• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırılan pot=kırılan kalp

Hassassınız bu dönem sanırım.
Her erkek seksi bir kadından etkilenir. Fizyolojik olarak yani. Öyle söylemesi hoş olmamış yine de.

Adam ne demişki normal birşey söylemiş :110: etkilenmek demek ne sanıyorsunuz ki yakışıklı bir adam görünce beğenmiyormusunuz siz :işsiz:
Oyüzden takıldım zaten, benim de çok rahibe gibi bir hayatım yoktu kocaman önce ama kocaman başka hiç bir adam beni etkilemiyor. Oyüzden anlayamadım bu etkilenme boyutunu nasıl bir durum oldugunu.

Kocan fazla açık sözlü davranmış. Her doğru her yerde söylenmez hesabı :)
Boşver bebisinin tadını çıkar canım şimdi kendini strese söküp sütünü filan etkileme.

Ayrıca çatlaklar için maddi durumun varsa er-yag lazer tedavisini ve lierac jeli onerebilirim benim karnım da canavar saldırmış gibiydi şimdi %70 düzeldi belli belirsiz lekemsi görünüyor. Bu dediğim tedavi çatlaklar kirmiziyken ise yarıyor geç kalmamalisin.

Kilolar için zaten emzirirken çok fazla kalori gidiyor. Şekerli ve hamur işine çok abanmadigin sürece zaten kendi kendine gidecek. Ayrıca sporla da sıkılasma saglarsin. Leslie 3 mile veya jillian 30 day shred bire bir :)

Sen kendinle barışık olsan kocan öyle söylediğinde sorma yaa bende de libido kalmadı şöyle karizmatik kaslı erkekler bile tahrik edemiyor artık der suratını mosmor ederdin :KK70:

Oyüzden takıldım zaten, benim de çok rahibe gibi bir hayatım yoktu kocaman önce ama kocaman başka hiç bir adam beni etkilemiyor. Oyüzden anlayamadım bu etkilenme boyutunu nasıl bir durum oldugunu.
Yani sen hiç bir yakışıklı adamı beğenmiyor musun doğru mu anladım?

Simdiki kadinlar cok etkileyici ve bakimli bunu bir kere kabul edelim benim bazen esimde boyle patavatsizliklar yapiyor,fotografa,resme patavatsizca yorumlari oluyir bakiyorum ama hakli goz var nizam var kiz cok guzel ewet!!kadin halimle benim bile bazi kadinlar dikkatimi cekiyor yalan degil.burda bence asil mesele kocanin ne dediginden cok senin kendini nasil gordugun...bende sexsi degilim bir kere boyum kisa ufacik tefek bir seyim hic kadinsi degilim mesela dort cocuk dogurdum birde kilo verdim e birde spor giyinirim goren beni bu cocuklarin anasi sanmaz,bugun lisenin yaninda gecsem orda okuyorum sanarsin bence kotu birsey degil guzel,yasim ilerledikce hele benim icin avantaj...bazi kadinlar var bakisiyla bile ben kadinim diyor,bazilarida olabildigince sempatik yuzune bakinca enerjin artiyor kendini sev,kiloluda olsan zayiflasan da...kilo alinir verilir modunu psikolojini kilona uyarlama...gorumcem 10 senedir 110 kilodan fazla alti ayda bir degisti goren o kadin olduguna inanmaz,sende kilo verirsin bu mesele degil,kendini her kosulda sev...sevki esinde seni oldugun gibi sevebilsin,kendini sevmeyeni baskasi hic sevmez

Yeni dogum yaptım evet kiloluyum, evet göbeğim var çatlaklarım var hiç de sexy bir görüntüye sahip degilim. Üzerime olan kıyafetim yok kötü giyiniyorum. Kıyafet almaktan daha önemli önceliklerim var alışverişe para harcayamıyorum.

Kocamın ilgisini çektiğimi düşünmüyorum. Ve bana hiç unutamayacağım bir pot kırdı bugün.

Sigara içiyor kendisi. Cinsellik konuşurken ben bu ara iyi degilim bi soğukluk var böyle mi olacak hep vs dedi sigara beni kötü etti falan dedi sonrada sexy bir kadın görünce bile etkilenmiyorum dedi ha sen başka kadınları arzuluyorsun normalde dedim kaldım böyle. iyi ben sexy olursam belki bir gün etkilerim seni dedim çok şey geldi gitti dilimin ucuna. Sonra anladı çok pişman oldu ama iş işten çoktan geçmişti.

Bir şey yokmuş gibi davranıyorum küs olmayı beceremiyorum daha dogrusu küs kalmaya halim yok zaten bitik bir vaziyetteyim yorgunum ama içime oturdu aklımdan çıkmıyor.

