kırık,dökük,darmadağın...

işte bu yüzden fal baktırmaktan tarottan yıldıznameden falan uzak duruyorum kötü bir şey söylediğinde etkisi altında kalıyorsun
arada dedikodu olsun laf olsun torba dolsun mantığıyla bakılmalı bence
çok kendini kaptırmamak gerek sanırım

kesinlikle hemen bir yıldızname ofisi açın ilk reklamınızı da ben yaparım buyuk zevkle....
bu kehanette bulunmak için yıldıznameye filan gerek yok. Azıcık insanları tanımak yeterli. Dünyanın düzeni böyle. Sınavdan kötü not mu alıcam diyen kişi kötü not alır, kaza mı yapıcam diyen kişi kaza yapar. Siz de eşim başkası ile mi evlenecek diye olumsuz düşünmeye devam ederseniz kendi kendinize bu kehaneti gerçekleştireceksiniz. Şöyle düşünün bir ay sonra 1 milyon lira kazanacaksınız dese o kehanete güvenip elinizdeki bütün parayı harcar mıydınız? Kehanet iyi olunca ay keşke deyip geçiyoruz da niye kötü olunca bu kadar kafaya takıyoruz?

Valla canım ben de pek merakliyim fal işine sonra yıldıznameye takmistim bir ara araştırdım kii onun da faldan farkı yokmuş ve zaten öyle herkes bakamiyormus.
Yani kime gittin bilmiyorum ama cafe ofis tarzında bir yerse hicccc takma kafana salla gitsin. Canını da sıkma.
Kör körüne inanma Rabbim bilir herşeyi geleceği unutma.

Yildizname bildigim kadariyla gelecekle ilgili bilgi vermez. Olumlu yada olumsuz kişiyle alakalı bilgileri toplayip sonra da bu bilgileri çözüm amaçlı uygulamalarda kullanir. Daha çok hastaliklarda kullanılır diye biliyorum. Bence bos yere kuruntu yapiyorsunuz. Hic kimse gelecekten bilgi verme yetisine sahip degildir.

Şair burada " gitarım var" demek istiyor kisaca .
sende profıl resmınle kocam var demek istiyorsun sanırım dervişin fikri neyse zikride oymuş :) amanda kocası varmış görmemişinnnn... seni buldumcuk :)

sende profıl resmınle kocam var demek istiyorsun sanırım dervişin fikri neyse zikride oymuş :) amanda kocası varmış görmemişinnnn... seni buldumcuk :)
Evet kocam var

Elektro gitarinla kocamla bana romantirik bir parca calarmisiniz sayin gitarist dertli hanfendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…