Kırık kalpler durağında inecek var..

ezgiiyilmaz

DUALAR KADERİ DEĞİŞTİRİR.
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
385
20
18
35
İstanbul
Kimine yakın dostu , sevgilisi , eşi ihanet etmiş
Kimi hayatın sillesini yemiş Kırık kalpler durağında inecek var
Eteğindeki taşlkarı dökecek var ,Doldurun kadehleri içelim beraber
Yılların yorgunluğu geçene kadar…. bu kırık kalpler iyileştimi hanımlar _??
VE GÜNÜN SORUSU UNUTMAK MI_? AFFETMEK Mİ_?

çok eskidendi affetmek hiç birşey olmamış gibi devam etmek

çok doğru bir söz var aslında

eğer ona bir şans daha veriyorsan kendine de yanılma payı ver diye

ki genelde de yanılır yine insan

Ezgi senin tedavi olman lazım. Acı çekmekten zevk alıyorsun. Aldatıldın(sayılır) affettin yoluna devam et işte. Ne diye kırıp kalpler, ağlayan gözler fln diye kendini depresyona sokuyorsun ki?

İhanetin iyisi, kötüsü de mi var?
Tabii. Bir adam başka kadına ev tutuyor, ona düzen kuruyorsa kötü. Ama erkek, fena halde ruhsal boşluğa düşüyorsa, müdafaa mekanizmasını çalıştırıyor. Seksi fazlaysa ihanet ediyor, kimi çok içki içiyor, kimi yalan söylüyor. Ama bu, karısını severken oluyor. Kadın ise kocasından şiddet görüyor, onun tarafından beğenilmiyor, sevgi ve şefkatten yoksun kalıyorsa, kendine ilgi gösterenle aldatıyor. Her ikisi de pişman oluyor. Çünkü birbirlerini seviyorlar. Bu, bence evliliği bitirecek bir durum değil.
bakcnm selin karacehennemin röportajından.

MUTLU EVLİLİĞİN SIRLARI SELİN KARACEHENNEM

- Daima neşeli, bakımlı ve pozitif görünün. Güzel kokun, temiz olun ve en baştan çıkarıcı kıyafetleri kocanız için giyin.
- Münakaşalarınızda yapıcı, arabulucu ve şahsiyetli olun ama ısrarcı olmayın.
- Seksi asla bir ceza aracı olarak kullanmayın. Yataklarınızı ayırmayın.
- Daima flört edin. Elinize geçen her anı dokunarak, ele ele tutuşarak değerlendirin.
- Münakaşalarda bir-iki dakika sonra başka odaya geçin ve daha ileri gitmesini önleyin. Küfürleri kendinize saklayın, asla söylemeyin.

Selin karacehennem kücük ayşe arman olmak istiyor herhalde :)

Elektrik faturası gelince flört ederek ödenmiyor

evet lalecım okurum bazen severımde.. Sen nasılsın durumlar nasıl

elmayra yorumlarını çok beğeniyorum.
çok zeki bir bayansın

Dirim çok teşekkür ederim, utandırıyorsun beni. Ben de senin yorumlarını cok beğeniyorum, sevgimiz karşılıklı

Selin karacehennem kücük ayşe arman olmak istiyor herhalde :)

Elektrik faturası gelince flört ederek ödenmiyor

yüzde yüz katılıyorum diyemem ama söyledklerinşn hepsi doğru bizim dönem bayanları artık hiçbişeye katlanamıyor düşünüyorum bazen annemz nasl sürüdrmüş güzlce evlilğini demekki karşılıklı bişeylerden vazgeçmek gerek emek saygı en önemlisi

ezgi senin tedavi olman lazım. Acı çekmekten zevk alıyorsun. Aldatıldın(sayılır) affettin yoluna devam et işte. Ne diye kırıp kalpler, ağlayan gözler fln diye kendini depresyona sokuyorsun ki?

sen merak etme arkadasım, ben terapi görüyorum zaten ve terapi sonrası bu acıların hafıfledığını hıssedıyorum . Ve normal gelıyor yanı uzulmuyorum çünkü çoğu çift evli bekar fark etmez bu gıbı durumları yasıyor. Gördüğün gıbı yorumlarda olumlu yonde. Unutmakta ıyıleştırır affetmekte . Nedemş şems, hayatım alt ust olur dıye dusunme , altının üstünden ıyı olmayacağınız bılemeyız. Hee işte tamda böyle. Bu konuyuda kırık kalpler için açtım umutsuz depresif değil, kırık.

Evet tahammülsüz olduğumuz konusunda katılıyorum ama erkekler artık erkek gibi değil. Roller değişti. Hayat değişti.

Evlilik tamamen bir zanaat haline geldi. İşini iyi yapan kazanıyor.

haklısın lale, merak etme canım ıyyım gercekten ıyıyım.

En güzeli affedip unutmak.

Evet tahammülsüz olduğumuz konusunda katılıyorum ama erkekler artık erkek gibi değil. Roller değişti. Hayat değişti.

Evlilik tamamen bir zanaat haline geldi. İşini iyi yapan kazanıyor.

ben işimi iyi yapan taraf olmak istiyorum gönlüm rahat olur keşke demem en azından

Ben neden merak edeyim, sadece salık verdim :)

Kırık :) Güzelmiş. İyi günler.

Kocani cok seviyosan affet.. belki imatihanin budur..
ama ayri kal gozu korksun ki zaten korkmus tedavide oluoyosunz birlikte yanls hatirlamiyosam..
Allah zaten herkesin cezasini verecek..
Bosver..
Affet..
Herks hata yapabilir, bida yaparmi bilemem ama anlatiklarina gore yapmaz..
Allaha sigin ve yanls anlama ama en iyi terapi dua.
Allaha yonel

tesekkur ederım , inş sadece ımtıhanım budur. rabbıme tek dıleğım bu. evet cnm bırlıkte terapi goruyorz benı yalnız bırakmıyor. zor gercekten sıl bastan baslamak ..ıns bırdaha yaşamam. tabıkı en ıyı terapi dua dedğim gbı ıns benm sınavım ,ımtıhanım budur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…