Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kırık Uçlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

SassyMuffin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
44
20
88
Kanada
Arkadaşlar lütfen saçı kesmeden kırıklardan kurtulmanın bir yolunu söyler misiniz ( saçlarım aşırı kırık aşırı )

Kuaför temizleye bilir onu saçı kıvırıp çıkan yerler kırık oluyor zaten onları kesiyorlar saçta kısalmamis oluyor bir müddet duzlestirici fön makinasına kullanmayın

En iyi ampüllerle ve sarımsakla olan maskeler toparlıyor saçı. Kırığı onarmaz ama ilerlemesini engeller, parlatır, saç yapısını düzgünleştirir. Bol su içmen ve vitamin mineral eksiğinin de olmaması gerekiyor kısaca hepsi konularda yazıyor.
Benimde merak ettiğim bir şey var. Hametan ve madecassol hücre yenileyici olarak cilt için kullanılıyor acaba sulandırıp saç uçlarımıza sürüp streç filmde bekletsek ne olur? İçerisindeki bileşenler ve saça olabilecek etkileriyle ilgili bilgi sahibi olanlar yazabilirler mi ? Saçımı yaklaşık iki hafta önce uçlarından aldırdım ve görüntüsü düzgün bu yüzden saçımı kurutur ya da saçımdan çıkaramam yoğun yağlı krem formda olduğu için diye denemeye cesaret de edemedim ama aklıma takıldı bi kere. Altı ay sonra tekrar uçlarından aldırırım diye düşünüyorum o zaman deneyebilirim belki.

Saçını mümkün olduğunca saç kurutmayla kurutmamaya çalış. Havluları kaloriferin üzerine koy sıcak havluları değişerek kullan ve çok uzunsa saçların havluyu sarıp kolunun yettiği en uzak mesafeden havluya tutabilirsin saç kurutmayı. İnanın bu bile çok yıpranmaktan koruyor saçı.saçın hem tam kurumamış yani az nemliyken hem de tamamıyla kuruduktan sonra saç serumunu sür. O uçların kurumasına izin verme yani. Kullandığın serumun kalitesinden emin değilsen yerine yağ da kullanabilirsin.

Teşekkür ederim

Benim de dert yandığım bir konu ya saçım uzasın istiyorum ama kurum doluyor ben iki çeşit maske kullanıyorum biri durulanıyor biri durulanmıyor evet kurum var yine ama saçım baya nemini haps ediyo ve canlı gözüküyor şimdilik bu yeterli

Tarifini verir misin rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…