Kırılan heyecanım

Belki biraz hafif bir konu olacak ama yine de içimde dert oldu. Bütün gün uğraş verdiğim emek verdiğim dersten 65 alıp cb ile geçmişim o kadar gururuma dokunuyor ki ödev yapma isteğim kalmadı
Gurur yapacak bir durum yok..
Uğraş vermişsin ama bekledigin sorular gelmemiş demek ki.
Ayrıca bu okutmanlar arzu ederse;kitabı açsaniz bile cevabını vermekte zorlanacağıniz sorular sorabilir.
Yani bu durum normal.
Tek bir sınavla isteğini kaybediyorsun mesleğe başladığında Allah yardımcın olsun :) Her gün aksiyon..

Sınav değildi makale yazmıştık ama evet sanırım biraz daha dayanıklı olmam lazım teşekkür ederim

Belki biraz hafif bir konu olacak ama yine de içimde dert oldu. Bütün gün uğraş verdiğim emek verdiğim dersten 65 alıp cb ile geçmişim o kadar gururuma dokunuyor ki ödev yapma isteğim kalmadı
Bugün de benim sınavım çok kötü geçti finaller ödevler yıldırdı beni hiç çalışasım yok 2 kelime çalışıp instagram burasi ve kozmetik sitelerinde dolaşıyorum.

65 alacak kadar çalışmışsınız demek ki. Puanlamanın adil olmadığını düşünüyorsanız dersin hocasından sınavın önizlemesini açmasını isteyin.

Bugün de benim sınavım çok kötü geçti finaller ödevler yıldırdı beni hiç çalışasım yok 2 kelime çalışıp instagram burasi ve kozmetik sitelerinde dolaşıyorum.
Al benden de o kadar halbuki genciz daha faydalı yerlerde olabilirdik

Lisans dersi mi bu? Lisans ogrencisi makale yazamaz ki? Sizden makale yazmanizi beklemeleri cok sacma olmus. Hem makale yazmak icin uzun bir arastirma sureci gerekir. Muhtemelen derleme makale yazdiniz, ama yuksek losans ogrencileri bile daha o duzeyde degildir. Dokktora ogrencisi iseniz onu bilemem..

Bir hocam var, dünyanın en gıcık insanı olabilir. Enerjilerimiz asla uyuşmuyor adamla.
Vizede emek emek her ödevini yaptım, mükemmele yakın bir essay sundum. 50 aldım.
Sen misin bunu yapan dedim, ödevleri saldım, final için çok da üstünde durmadığım bir essayı teslim ettim. 65 aldım.
Hayat bazen böyledir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…