Kırılan kalp yıkılan hayaller ve evlilik hazırlığım

afrodict

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
264
42
98
İzmir
Merhaba tatlı kızlar nasılsınız??uzun zamandır yazamıyorum size bayağı olaylar yaşadım ..öncelikle şöyle başlayayım hikayem yaklaşık 3 yıl önce başladı birine aşık oldum oda bana aşık oldu benim annem maddi imkanlardan dolayı temizlik personelliği yapıyor sevdiğim adamda bunu biliyordu ve bu konuyla ilgili hiçbirşey söylemedi farklı bir şehirde yaşıyordu ancak çok iyi gidiyordu ilişkimiz neyse ilişkiden yaklaşık 8 ay sonra bana evlenme teklifinde bulundu bende tabiki kabul ettim..sonra ailesi ile yaşadığım şehre geldiler ailemle tanışıp beni isteyeceklerdi neyse geldiler evimize ailesi garip bir şekilde ailemi kınadı annemin ve babamın meslekleri onlar için kabul edilemezdi garip olan erkek arkadaşımın ailesine benim ailem hakkında hiç birşey anlatmamış olması..sonra ertesi gün istemeden sonra erkek arkadaşım beni aramadı ve babası babamı arayıp bu işin olamayacağını söyledi ve ben yıkıldım işimden ayrıldım onun için ayrıca o kadar haxırlık yaptım ki tüm hayallerim yıkıldı..ayrıldık sonra bir hafta sonra aradı beni seninle barışmak istiyorum ailem olur dedi ama artık ailem ve benim gururum kırıldı ailemi cahil gördüler çok utandım ve olmayacağını söyledim aradan 1,5 yıl geçti hiç aramadı gezdi tozdu..olan bana oldu şimdi kimseye güvenemiyorum kalbim atmıyor kimseye sadece merak ediyorum bir kez daha sevebilirmiyim o kadar üzgünüm ki acaba yeniden biriyle birlikte olabilir miyim?sürekli herkesin başımda evde kaldın demesi beni çok üzüyor inanınki bıktım evliliği çok istiyorum ancak olmayacak galiba yorumlarınızı bekliyorum baybiler

Hayatta aılenden önemlı kımse yok annen temızlıge gıdıyorsa sorun neymıs hırsız yada katıl degıller ya o aileden hayır gelmez cnm yoluna bak elbet senı hakeden bıri çıkar karsına

Ailen seni ne zorluklarla buyutmusler bu gunlere getirmisler. Onlarla gurur duymalisin bence.

Karsina boyle saygisiz insanlarin cikmasi senin sucun degil. Karakterli bir insan olsaydi senin yaninda olurdu.

Uzulme artik. Kendini sev kendini dusun. Eline bir meslek al. Elbette seversin sevilirsin tekrar nasip bu isler
Cevrendeki insanlari dinleme. Onlarin sozleriyle sevmedigin biriyle sakin evlenme.

Bugun tv de vardi. Cocuk 11 yasindayken babasi birakmis gitmis yillarca aramamis sormamis. 30 Yil sonra hastalaninca cocuklari aklina gelmis. Barismaya gelmis.
Senin annen baban cocuklari icin cok fedakarlik etmis. Aileden degerli birsey yok.

İyi ki olmamış belki evlendikten sonra siz ve aileniz daha ağır şeyler yaşayacaktınız. Kırılan gururunuzun toparlanması için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Sizi gerçekten seven ve kinirli olmayan birini muhakkak bulacağınıza inanıyorum.

Keşke bir derdim vara açsaydın direk kimse buradan yardımcı olamamış.

Canını sıkma değmezmiş o aile kınadığını yaşamadan ölmez.

Inan olmamasi senin icin en hayirlisi olmus ne o aileyle ne de o cocukla yapabilirmissin allahin sevgili kuluymussun ki olmadan bitirmis bak kotu dusunme guzel yurekli bir adam cikar karsina yaralarini sarar hatitlamazsin bile :)

Miş miş miş te mış mış mış lalalala
Herşey geride kalmış.
Geçmişe sünger çek.Gelecege bak o seni hak etmemiş.
Fakirlik ayıp değil

o sana aşık olsaydı böyle bir meseleyi gündeme getirmeyi bırak düşünmezdi bile ,Allâh-u Teâlâ “Lokman” Sûresinin 18. âyetinde şöyle buyuruyor:Küçümseyerek insanlardan yüz çevirme ve yeryüzünde böbürlenerek yürüme. Zira Allâh-u, kendini beğenmiş övünüp duran kimseleri sevmez”. o halde böyle birini takmaya bile değmez ,herkes onlar gibi düşüncek değil mutlaka şu dünyada kötüler kadar iyilerde vardır, ,siz Allahtan hayırlısını isteyin inşallah bulur sizi ,umutsuzluğa kapılmayı bırakın insanlar namusuyla helal yoldan geçim sağlaması kadar onurlu birşey olamaz

Yas kaç neden evde kaldın diyor hadsiz çevren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…