- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Gurur yapacak bir durum yok..Belki biraz hafif bir konu olacak ama yine de içimde dert oldu. Bütün gün uğraş verdiğim emek verdiğim dersten 65 alıp cb ile geçmişim o kadar gururuma dokunuyor ki ödev yapma isteğim kalmadı
Sınav değildi makale yazmıştık ama evet sanırım biraz daha dayanıklı olmam lazım teşekkür ederimGurur yapacak bir durum yok..
Uğraş vermişsin ama bekledigin sorular gelmemiş demek ki.
Ayrıca bu okutmanlar arzu ederse kitabı açsaniz bile cevabını vermekte zorlanacağıniz sorular sorabilir.
Yani bu durum normal.
Tek bir sınavla isteğini kaybediyorsun mesleğe başladığında Allah yardımcın olsun :) Her gün aksiyon..
Bugün de benim sınavım çok kötü geçti finaller ödevler yıldırdı beni hiç çalışasım yok 2 kelime çalışıp instagram burasi ve kozmetik sitelerinde dolaşıyorum.Belki biraz hafif bir konu olacak ama yine de içimde dert oldu. Bütün gün uğraş verdiğim emek verdiğim dersten 65 alıp cb ile geçmişim o kadar gururuma dokunuyor ki ödev yapma isteğim kalmadı
65 alacak kadar çalışmışsınız demek ki. Puanlamanın adil olmadığını düşünüyorsanız dersin hocasından sınavın önizlemesini açmasını isteyin.Belki biraz hafif bir konu olacak ama yine de içimde dert oldu. Bütün gün uğraş verdiğim emek verdiğim dersten 65 alıp cb ile geçmişim o kadar gururuma dokunuyor ki ödev yapma isteğim kalmadı
Ben mi bir bu kadar rahatım amannn bütte geçerim ne yapayım modundayım
Büt öğrencinin kamçısıdır
Al benden de o kadar halbuki genciz daha faydalı yerlerde olabilirdikBugün de benim sınavım çok kötü geçti finaller ödevler yıldırdı beni hiç çalışasım yok 2 kelime çalışıp instagram burasi ve kozmetik sitelerinde dolaşıyorum.
Bence aşırı streslisiniz ondan öyle olmuştur ben her sene büte girdim haha neredeyse geçtim çalıştım geçtim streslenecek bir şey yokGeçen sene 2 bütüm vardı öldüm öldüm dirildim
Haklısınız kesinlikle..Bence aşırı streslisiniz ondan öyle olmuştur ben her sene büte girdim haha neredeyse geçtim çalıştım geçtim streslenecek bir şey yok
Böyle hayat geçmez
Onlar da gelecek de bil bakalım ne eksikBende beklediğin gibi çıkmadı evlilik, sevgililik vs. heyecanin ona kirildi sandım
Boşver gelmesin o dertler, geldi mi gitmiyorOnlar da gelecek de bil bakalım ne eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?