dalga gecme fırsatı doğdu sizede konuları geyiğe dönüştürün bakalım bende bi kibleyimÖyle deme kezzap şart tabi
Kizzz Allah senide guldursun valla sesli güldüm kahkaha attım yaa sen nasıl biseysin
Korktum valla korktum bak :)Öyle deme kezzap şart tabi
dalga gecme fırsatı doğdu sizede konuları geyiğe dönüştürün bakalım bende bi kibleyim
Ben Mısır'da 2 yıl İlahiyat okudum Kahire Ünv.de , yıldızname bakan adamdan daha ilimliyim ben de kendi tahminimi yazdım.
Yok bee gerçek, bilmiyor muydun?
Şaka yapıyorsun demii
Ehhh tabi ki kafa buluyorum
bu kehanette bulunmak için yıldıznameye filan gerek yok. Azıcık insanları tanımak yeterli. Dünyanın düzeni böyle. Sınavdan kötü not mu alıcam diyen kişi kötü not alır, kaza mı yapıcam diyen kişi kaza yapar. Siz de eşim başkası ile mi evlenecek diye olumsuz düşünmeye devam ederseniz kendi kendinize bu kehaneti gerçekleştireceksiniz. Şöyle düşünün bir ay sonra 1 milyon lira kazanacaksınız dese o kehanete güvenip elinizdeki bütün parayı harcar mıydınız? Kehanet iyi olunca ay keşke deyip geçiyoruz da niye kötü olunca bu kadar kafaya takıyoruz?kesinlikle hemen bir yıldızname ofisi açın ilk reklamınızı da ben yaparım buyuk zevkle....
kızlar bir yıldızname uzmanıyla görüştüm bazı sorunlarımız var eşimle kişisel değilde çevresel ....yıldıznamemde eşimin ilerde başka bir kadınla birlikte oldugunu ve ondan kızı olacağını söylediokadar moralim bozuldu ki inanmıyorum aslında ama ya ? diye birşey de gelıyor aklıma ya olursa...dedim eşime eğer böyle birşey yaparsan o kadınında seninde suratınıza asit yağdırırım :) eşim güldü ama yaparım çok sevıyorum eşimi çokta kıskanıyorum....allah kimseyi hiçbir kadını o duruma getirmesin inşallah... eşim gülüyor ama ben gülemıyorum kafam karıstı moralim bozukken kafamı dağırmak için gitar çalarım kitap okuyup film izleyıp kendımı oyalamaya calısıyorum ama hep aklımda. gitarın gürültüsünden komşucuklada duvardan duvara vuruştuk :) rahatsız olmus olabılır tabiki elektro gitar oldukça ses yapıyor. kitap okuyorum sayfalarda yüzü olmayan bir kadın ve kız bebek sinirlerim altüst oldu... gelecek geleceği gibi kalmalı bence... önceden öğrenip kimse huzurunu kaçırmak istemez :) ben inanmıyorum dediğim gibi ama ya olursa ?
Bide şimdi uğraştığın şeye bak :)Ya o da bisey mi benim falimda bagnaz bi adama aşık olup kizlik zarimi diktirecegim çıkmıştıahahhahah.
Şair burada " gitarım var" demek istiyor kisaca .
sende profıl resmınle kocam var demek istiyorsun sanırım dervişin fikri neyse zikride oymuş :) amanda kocası varmış görmemişinnnn... seni buldumcuk :)Şair burada " gitarım var" demek istiyor kisaca .
Evet kocam varsende profıl resmınle kocam var demek istiyorsun sanırım dervişin fikri neyse zikride oymuş :) amanda kocası varmış görmemişinnnn... seni buldumcuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?