Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyüzden takıldım zaten, benim de çok rahibe gibi bir hayatım yoktu kocaman önce ama kocaman başka hiç bir adam beni etkilemiyor. Oyüzden anlayamadım bu etkilenme boyutunu nasıl bir durum oldugunu.Adam ne demişki normal birşey söylemişetkilenmek demek ne sanıyorsunuz ki yakışıklı bir adam görünce beğenmiyormusunuz siz
![]()
Yani sen hiç bir yakışıklı adamı beğenmiyor musun doğru mu anladım?Oyüzden takıldım zaten, benim de çok rahibe gibi bir hayatım yoktu kocaman önce ama kocaman başka hiç bir adam beni etkilemiyor. Oyüzden anlayamadım bu etkilenme boyutunu nasıl bir durum oldugunu.
Yürüyorduk arkamda yürüdü biraz sonra çok kızgınım kendime dedi sadece.Savunma yapmadı mı?
Özür falan?
alemsinizYeni dogum yaptım evet kiloluyum, evet göbeğim var çatlaklarım var hiç de sexy bir görüntüye sahip degilim. Üzerime olan kıyafetim yok kötü giyiniyorum. Kıyafet almaktan daha önemli önceliklerim var alışverişe para harcayamıyorum.
Kocamın ilgisini çektiğimi düşünmüyorum. Ve bana hiç unutamayacağım bir pot kırdı bugün.
Sigara içiyor kendisi. Cinsellik konuşurken ben bu ara iyi degilim bi soğukluk var böyle mi olacak hep vs dedi sigara beni kötü etti falan dedi sonrada sexy bir kadın görünce bile etkilenmiyorum dedi ha sen başka kadınları arzuluyorsun normalde dedim kaldım böyle. iyi ben sexy olursam belki bir gün etkilerim seni dedim çok şey geldi gitti dilimin ucuna. Sonra anladı çok pişman oldu ama iş işten çoktan geçmişti.
Bir şey yokmuş gibi davranıyorum küs olmayı beceremiyorum daha dogrusu küs kalmaya halim yok zaten bitik bir vaziyetteyim yorgunum ama içime oturdu aklımdan çıkmıyor.
Böyle kalmaya tabiki niyetim yok hemen spora başlayamadım yaralarım iyileşsin istedim kırkım yeni çıktı haftaya pazartesi başlıyorum spora. Kendimi iyi güzel hissedene kadar da bana dokunsun istemiyorum. Kusura bakmayın vaktinizi alıyorum sadece içimi dökmek istedim
Gerçekten beğenmiyorum televizyonda bile en yakışıklı adama bakarken kocamı görürüm resmen. Oyüzden onun söylediği o sözden bir anda ne senaryolar çıkardım kendimce. Ama şimdi birazdaha anlayabiliyorum. Demekki kadında da erkeklerde de olabiliyormuş. Basit etkilenmelerYani sen hiç bir yakışıklı adamı beğenmiyor musun doğru mu anladım?
Kafaya hiç takma bence. İyi beslen, yürüyüş yap, bebeği bırak babaya kuaföre alışverişe falan çık. Kendine zaman ayır bak böyle küçük şeyler depresyona dönüşebilir ben sütümü bırakır kuaföre gider tüm bakımı yaptırırdım. Sen de git biraz moral olsun havan değişirOlabilir diyorum kendi kendime bende. İlerde düşünüp belki saçmalamış bile derim inşallah. Ama şu an olayın sıcağıyla insan kafaya takmaktan da kendini alamıyor.
İşte bunlar hep hormon.Evet ben de kendimi şuan beğenmediğim için böyle taktım kafaya diyorum. Ama bilemiyorum öylesine birşey midir söylediği sizce sahiden. Yoksa Aldatmaktan bir önceki basamak mıdır başka kadınları beğenmek?
Dokunmasın,
Seksi kadın görünce bile etkilenmiyorum demiş,ne var bunda anlamadım.
Onlardan her yerde var çünkü,görmemesi imkansız.
Eşin lohusa depresyonuna girmiş. Kendi çok mu yakışıklı ?Ben de biliyorum öyle oldugunu ama bilmiyorum çok saçma bişey oldu bu konuşma.
Herkesin yorumu kendine hastırOnlardan heryerde olması, görmemesi imkansız olması konu değil zaten. Birinizde doğru okuyun şu yazılanı. Seksi kadınlar niye var demiyor kadın. Onlardan bile etkilenmiyorum diye pat diye söylemesi çok kötü. Söylemesi mi lazım yani illa? Ve yeni doğum yapmış vucudu o halde bi kadının haliyle zoruna gider ben bile bozuldum. Baktığınızı okuyosunuz anlamaya çalışmıyosunuz geçen günde sadece yazılanı anlattım ban almışım şimdide böyle anlatıyorum, bi 3 gün daha banlı kalırım, sıktınız iyice.
Sen doğru okuyacak ve konu sahibi dışında kimseye yorum yapmayacaksın.Onlardan heryerde olması, görmemesi imkansız olması konu değil zaten. Birinizde doğru okuyun şu yazılanı. Seksi kadınlar niye var demiyor kadın. Onlardan bile etkilenmiyorum diye pat diye söylemesi çok kötü. Söylemesi mi lazım yani illa? Ve yeni doğum yapmış vucudu o halde bi kadının haliyle zoruna gider ben bile bozuldum. Baktığınızı okuyosunuz anlamaya çalışmıyosunuz geçen günde sadece yazılanı anlattım ban almışım şimdide böyle anlatıyorum, bi 3 gün daha banlı kalırım, sıktınız iyice.
Kalıcı değildir umarım çok güldümLohusa kadına biraz daha dikkatli konuşulması lazım.Fazlasıyla hassas bir dönem.
Tatlım senin kilo durumun gelip geçici de,eşindeki münasebetsizlik kalıcı mı onu düşünüyorum.Sakın üzülme.40 gün neki daha erken.şıp diye gider kilolar.Yalnız sezeryanlıysan spor için üç ay geçmesini beklemen gerekmiyormuydu yanlış mı biliyorum.Dikişler iyileşsin zorlama.Ufak yürüyüşler olabilir.