Derdim var diyen birinin bu kadar kucuk bi seye takilipÜstelik sadece gitar da değil "ELEKTRO GİTAR"
benım çaldığım müzikler size gelmez canım black metal yapıyorum ben ah pardon sen black metalin ne olduğunu bılıyormuydun acaba :) bence siz arabesk dinleyin görüntünüz biraz arabesk :) yılın çifti siziEvet kocam var
Elektro gitarinla kocamla bana romantirik bir parca calarmisiniz sayin gitarist dertli hanfendi
kücücuk birşey derken... ben içinde bulundugum durumu anlatmak maksadında ornekler verdım aynı sekılde kıtap okduugumuda yazdım metaryellere takılıyor olmanız açık aramanızdan bence... yada boş laf kalabalığından...Derdim var diyen birinin bu kadar kucuk bi seye takilip
" gitari olmayan ölsün " modunda ilerlemesini anlayamadimda
sende profıl resmınle kocam var demek istiyorsun sanırım dervişin fikri neyse zikride oymuş :) amanda kocası varmış görmemişinnnn... seni buldumcuk :)
benım çaldığım müzikler size gelmez canım black metal yapıyorum ben ah pardon sen black metalin ne olduğunu bılıyormuydun acaba :) bence siz arabesk dinleyin görüntünüz biraz arabesk :) yılın çifti sizi
sende işgüzar açık arayan hanımın mikser avukatı olmalısın....Sizinki daha kaçmadan kaçtı kaçtı diye konu açıp ya kaçarsa diye asit atma planı yapmamış mıydınız? Hımmmm kesinlikle buldumcuk/koca delisi değilsiniz.
Derdim var diyen birinin bu kadar kucuk bi seye takilip
" gitari olmayan ölsün " modunda ilerlemesini anlayamadimda
çok belli... sevimsizler sizi ayrıca bir konunda okumustum yaşın oldukça kucuk senın saygılı olman lazım buyuklere karsı ben 28 yasındayım uzatma artık ıstersenSen metal dinlesen ne olur ?
Metal dinleyen birinin kafa yapisini goremedim ben konudada
Evet ailece muslum gurses dinleyip faca atiyoruz
Sizinki daha kaçmadan kaçtı kaçtı diye konu açıp ya kaçarsa diye asit atma planı yapmamış mıydınız? Hımmmm kesinlikle buldumcuk/koca delisi değilsiniz.
21 yasindayimçok belli... sevimsizler sizi ayrıca bir konunda okumustum yaşın oldukça kucuk senın saygılı olman lazım buyuklere karsı ben 28 yasındayım uzatma artık ıstersen
Black metal yapan ama yıldıznamelerden geleceğini öğrenmeye çalışıp bunlara inanan kültürler sentezi bi bayansınız.benım çaldığım müzikler size gelmez canım black metal yapıyorum ben ah pardon sen black metalin ne olduğunu bılıyormuydun acaba :) bence siz arabesk dinleyin görüntünüz biraz arabesk :) yılın çifti sizi
sen koydun sanırım kocanı calmaları gibi bir kaygın yok ama bencede evet yok kocanın tipine bakılırsa.... ayrıca evet gitarım var hemde hemde yamaha... 2 yıllık muzık egııtımım var amator bir metal grubum var çokta mutluyum reklamımı yapmamıstım ama sevk ettınız benı sağolun eksık olmayın canlarım :):)Konu sahibi kocasiyla fotofraf cekilip koymaz bir yere mazallah asik olurlar calarlar falan
risje gerek yok
sende işgüzar açık arayan hanımın mikser avukatı olmalısın....
black metal nedir hanımefendı ? mistik kültürlerde barındırır içinde .siz her cümleden alıntı yapıp sevımsızlesmeye devam edecekmısınız boyle?Black metal yapan ama yıldıznamelerden geleceğini öğrenmeye çalışıp bunlara inanan kültürler sentezi bi bayansınız.
Sorun benim problemim degilsen koydun sanırım kocanı calmaları gibi bir kaygın yok ama bencede evet yok kocanın tipine bakılırsa.... ayrıca evet gitarım var hemde hemde yamaha... 2 yıllık muzık egııtımım var amator bir metal grubum var çokta mutluyum reklamımı yapmamıstım ama sevk ettınız benı sağolun eksık olmayın canlarım :):)
kime göre neye gore mukemmel bır adam _ gorsel olarak birşeye benzedıgını soyleyemem bor kaç sene sonra sende buraya konu açabılırsn eşim in msjlarını yakaldım vsSorun benim problemim degil
Ustelik evet kocamdan yana bir kaygim yok
ama senin bir kaygin vae
demek ki kocana guvenmiyirsun bi ufurukcuye ina buna inaniyorsun seni yaradan vaeken .
kocamin tipine gelirsek on numara bes yilduz adam gibi adam
hadi simdi al eline var sen oyalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?