmışsınız, baksanıza Behlül, Bihter derken olay nerelere gelmiş.
Eviniz yaşam alanınız ise tepinin ne diyelim.
çok komiksiniz gerçekten :) eski konular deşifre sizde hoşgeldiniz kk eski konu didikleme uzmanı...

çok komiksiniz gerçekten :) eski konular deşifre sizde hoşgeldiniz kk eski konu didikleme uzmanı...
Eski konuları didiklemeye ne gerek var? Konunuz ses getirmişti yeterince.
Neyse.. Beden ve akıl sağlığı dileyerek gidiyorum.

Bir keresinde arkadaşlarımın isteğiyle falcıya gitmiştik dört kız geçmişle ilgili çoğu şeyi bildi falcı gelecekle de bana bu dört kızın içinden en erken sen evleneceksin demişti bide izmirde yaşayacakmısım yanımda ki arkadaş evlendi hamile ben hala boş beleş İzmir desen yalan oldu :) Sonradan baya araştırdım geleceği kimse bilemez Rabbimden başka

Öyle deme kezzap şart tabi

Kizzz Allah senide guldursun valla sesli güldüm kahkaha attım yaa sen nasıl biseysin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…