• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırılan pot=kırılan kalp

Pamukcuce

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
765
821
23
Yeni dogum yaptım evet kiloluyum, evet göbeğim var çatlaklarım var hiç de sexy bir görüntüye sahip degilim. Üzerime olan kıyafetim yok kötü giyiniyorum. Kıyafet almaktan daha önemli önceliklerim var alışverişe para harcayamıyorum.

Kocamın ilgisini çektiğimi düşünmüyorum. Ve bana hiç unutamayacağım bir pot kırdı bugün.

Sigara içiyor kendisi. Cinsellik konuşurken ben bu ara iyi degilim bi soğukluk var böyle mi olacak hep vs dedi sigara beni kötü etti falan dedi sonrada sexy bir kadın görünce bile etkilenmiyorum dedi ha sen başka kadınları arzuluyorsun normalde dedim kaldım böyle. iyi ben sexy olursam belki bir gün etkilerim seni dedim çok şey geldi gitti dilimin ucuna. Sonra anladı çok pişman oldu ama iş işten çoktan geçmişti.

Bir şey yokmuş gibi davranıyorum küs olmayı beceremiyorum daha dogrusu küs kalmaya halim yok zaten bitik bir vaziyetteyim yorgunum ama içime oturdu aklımdan çıkmıyor.

Böyle kalmaya tabiki niyetim yok hemen spora başlayamadım yaralarım iyileşsin istedim kırkım yeni çıktı haftaya pazartesi başlıyorum spora. Kendimi iyi güzel hissedene kadar da bana dokunsun istemiyorum. Kusura bakmayın vaktinizi alıyorum sadece içimi dökmek istedim

Çoğu erkek böyle odun galiba.

Bende sen gibiydim valla özellikle 2. bebekte saçımı bile dışarı çıkarken tariyordum. Göbek zaten özgürlüğünü ilan etmis.yanaklarim sismis vs ne günlerdi ama eşim öyle birşey deseydi kafasında merdane kırar annesinin evine yollardim.
Kilo aldın vs dese neyse ama baska kadınlarla ilgili kurduğu cümle çok yanlış , saygısızca, ucuz.

Zayiflayinca kendinizi seksi hissedecek misiniz? Seksi hissetmek kilo ile gercekten alakali mi? Esinize seksi gorunmek icin cabalamayin. Tabi onun 1.90 boyu, harika kaslari, mukemmel bir performansı yoksa. Bu saydiklarimin hepsi varsa ona daha seksi gorunmek adina cabalayabilirsiniz.

Daha önce etkileniyormuş, cinsel anlamda. Ağzından kaçırdığı bu
Etkilenmeyeni görmedim henüz.
Evlenen erkek erkekliğinden vazgeçmiyor ki,tek eşli olması gerekiyor sadece.Sadıksa gerisi hikaye.
Siz kendinizi güzel hissetmediğiniz için fazlaca etkilenmişsiniz.

Iki haftalik lohusa olarak sizi anlayabiliyorum bu tar birsey yasamadim ama suan ki psikoloji biraz farkli bebege adapte olma duzenin degismesi vs bunlar insani cok etkiliyor ustune boyle birsey yasasam bende cok kirilirdim ama siz kendiniz icin birseyler yapin ozaman daha iyi hissedersiniz mutlaka fiziginiz sporla daha guzel bir gorunume girecek esiniz soylediginden pisman olmus buyuk hata yapmis zaten

Olmamış gerçekten dediği.
Alınmakta haklısın bence de.
Şu an kilolu olmanın da hiç önemi yok.
Söylediği şey bambaşka manalara gidiyor.

Kırıldığını alındığını belli etmelisin.
Açıkça söylemelisin yani.

Zayiflayinca kendinizi seksi hissedecek misiniz? Seksi hissetmek kilo ile gercekten alakali mi? Esinize seksi gorunmek icin cabalamayin. Tabi onun 1.90 boyu, harika kaslari, mukemmel bir performansı yoksa. Bu saydiklarimin hepsi varsa ona daha seksi gorunmek adina cabalayabilirsiniz.
İnanın kendim için istiyorum zayıflamayı. Ve evet hamilelikten önce vücudum çok güzeldi. Şimdi bakmak istemiyorum bile. Eger formuma kavuşursam kimin ne dedigi degil aynada ne gördügüm beni ilgilendirecek iyi hissetmem için. Zaten kendi kendime triplererdeyim. Birde bu olay olunca tamam dedim artık bu adam beni istemiyor.