Böyle kalmaya tabiki niyetim yok hemen spora başlayamadım yaralarım iyileşsin istedim kırkım yeni çıktı haftaya pazartesi başlıyorum spora. Kendimi iyi güzel hissedene kadar da bana dokunsun istemiyorum. Kusura bakmayın vaktinizi alıyorum sadece içimi dökmek istedim
alemsiniz

Yani sen hiç bir yakışıklı adamı beğenmiyor musun doğru mu anladım?
Gerçekten beğenmiyorum televizyonda bile en yakışıklı adama bakarken kocamı görürüm resmen. Oyüzden onun söylediği o sözden bir anda ne senaryolar çıkardım kendimce. Ama şimdi birazdaha anlayabiliyorum. Demekki kadında da erkeklerde de olabiliyormuş. Basit etkilenmeler

Olabilir diyorum kendi kendime bende. İlerde düşünüp belki saçmalamış bile derim inşallah. Ama şu an olayın sıcağıyla insan kafaya takmaktan da kendini alamıyor.
Kafaya hiç takma bence. İyi beslen, yürüyüş yap, bebeği bırak babaya kuaföre alışverişe falan çık. Kendine zaman ayır bak böyle küçük şeyler depresyona dönüşebilir ben sütümü bırakır kuaföre gider tüm bakımı yaptırırdım. Sen de git biraz moral olsun havan değişir

Evet ben de kendimi şuan beğenmediğim için böyle taktım kafaya diyorum. Ama bilemiyorum öylesine birşey midir söylediği sizce sahiden. Yoksa Aldatmaktan bir önceki basamak mıdır başka kadınları beğenmek?
İşte bunlar hep hormon.
Hiç şüphe duyduğunuz bir olay yaşamadıysanız abartmayın derim.

Ne kadar cok emzirirseniz vucudunuzda yag olarak depolanan kilolar sute donusecektir. Siz de o kadar cabuk kilo vereceksiniz.
Sutum olsun diye asiri besin tuketmeye gerek yok. Bol su icin ve emzirin. Goreceksiniz emzirdikce kilo vereceksiniz.

Bence buradaki en garip olay eşinin sana “libidom düşük” diye dert yanması :deli: derdi ne bunun be? Sanırım lohusalık onu da vurmuş.

Eşin gayet dürüst konuşmuş , Şimdi sorsan kimsenin kocası seksi bir kiza asla bakmaz , tonla laf edilir eşine :) bakmamalı o ayrı bir konu . Ama yapıyorlar malesef .
Cinsel hayatınıza gelince , malesef bizim eşlerimiz, kadın olsun yeter kafasında adamlar değil,olsaydı 40 in çıkmasını dört gözle beklerdi. Böyle adamlar da kendini duzeltmeni bekler , duzgun vucuduna o kadar alismiski bu sekilde soğuk bakarlar cinselliğe , zaman ver canım . Sen de kendini toparlarsin, o da senin bu haline alısır . Vücudun herseyin toparlar ,düzelir .. Esin ve senin içinde geçici bir dönem , sen bunun bilincinde ol ve bebeginle ilgilen hersey eskisi gibi olacak çünkü .

Dokunmasın,
Seksi kadın görünce bile etkilenmiyorum demiş,ne var bunda anlamadım.
Onlardan her yerde var çünkü,görmemesi imkansız.

Onlardan heryerde olması, görmemesi imkansız olması konu değil zaten. Birinizde doğru okuyun şu yazılanı. Seksi kadınlar niye var demiyor kadın. Onlardan bile etkilenmiyorum diye pat diye söylemesi çok kötü. Söylemesi mi lazım yani illa? Ve yeni doğum yapmış vucudu o halde bi kadının haliyle zoruna gider ben bile bozuldum. Baktığınızı okuyosunuz anlamaya çalışmıyosunuz geçen günde sadece yazılanı anlattım ban almışım şimdide böyle anlatıyorum, bi 3 gün daha banlı kalırım, sıktınız iyice.

Lohusa kadına biraz daha dikkatli konuşulması lazım.Fazlasıyla hassas bir dönem.
Tatlım senin kilo durumun gelip geçici de,eşindeki münasebetsizlik kalıcı mı onu düşünüyorum.Sakın üzülme.40 gün neki daha erken.şıp diye gider kilolar.Yalnız sezeryanlıysan spor için üç ay geçmesini beklemen gerekmiyormuydu yanlış mı biliyorum.Dikişler iyileşsin zorlama.Ufak yürüyüşler olabilir.

Onlardan heryerde olması, görmemesi imkansız olması konu değil zaten. Birinizde doğru okuyun şu yazılanı. Seksi kadınlar niye var demiyor kadın. Onlardan bile etkilenmiyorum diye pat diye söylemesi çok kötü. Söylemesi mi lazım yani illa? Ve yeni doğum yapmış vucudu o halde bi kadının haliyle zoruna gider ben bile bozuldum. Baktığınızı okuyosunuz anlamaya çalışmıyosunuz geçen günde sadece yazılanı anlattım ban almışım şimdide böyle anlatıyorum, bi 3 gün daha banlı kalırım, sıktınız iyice.
Herkesin yorumu kendine hastır :KK31:
Neden bu kadar takildin canım yorumunu yap geç :cool:

Sen doğru okuyacak ve konu sahibi dışında kimseye yorum yapmayacaksın.

Lohusa kadına biraz daha dikkatli konuşulması lazım.Fazlasıyla hassas bir dönem.
Tatlım senin kilo durumun gelip geçici de,eşindeki münasebetsizlik kalıcı mı onu düşünüyorum.Sakın üzülme.40 gün neki daha erken.şıp diye gider kilolar.Yalnız sezeryanlıysan spor için üç ay geçmesini beklemen gerekmiyormuydu yanlış mı biliyorum.Dikişler iyileşsin zorlama.Ufak yürüyüşler olabilir.
Kalıcı değildir umarım çok güldüm :KK48:

Back
X