Deneyin bence işe yarar umarımay benimde saçlarımın uçları çok krık değiil ama tiftik tiftik duruo düzeltirmi ki acaba
Deneyin bence işe yarar umarım
Saçta ağırlık yapıyor mu peki? Çünkü gliserin biraz balmumu gibibende kullanıyorum gerçekten işe yarıyo, yanlız ben bi sprey kutusuna koydum 1 kapakgliserin 1 çay bardağı su şeklinde her yıkamadan sonra saçlarıma sıkıyorum ve o şekilde kurutuyorum memnunum tavsiye ederim.
Saçta ağırlık yapıyor mu peki? Çünkü gliserin biraz balmumu gibi
Ben memnun kaldım biberdolma : ) Nemli saç uçlarınıza uygulayıp,bekleteceksinizsahiden mi? sadece su ve gliserin mi spreylicem saçıma bukadarıyla halledilir yani süper valla
Ben memnun kaldım biberdolma : ) Nemli saç uçlarınıza uygulayıp,bekleteceksiniz
Teşekkür ederim esmercadii spreyi de hazırlayacağımyanlız dikkat etmeniz gereken gliserin direk sürülmeyecek. su içerisine katıp saçlarınıza uygulayacaksınız, eğer direk gliserini sürerseniz saçlarınızı kurutur kaş yapayım derken göz çıkarmayalım
su içerisinde seyreldiği için ağırlık yapmıyo saçta, 1 kapak gliserini 1 çay bardağı su içerisinde çözüp sonra nemli saçlara uygulanacak kuru saçlara uygulamayın!!
2 defa uyguladım ikisinde de 3-4 saat kadar beklettimyapacaklar listemde duruo denicem bende ..ne kadar bekletmeli peki saçta?
2 defa uyguladım ikisinde de 3-4 saat kadar beklettimyapacaklar listemde duruo denicem bende ..ne kadar bekletmeli peki saçta?
2 defa uyguladım ikisinde de 3-4 saat kadar beklettim
Bilmiyorum tamamen doğaçlama yaptım :) Ama siz yinede en az bir saat bekletin benceanladım gerçi saçın durumuna göre bekletmek daha mantıklı sanki ha??????
Bilmiyorum tamamen doğaçlama yaptım :) Ama siz yinede en az bir saat bekletin bence
Bilmiyorum tamamen doğaçlama yaptım :) Ama siz yinede en az bir saat bekletin bence
Teşekkür ederim esmercadii spreyi de hazırlayacağım[/QUOTE 
rica ederim canım zaten bir kaç uygulamada farkı göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?