Olmamış gerçekten dediği.
Alınmakta haklısın bence de.
Şu an kilolu olmanın da hiç önemi yok.
Söylediği şey bambaşka manalara gidiyor.

Kırıldığını alındığını belli etmelisin.
Açıkça söylemelisin yani.
O anlayacağını anladı. Ağzımın ayarı bazen bozuluyor agar konuştum ama uzun süre küs suratı asık duramıyorum bulunduğumuz ortam dolayısıyla.

Yeni dogum yaptım evet kiloluyum, evet göbeğim var çatlaklarım var hiç de sexy bir görüntüye sahip degilim. Üzerime olan kıyafetim yok kötü giyiniyorum. Kıyafet almaktan daha önemli önceliklerim var alışverişe para harcayamıyorum.

Kocamın ilgisini çektiğimi düşünmüyorum. Ve bana hiç unutamayacağım bir pot kırdı bugün.

Sigara içiyor kendisi. Cinsellik konuşurken ben bu ara iyi degilim bi soğukluk var böyle mi olacak hep vs dedi sigara beni kötü etti falan dedi sonrada sexy bir kadın görünce bile etkilenmiyorum dedi ha sen başka kadınları arzuluyorsun normalde dedim kaldım böyle. iyi ben sexy olursam belki bir gün etkilerim seni dedim çok şey geldi gitti dilimin ucuna. Sonra anladı çok pişman oldu ama iş işten çoktan geçmişti.

Bir şey yokmuş gibi davranıyorum küs olmayı beceremiyorum daha dogrusu küs kalmaya halim yok zaten bitik bir vaziyetteyim yorgunum ama içime oturdu aklımdan çıkmıyor.

Böyle kalmaya tabiki niyetim yok hemen spora başlayamadım yaralarım iyileşsin istedim kırkım yeni çıktı haftaya pazartesi başlıyorum spora. Kendimi iyi güzel hissedene kadar da bana dokunsun istemiyorum. Kusura bakmayın vaktinizi alıyorum sadece içimi dökmek istedim
Lohusa hassasiyeti var galiba. Büyütülecek birşey gibi gelmedi bana.

ODUN KOCANA sexten önce bebişinin sağlıklı olduğu olduğu için şükretmesi gerektiğini birinin söylemesi lazım vücudum 90 60 90 olsa o zaman ne yazar

Etkilenmeyeni görmedim henüz.
Evlenen erkek erkekliğinden vazgeçmiyor ki,tek eşli olması gerekiyor sadece.Sadıksa gerisi hikaye.
Siz kendinizi güzel hissetmediğiniz için fazlaca etkilenmişsiniz.
Evet ben de kendimi şuan beğenmediğim için böyle taktım kafaya diyorum. Ama bilemiyorum öylesine birşey midir söylediği sizce sahiden. Yoksa Aldatmaktan bir önceki basamak mıdır başka kadınları beğenmek?

Iki haftalik lohusa olarak sizi anlayabiliyorum bu tar birsey yasamadim ama suan ki psikoloji biraz farkli bebege adapte olma duzenin degismesi vs bunlar insani cok etkiliyor ustune boyle birsey yasasam bende cok kirilirdim ama siz kendiniz icin birseyler yapin ozaman daha iyi hissedersiniz mutlaka fiziginiz sporla daha guzel bir gorunume girecek esiniz soylediginden pisman olmus buyuk hata yapmis zaten
Evet spor hem zihnime hem bedenime iyi gelecek. Sinirimi negatif enerjimi atarım diye umuyorum. Bebeğiniz hayırlı olsun.

Adam ne demişki normal birşey söylemiş :110: etkilenmek demek ne sanıyorsunuz ki yakışıklı bir adam görünce beğenmiyormusunuz siz :işsiz:

Siz değil eşiniz lohusa sendromuna girmiş sanırım . Sizin dert etmeniz gerekirken o dert etmiş sorunlarını sıralamış.

Back
X