kırık,dökük,darmadağın...

Evet kocam var

Elektro gitarinla kocamla bana romantirik bir parca calarmisiniz sayin gitarist dertli hanfendi
benım çaldığım müzikler size gelmez canım black metal yapıyorum ben ah pardon sen black metalin ne olduğunu bılıyormuydun acaba :) bence siz arabesk dinleyin görüntünüz biraz arabesk :) yılın çifti sizi

Derdim var diyen birinin bu kadar kucuk bi seye takilip
" gitari olmayan ölsün " modunda ilerlemesini anlayamadimda
kücücuk birşey derken... ben içinde bulundugum durumu anlatmak maksadında ornekler verdım aynı sekılde kıtap okduugumuda yazdım metaryellere takılıyor olmanız açık aramanızdan bence... yada boş laf kalabalığından...

sende profıl resmınle kocam var demek istiyorsun sanırım dervişin fikri neyse zikride oymuş :) amanda kocası varmış görmemişinnnn... seni buldumcuk :)

Sizinki daha kaçmadan kaçtı kaçtı diye konu açıp ya kaçarsa diye asit atma planı yapmamış mıydınız? Hımmmm kesinlikle buldumcuk/koca delisi değilsiniz.

Kizmayin ama bizim burada bu gibi durumlara sözüm meclisten disari eşeğin aklına karpuz kabuğu dusurmek derler. Ne diye gidip adama diyorsunuz bunu ya yapmayacak adamı yildiznamende var deyip de teşvik ediyorsunuz. Şaka bir yana inanmayın şunlara ya

Sen metal dinlesen ne olur ?

Metal dinleyen birinin kafa yapisini goremedim ben konudada

Evet ailece muslum gurses dinleyip faca atiyoruz

Sen metal dinlesen ne olur ?

Metal dinleyen birinin kafa yapisini goremedim ben konudada

Evet ailece muslum gurses dinleyip faca atiyoruz
çok belli... sevimsizler sizi ayrıca bir konunda okumustum yaşın oldukça kucuk senın saygılı olman lazım buyuklere karsı ben 28 yasındayım uzatma artık ıstersen

polemıgı devam ettırın arkadaslar hepımız ban yıyıp ceza alalaım buyrun... az once ılk ceza alan uçtu burdan...sıra kimde acaba

Sizinki daha kaçmadan kaçtı kaçtı diye konu açıp ya kaçarsa diye asit atma planı yapmamış mıydınız? Hımmmm kesinlikle buldumcuk/koca delisi değilsiniz.

Konu sahibi kocasiyla fotofraf cekilip koymaz bir yere mazallah asik olurlar calarlar falan
risje gerek yok

Bundan 5 sene once 17 yaslarindayken bana 3 seneye kadar evlilik yapacagimi, 7 sene cocugumun olmayacagini, kocamin beni aldatacagini bosanip 2.kez evlenecegimi 3 cocugumun olacagini söylemişti. Ama evlenmedim

çok belli... sevimsizler sizi ayrıca bir konunda okumustum yaşın oldukça kucuk senın saygılı olman lazım buyuklere karsı ben 28 yasındayım uzatma artık ıstersen
21 yasindayim
28 kemik yasindi dimi ?
pardon ablam hurmetler

Black metal yapan ama yıldıznamelerden geleceğini öğrenmeye çalışıp bunlara inanan kültürler sentezi bi bayansınız.

Konu sahibi kocasiyla fotofraf cekilip koymaz bir yere mazallah asik olurlar calarlar falan
risje gerek yok
sen koydun sanırım kocanı calmaları gibi bir kaygın yok ama bencede evet yok kocanın tipine bakılırsa.... ayrıca evet gitarım var hemde hemde yamaha... 2 yıllık muzık egııtımım var amator bir metal grubum var çokta mutluyum reklamımı yapmamıstım ama sevk ettınız benı sağolun eksık olmayın canlarım :):)

Black metal yapan ama yıldıznamelerden geleceğini öğrenmeye çalışıp bunlara inanan kültürler sentezi bi bayansınız.
black metal nedir hanımefendı ? mistik kültürlerde barındırır içinde .siz her cümleden alıntı yapıp sevımsızlesmeye devam edecekmısınız boyle?

Sorun benim problemim degil
Ustelik evet kocamdan yana bir kaygim yok
ama senin bir kaygin vae
demek ki kocana guvenmiyirsun bi ufurukcuye ina buna inaniyorsun seni yaradan vaeken .
kocamin tipine gelirsek on numara bes yilduz adam gibi adam
hadi simdi al eline var sen oyalan

kime göre neye gore mukemmel bır adam _ gorsel olarak birşeye benzedıgını soyleyemem bor kaç sene sonra sende buraya konu açabılırsn eşim in msjlarını yakaldım vs sıkıldım artık sana cevap vermıcem kocanı da al git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…