Delirmişsin kısa netkızlar bir yıldızname uzmanıyla görüştüm bazı sorunlarımız var eşimle kişisel değilde çevresel ....yıldıznamemde eşimin ilerde başka bir kadınla birlikte oldugunu ve ondan kızı olacağını söylediokadar moralim bozuldu ki inanmıyorum aslında ama ya ? diye birşey de gelıyor aklıma ya olursa...dedim eşime eğer böyle birşey yaparsan o kadınında seninde suratınıza asit yağdırırım :) eşim güldü ama yaparım çok sevıyorum eşimi çokta kıskanıyorum....allah kimseyi hiçbir kadını o duruma getirmesin inşallah... eşim gülüyor ama ben gülemıyorum kafam karıstı moralim bozukken kafamı dağırmak için gitar çalarım kitap okuyup film izleyıp kendımı oyalamaya calısıyorum ama hep aklımda. gitarın gürültüsünden komşucuklada duvardan duvara vuruştuk :) rahatsız olmus olabılır tabiki elektro gitar oldukça ses yapıyor. kitap okuyorum sayfalarda yüzü olmayan bir kadın ve kız bebek sinirlerim altüst oldu... gelecek geleceği gibi kalmalı bence... önceden öğrenip kimse huzurunu kaçırmak istemez :) ben inanmıyorum dediğim gibi ama ya olursa ?
Daha saçmaymış canım :)aslında bu fal değil canım yıldız haritamıza baktı falan filan :) amannnn
bilgi vermem canım cunku kımsenın benım gibi bir ikileme dusmesını ıstememay nerde görüştünüz
nasıldı iyimiydi
bayılırım bilgi verirmisiniz
ikileme düşeceğim bi ilişkim yok aahahahhaabilgi vermem canım cunku kımsenın benım gibi bir ikileme dusmesını ıstemem
kesinlikle hemen bir yıldızname ofisi açın ilk reklamınızı da ben yaparım buyuk zevkle....Böyle saçma sapan şeylerle uğraşıp bilinçaltınızı kirletiyorsunuz. Ben de size bi kehanette bulunayım. Siz şimdi bunu kafaya takıp paranoyak olacaksınız. Her kocanıza yaklaşan kadını potansiyel tehlike olarak göreceksiniz. Eşinizin burnundan getirmeye başlayacaksınız. Adamı yavaş yavaş kendinizden uzaklaştıracaksınız. Bi yandan da "beni şunla mı aldatıyosun? bu kadın sana mı aşık? şu kız sana mı baktı? " derken adamın hiç aklında olmayan kadınları farkedip kafasında acabaların oluşmasına sebep olacaksınız. Sonra o kadınlardan biriyle sizi aldatacak, evlenecek ve bir kızları olacak. Bu kehanette böyle kendi kendini gerçekleştirecek.
mesela geleckete hasta olacaksın dese :) tum zzamanını hastalık bekleyerek gecırebılırsn o yuzden bence bulaşma tatlımikileme düşeceğim bi ilişkim yok aahahahhaa
Vallahi billahi yalan. Melek gibi kadınım benBenim falımda 3 kere hamile kalacağım ve kaynanadan dolayı problemli bir evliliğimin olacağı söylüyor. O zaman şimdiden gidip bebek tulumları alayım...
evim benım yasam alanım... istedıgım yerde açarım buna kımse mudehale edemez duvara vurduguyla kalır.... saatler suren bır rahatszlk olsa kapıma polis eslıgınde gelebılır bende hosgeldnız derim... ama 1 saat bile idare edemıyorsak bırbrmızı apartmandan tasınıp mustakıl bır yere gitmesını onerırım.evet gayet normalım bılgısayar basında oturup size laf yetıstercek kadarAmanın korktum ben sizden. Aldatırsa aldatsın, asit döküp mapusa neden düşeyim?
Valla ben hastalık olarak görüyorum bu tarz sevgiyi, aşkı, her ne haltsa artık.
Kitap okuyorsunuz resimlerden canınız sıkılıyor, bilemedim ben şimdi.
Normal misiniz?
Hayır komşunun suçu ne? Gidin başka yerde çalın elektronik gitarınızı.
Bence siz aşk-ı memnu olayını fazla abartmışsınız, baksanıza Behlül, Bihter derken olay nerelere gelmiş.evim benım yasam alanım... istedıgım yerde açarım buna kımse mudehale edemez duvara vurduguyla kalır.... saatler suren bır rahatszlk olsa kapıma polis eslıgınde gelebılır bende hosgeldnız derim... ama 1 saat bile idare edemıyorsak bırbrmızı apartmandan tasınıp mustakıl bır yere gitmesını onerırım.evet gayet normalım bılgısayar basında oturup size laf yetıstercek kadar
Aşırı dinci mi ne alaka?hoşgeldinz kk nin aşırı dinci ve yargılayıcı üyeleri
çok komiksiniz gerçekten :) eski konular deşifre sizde hoşgeldiniz kk eski konu didikleme uzmanı...Bence siz aşk-ı memnu olayını fazla abartmışsınız, baksanıza Behlül, Bihter derken olay nerelere gelmiş.
Eviniz yaşam alanınız ise tepinin ne diyelim.
Eski konuları didiklemeye ne gerek var? Konunuz ses getirmişti yeterince.çok komiksiniz gerçekten :) eski konular deşifre sizde hoşgeldiniz kk eski konu didikleme uzmanı...
Fallar gerçek değil ki anneciğim, işte bunun bir kanıtı benim temiz kalpli kayınvalidemVallahi billahi yalan. Melek gibi kadınım ben
Amanın korktum ben sizden. Aldatırsa aldatsın, asit döküp mapusa neden düşeyim?
Valla ben hastalık olarak görüyorum bu tarz sevgiyi, aşkı, her ne haltsa artık.
Kitap okuyorsunuz resimlerden canınız sıkılıyor, bilemedim ben şimdi.
Normal misiniz?
Hayır komşunun suçu ne? Gidin başka yerde çalın elektronik gitarınızı.
Bu zırvaya verdiğiniz parayla aç doyurur, fakir giydirirdiniz.
Beni kim söğüşlesin diye yaptığınız araştırmaya döktüğünüz enerjiye, hiç ettiğiniz paraya yazık.
Bence eşiniz kısır o kadından çocuğu olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?